Nize feirer ti år – ”Fokus på å skape gode relasjoner”

Lars Nikolajsen startet opp sitt eget firma for ti år siden. Siden da har det bare gått fremover for Nize Equipment.

Nå i desember feirer Nize Equipment at det er ti år siden firmaet startet opp.

Foretakets historie begynte rundt et matbord i danske Odder, midt i den globale finanskrisen. Lars Nikolajsen hadde før dette arbeidet i den grafiske bransjen i mange år og var blant annet med og kjøpte og jobbet med noen av de første uv-printerne som fikk sitt inntog i Danmark. Med en stor porsjon kunnskap om storformatprintere, produksjon og problemløsning så kom han etter hvert på tanken om å starte for seg selv. Visjonen var å lage et firma med utstyr i high end-segmentet og med fokus på å skape solide samarbeider med kundene. Denne målsettingen har gjort at firmaet har vokst i rask takt på ti år – fra et enkeltmannsforetak til et team med ti medarbeidere. De har til og med vunnet to gasellepriser i Danmark (Børsen gazelle) under reisens gang. Forretningsavisen Børsen deler ut prisen til firmaer som har en betydelig vekst basert på sin økonomi over en fireårsperiode.

Nize Equipment, har sin base i Skanderborg på Jylland i Danmark og er forhandler av printere, skjæremaskiner og programvarer. I dag arbeider de mot hele Norden. På spørsmål om hva Lars Nikolajsen er mest stolt over i de ti årene som har gått så peker han ut foretakets konsept og drivkraft – å ville gi den beste servicen og selge de beste maskinene som finnes på markedet.

– Vi har hele tiden hatt fokus på å skape gode relasjoner med våre kunder slik at vi kan være med og bidra og utvikle verden for deres virksomheter. Det har ledet til at vi i dag har trofaste kunder og at vi den dag i dag fortsatt har vår aller første kunde.

Anne Præstegaard, markedsføringsansvarlig, sier at de overhodet ikke har opplevd noen nedgang i de ti årene som har gått.

– Foretaket starte opp i en krise, og vi har lykkes med å vokse stabilt for hvert år som har gått.

Hun sier at de kommer til å fortsette å arbeide i Norden med fokus på avanserte maskiner og et høyt servicenivå.

– Vi kjenner at det er vår styrke og det våre kunder setter pris på og roser oss for. Swissqprints uv-printer Nyala er den bestselgende uv-printeren i Europa for tredje år på rad, og vi forventer oss at vi fortsetter denne trenden og dermed kan ta flere markedsandeler i Norden.

Målet er å skape enda større interesse for de printere, skjæremaskiner og programvarer som de har i sortimentet. Foretaket kommer blant annet til å vise flere nyheter på messen Sign&Print Scandinavia på Kistamässan i Stockholm i begynnelsen av februar.

– Vi arbeider for å etablere kontorer med salg og service i hvert av de nordiske landene, sier Anne Præstegaard.

Ettersom desember er en måned med reiser og fri for mange så har Nize Equipment valgt å feire sitt ti års jubileum en helg i februar neste år med alle de ansatte i foretaket og deres familier.

 

Swissqprints uv-printer Nyala.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


HP åpner senter for 3d-printing i Barcelona

I Barcelona åpnet HP deres nye “3D Printing and Digital Manufacturing Center of Excellence” på nesten 14.000 kvadratmeter 12. juni. Med denne åpningen etablerer HP ett av verdens største og mest avanserte utviklingsanlegg, og samler samtidig hundrevis av verdens ledende eksperter innen 3D-printing og utvikling under samme tak.

Publisert av: