Nize feirer ti år – ”Fokus på å skape gode relasjoner”

PUBLISERT: 13 desember 2018
OPPDATERT: 21 mars
Lars Nikolajsen startet opp sitt eget firma for ti år siden. Siden da har det bare gått fremover for Nize Equipment.

Nå i desember feirer Nize Equipment at det er ti år siden firmaet startet opp.

Foretakets historie begynte rundt et matbord i danske Odder, midt i den globale finanskrisen. Lars Nikolajsen hadde før dette arbeidet i den grafiske bransjen i mange år og var blant annet med og kjøpte og jobbet med noen av de første uv-printerne som fikk sitt inntog i Danmark. Med en stor porsjon kunnskap om storformatprintere, produksjon og problemløsning så kom han etter hvert på tanken om å starte for seg selv. Visjonen var å lage et firma med utstyr i high end-segmentet og med fokus på å skape solide samarbeider med kundene. Denne målsettingen har gjort at firmaet har vokst i rask takt på ti år – fra et enkeltmannsforetak til et team med ti medarbeidere. De har til og med vunnet to gasellepriser i Danmark (Børsen gazelle) under reisens gang. Forretningsavisen Børsen deler ut prisen til firmaer som har en betydelig vekst basert på sin økonomi over en fireårsperiode.

Nize Equipment, har sin base i Skanderborg på Jylland i Danmark og er forhandler av printere, skjæremaskiner og programvarer. I dag arbeider de mot hele Norden. På spørsmål om hva Lars Nikolajsen er mest stolt over i de ti årene som har gått så peker han ut foretakets konsept og drivkraft – å ville gi den beste servicen og selge de beste maskinene som finnes på markedet.

– Vi har hele tiden hatt fokus på å skape gode relasjoner med våre kunder slik at vi kan være med og bidra og utvikle verden for deres virksomheter. Det har ledet til at vi i dag har trofaste kunder og at vi den dag i dag fortsatt har vår aller første kunde.

Anne Præstegaard, markedsføringsansvarlig, sier at de overhodet ikke har opplevd noen nedgang i de ti årene som har gått.

– Foretaket starte opp i en krise, og vi har lykkes med å vokse stabilt for hvert år som har gått.

Hun sier at de kommer til å fortsette å arbeide i Norden med fokus på avanserte maskiner og et høyt servicenivå.

– Vi kjenner at det er vår styrke og det våre kunder setter pris på og roser oss for. Swissqprints uv-printer Nyala er den bestselgende uv-printeren i Europa for tredje år på rad, og vi forventer oss at vi fortsetter denne trenden og dermed kan ta flere markedsandeler i Norden.

Målet er å skape enda større interesse for de printere, skjæremaskiner og programvarer som de har i sortimentet. Foretaket kommer blant annet til å vise flere nyheter på messen Sign&Print Scandinavia på Kistamässan i Stockholm i begynnelsen av februar.

– Vi arbeider for å etablere kontorer med salg og service i hvert av de nordiske landene, sier Anne Præstegaard.

Ettersom desember er en måned med reiser og fri for mange så har Nize Equipment valgt å feire sitt ti års jubileum en helg i februar neste år med alle de ansatte i foretaket og deres familier.

 

Swissqprints uv-printer Nyala.

Les videre

Veien fra familiebedrift til stort trykkerikonsern

En tydelig trend i den grafiske bransjen de siste årene har vært oppkjøp og konsolideringer. En bedrift som har gjort den reisen er Gunnarshaug Trykkeri i Stavanger, som i fjor ble en del av Aksell-gruppen. En endring som selskapets tidligere administrerende direktør ser på som både nødvendig og svært vellykket.
Morten G-web

Neonsjokk hos Nize: "Tilbyr noe annet"

Fargerike trykk med neonfarger fanget blikket på Nize Equipments stand under Sign&Print Scandinavia. Men også en printer som kan skrive ut taktile skilt som bokstavelig talt står ut.
Nize-3-1024x683

Fujifilm legger press på tonermarkedet

Fujifilms utrulling av tonerskriverløsninger over hele Europa har gått inn i enda en ny fase med lanseringen av to nye mellommodeller – Revoria Press EC1100 og Revoria SC170/180.
Tommy_Segelberg_Fujifilm

”Lenge siden vi solgte så mye på en messe”

Mimakis rullbaserte DTF-skriver var hot stuff på Signcoms stand under Sign&Print Scandinavia. Under messen ble nok et splitter nytt produkt fra Mimaki annonsert: en print and cut printer med UV LED i 330-serien.
signcom_100_o-1024x683

Siste nytt

Veien fra familiebedrift til stort trykkerikonsern

En tydelig trend i den grafiske bransjen de siste årene har vært oppkjøp og konsolideringer. En bedrift som har gjort den reisen er Gunnarshaug Trykkeri i Stavanger, som i fjor ble en del av Aksell-gruppen. En endring som selskapets tidligere administrerende direktør ser på som både nødvendig og svært vellykket.
Morten G-web

Ny serie printere fra Canon

Canon har lansert sin nye imagePROGRAF TM-serie med A0+- og A1+-skrivere til teknisk og reklamerelatert storformatutskrift. Kundegruppen Canon ser for seg er alt fra arkitekt-, ingeniør-, produksjons- og byggevirksomheter til butikker, utdanningsinstitusjoner og hotell- og restaurantnæringen.
canon_dakserie

Neonsjokk hos Nize: "Tilbyr noe annet"

Fargerike trykk med neonfarger fanget blikket på Nize Equipments stand under Sign&Print Scandinavia. Men også en printer som kan skrive ut taktile skilt som bokstavelig talt står ut.
Nize-3-1024x683

Kodak styrker Prinergy i versjon 10

Kodak fortsetter å forbedre ytelsen, funksjonaliteten og sikkerheten til arbeidsflytprogramvaren deres.
Kodak_prinergy-10