Xeikon lanserer Walldeco Discovery Solution på Heimtextil 2019

PUBLISERT: 13 desember 2018
OPPDATERT: 13 desember

Xeikons nye Walldeco Discovery Solution vil på en overbevisende måte demonstrere rimelige, kostnadseffektive veggdekorasjoner i korte serier i produksjon ved Heimtextil 2019 messen i Frankfurt, heter det i en pressemelding.

Messen går av stabelen mellom 8-11. januar 2019.

Walldeco Discovery Solution er en komplett digital løsning som leverer 1200 dpi i hastigheter inntil 300 m² i timen. Det sentrale elementet i løsningen er en 4-fargers Xeikon 3050 produksjonspresse på inngangsnivå. Etter printingen kan en inline modul sørge for påføring av en lakk for å forbedre eller bevare, og etter denne kan en opprullingsenhet sørge for at sluttproduktet er letthåndterlig for videre logistikk.

–Etter fjorårets lansering av vår høyproduktive veggdekorasjonsportefølje basert på Xeikon CX500 identifiserte vi raskt et behov for en løsning med mindre kapasitet som kan levere til de samme standardene, sier Dimitri Van Gaever, Business Development Manager Graphic Arts for Xeikon. –Det er ingen kompromiss på effektivitet og kvalitet med dette siste tillegget til vår portefølje, fortsetter han. –I samsvar med Xeikons totale tilnærming produserer denne A-til-Å-løsningen raskt og enkelt fullstendig ferdige ruller med veggdekorasjoner. Den er attraktivt prisplassert for å gjøre den tilgjengelig for alle profesjonelle, slik at de umiddelbart kan skape merverdi og bygge sin virksomhet.

Walldeco Discovery Solution er lagd for å levere kostnadseffektive korte serier med raske overganger og minimalt med avfall. Den støtter rask tid til marked, strømlinjeformet logistikk, og redusert lagerbeholdning og lagring.

Den høyeste kvalitet og miljøvennlige løsningen sikrer fargestabilitet og reproduksjonsegenskaper. Det kan kjøre det bredeste spekteret av ikke-vevde underlag, og muliggjør et bredt utvalg av applikasjonsegenskaper.

–En annen fordel for våre kunder er at løsningen er i samsvar med gjeldende bestemmelser når det gjelder innendørs utslipp og konstruksjon, inklusive forskriften EN 15102 som gjelder tapeter og annen veggdekor, avslutter Van Gaever.

Skifter man til den raskere maskinen Xeikon CX500 er løsningen skalerbar til en kapasitet på inntil 900 m² i timen.

På Heimtextil 2019 vil Xeikon holde til i hall 3.0 på stand J65.

Les videre

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz