Xeikon lanserer Walldeco Discovery Solution på Heimtextil 2019

Xeikons nye Walldeco Discovery Solution vil på en overbevisende måte demonstrere rimelige, kostnadseffektive veggdekorasjoner i korte serier i produksjon ved Heimtextil 2019 messen i Frankfurt, heter det i en pressemelding.

Messen går av stabelen mellom 8-11. januar 2019.

Walldeco Discovery Solution er en komplett digital løsning som leverer 1200 dpi i hastigheter inntil 300 m² i timen. Det sentrale elementet i løsningen er en 4-fargers Xeikon 3050 produksjonspresse på inngangsnivå. Etter printingen kan en inline modul sørge for påføring av en lakk for å forbedre eller bevare, og etter denne kan en opprullingsenhet sørge for at sluttproduktet er letthåndterlig for videre logistikk.

–Etter fjorårets lansering av vår høyproduktive veggdekorasjonsportefølje basert på Xeikon CX500 identifiserte vi raskt et behov for en løsning med mindre kapasitet som kan levere til de samme standardene, sier Dimitri Van Gaever, Business Development Manager Graphic Arts for Xeikon. –Det er ingen kompromiss på effektivitet og kvalitet med dette siste tillegget til vår portefølje, fortsetter han. –I samsvar med Xeikons totale tilnærming produserer denne A-til-Å-løsningen raskt og enkelt fullstendig ferdige ruller med veggdekorasjoner. Den er attraktivt prisplassert for å gjøre den tilgjengelig for alle profesjonelle, slik at de umiddelbart kan skape merverdi og bygge sin virksomhet.

Walldeco Discovery Solution er lagd for å levere kostnadseffektive korte serier med raske overganger og minimalt med avfall. Den støtter rask tid til marked, strømlinjeformet logistikk, og redusert lagerbeholdning og lagring.

Den høyeste kvalitet og miljøvennlige løsningen sikrer fargestabilitet og reproduksjonsegenskaper. Det kan kjøre det bredeste spekteret av ikke-vevde underlag, og muliggjør et bredt utvalg av applikasjonsegenskaper.

–En annen fordel for våre kunder er at løsningen er i samsvar med gjeldende bestemmelser når det gjelder innendørs utslipp og konstruksjon, inklusive forskriften EN 15102 som gjelder tapeter og annen veggdekor, avslutter Van Gaever.

Skifter man til den raskere maskinen Xeikon CX500 er løsningen skalerbar til en kapasitet på inntil 900 m² i timen.

På Heimtextil 2019 vil Xeikon holde til i hall 3.0 på stand J65.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: