Etter to år i ilden vil Horizon se kundene i øynene

– I år ser vi særlig frem til en intensiv dialog med kundene på Sign & Print Scandinavia. På forrige messe i 2017 hadde vi nettopp overtatt det direkte salget i Norden fra den tidligere forhandleren. Nå er vi nysgjerrige på å se hvordan markedet har opplevd vår utvikling gjennom de siste to årene, sier Paul Jakobson, salgssjef Nordics hos Horizon GmbH.

Hos Horizon ser man mer effektivitet, mer fleksibilitet og mer integrasjon som de sentrale utfordringene for virksomheter i grafisk bransje. Potensialene for en mer kostnadseffektiv produksjon ligger spesielt i etterbehandlingen. Derfor har Horizon fokusert sin teknologiutvikling på automatisering og integrering i årevis. På Sign & Print Scandinavia 2019 presenterer de løsninger til hefting, folding, perfekt binding, trimming, laminering og stansing.

På standen kan besøkende blant annet oppleve følgende teknologier i aksjon:

  • StitchLiner Mark III er en høyytelses samlehefter til industriell produksjon av brosjyrer og markerer Horizons teknologiske toppunkt i automatisering, produktkvalitet og pålitelighet i kontinuerlig drift.
  • Den helautomatiske 4-clamps limbinder BQ-480 er lagd for variabel bokproduksjon. Det integrerte auto-beregningssystemet i kombinasjon med TOUCH & WORK-teknologien sikrer høy innbindingskvalitet uten manuelle justeringer.
  • Skjæring, rilling og perforering i en enkelt operasjon. SmartSlitter kombinerer tre funksjoner og er derfor en ideell multi-finishing løsning til fleksibel ferdiggjøring av ofte skiftende jobber.
  • Mercury 530 NG og Vega 400A: Disse allroundmaskinene er preget af fleksibilitet, hurtighet og kostnadseffektivitet og er ideelle til laminering av små og mellemstore kjøringer fra alle former for trykkprosesser.

Sign & Print Scandinavia går av stabelen den 5.-7. februar i Stockholm. Horizon finner du på stand D24.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.