Nize feirer ti år – ”Fokus på å skape gode relasjoner”

Lars Nikolajsen startet opp sitt eget firma for ti år siden. Siden da har det bare gått fremover for Nize Equipment.

Nå i desember feirer Nize Equipment at det er ti år siden firmaet startet opp.

Foretakets historie begynte rundt et matbord i danske Odder, midt i den globale finanskrisen. Lars Nikolajsen hadde før dette arbeidet i den grafiske bransjen i mange år og var blant annet med og kjøpte og jobbet med noen av de første uv-printerne som fikk sitt inntog i Danmark. Med en stor porsjon kunnskap om storformatprintere, produksjon og problemløsning så kom han etter hvert på tanken om å starte for seg selv. Visjonen var å lage et firma med utstyr i high end-segmentet og med fokus på å skape solide samarbeider med kundene. Denne målsettingen har gjort at firmaet har vokst i rask takt på ti år – fra et enkeltmannsforetak til et team med ti medarbeidere. De har til og med vunnet to gasellepriser i Danmark (Børsen gazelle) under reisens gang. Forretningsavisen Børsen deler ut prisen til firmaer som har en betydelig vekst basert på sin økonomi over en fireårsperiode.

Nize Equipment, har sin base i Skanderborg på Jylland i Danmark og er forhandler av printere, skjæremaskiner og programvarer. I dag arbeider de mot hele Norden. På spørsmål om hva Lars Nikolajsen er mest stolt over i de ti årene som har gått så peker han ut foretakets konsept og drivkraft – å ville gi den beste servicen og selge de beste maskinene som finnes på markedet.

– Vi har hele tiden hatt fokus på å skape gode relasjoner med våre kunder slik at vi kan være med og bidra og utvikle verden for deres virksomheter. Det har ledet til at vi i dag har trofaste kunder og at vi den dag i dag fortsatt har vår aller første kunde.

Anne Præstegaard, markedsføringsansvarlig, sier at de overhodet ikke har opplevd noen nedgang i de ti årene som har gått.

– Foretaket starte opp i en krise, og vi har lykkes med å vokse stabilt for hvert år som har gått.

Hun sier at de kommer til å fortsette å arbeide i Norden med fokus på avanserte maskiner og et høyt servicenivå.

– Vi kjenner at det er vår styrke og det våre kunder setter pris på og roser oss for. Swissqprints uv-printer Nyala er den bestselgende uv-printeren i Europa for tredje år på rad, og vi forventer oss at vi fortsetter denne trenden og dermed kan ta flere markedsandeler i Norden.

Målet er å skape enda større interesse for de printere, skjæremaskiner og programvarer som de har i sortimentet. Foretaket kommer blant annet til å vise flere nyheter på messen Sign&Print Scandinavia på Kistamässan i Stockholm i begynnelsen av februar.

– Vi arbeider for å etablere kontorer med salg og service i hvert av de nordiske landene, sier Anne Præstegaard.

Ettersom desember er en måned med reiser og fri for mange så har Nize Equipment valgt å feire sitt ti års jubileum en helg i februar neste år med alle de ansatte i foretaket og deres familier.

 

Swissqprints uv-printer Nyala.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.