Plockmatic satser på Sign&Print Scandinavia

Slik så Plockmatics stand ut på fjorårets Sign, Print & Pack på Hellerudsletta utenfor Oslo.

Ingenting overlates til tilfeldighetene når Plockmatic inntar Sign&Print Scandinavia med løsninger innen foredling og konvertering.

– Vi kommer til å samle alt under Plockmatic Group og vise så mye vi bare kan av det konsernet har å tilby, sier Tommy Segelberg.

Ferdiggjøringsleverandøren Plockmatic demonstrerer det meste av sitt sortiment. Det blir produkter fra deres egen portefølje som innbefatter hele sortimentet fra Morgana og også det nyss oppkjøpte Watkiss.

– Watkiss-systemene kommer til å vises både som offline og inline systemer på messen, sier Tommy Segelberg, sjef for forretningssenheten Plockmatic Industrial som driver virksomheten i Sverige og Norge.

Tommy Segelberg, sjef for forretningsenheten Plockmatic Industrial.

Han sier videre at Morgana 385 er et produkt som bør sees av alle og derfor kommer til å ha en sentral plassering på standen. En annen maskin som bør vekke interesse er limbinderen DigiBook 300XL Pro som har kapasitet for det virkelig store formatet. Plockmatic fremholder også produkter for en unik mer miljøvennlig og kostnadseffektiv UV-lakkering. Plockmatic HD-LED kommer her til å vises frem i kombinasjon med rotasjonsstansen Plockmatic RDC-3852.

Det blir også en industriell CNC-Router fra Comagrav på plass på standen.

– Comagravløsningen jobber med alt fra aluminium til kartong og tøy og detta med godt utprøvd tradisjonell CNC-teknikk.

Han sier videre at Formatec AB, som er strategisk partner til Plockmatic, kommer til å vise nyutviklede spennende løsninger i samarbeid med Plockmatic, løsninger som skal gi ekstra effektivitet og avanse i produksjonen.

Det store samtaleemnet med kunder og besøkere kommer nok til å dreie seg om foredling og konvertering av det trykte mediet til et miljøvennlig, kommersielt og lønnsomt sluttprodukt, tror Segelberg.

– Det handler om denne foredlingen i kombinasjon med de nyere lengre papirformatene, og alle fargeeffekter som nå kommer ut av de nye digitalpressene med alle sine fargemuligheter og kombinasjoner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ricoh og Watkiss byr på ny inline etterbehandler

Engelske Watkiss har lagd en online sadelstifter med trekantkutting til Ricohs flaggskip ProC 9210. I tre år har Watkiss arbeidet med utviklingen av denne maskinen, som er lagd for å holde til minst to generasjoner laserprintere. Så når printeren skal skiftes ut om fire-fem år kan man kople den nye printeren til Watkiss sadelstifteren. Ricoh […]

Publisert av: 

Canon lanserer ny utgave av tredje generasjon imageRUNNER ADVANCE-plattformen

Canon presenterer i dag en ny utgave av sin imageRUNNER ADVANCE-plattform, denne skal ha oppgradert sikkerhet og brukervennlighet. Tredje utgave av tredjegenerasjonen består av hele 26 produkter fordelt på syv serier, og gir full standardisering og et intuitivt grensesnitt på tvers av alle enheter. Den nye utgaven bygger videre på tidligere versjoner og gir partnerne enkel installasjon, sentralisert administrasjon og sikkerhet fra første sekund, hevder Canon i et presseskriv.

Publisert av: 

Integrert ferdiggjøring og automatisering i fokus i Luzern

Fallende opplag og tendensen til stadig mer individualisering stiller nye krav til trykke- og etterbehandlingsprosessene. Det er i dag kun mulig å oppnå en lønnsom produksjon av helt små opplag ved hjelp af høyt integrerte og automatiserte workflows, som overflødiggjør manuell håndtering.

Publisert av: 

Rekordresultat for Signcom

Foran 2019-utgaven av Sign & Print Scandinavia var forventningene høye. De besøkende ble møtt av et sterkt Signcom med ny glød og energi, stemningen var på topp og ble ytterligere forsterket av muligheten til å vinne en helt ny Mimaki UV LED Print & Cut UCJV300-75! Allerede dag to ante man at de var på vei mot et rekordsalg og dag tre var det et faktum.

Publisert av: 

Flere detaljer om Canons nye Océ Arizona 1300-serie

På Sign&Print Scandinavia lanserte Canon en ny Océ Arizona 1300-serie med planskrivere til produksjon av mellomstore volumer med skilt og displaygrafikk. Med den nye serien kan kundene øke produksjonseffektiviteten og imøtekomme markedsetterspørselen etter større applikasjonsvariasjon, hevdes det fra Canon i et presseskriv.

Publisert av: