Plockmatic satser på Sign&Print Scandinavia

Slik så Plockmatics stand ut på fjorårets Sign, Print & Pack på Hellerudsletta utenfor Oslo.

Ingenting overlates til tilfeldighetene når Plockmatic inntar Sign&Print Scandinavia med løsninger innen foredling og konvertering.

– Vi kommer til å samle alt under Plockmatic Group og vise så mye vi bare kan av det konsernet har å tilby, sier Tommy Segelberg.

Ferdiggjøringsleverandøren Plockmatic demonstrerer det meste av sitt sortiment. Det blir produkter fra deres egen portefølje som innbefatter hele sortimentet fra Morgana og også det nyss oppkjøpte Watkiss.

– Watkiss-systemene kommer til å vises både som offline og inline systemer på messen, sier Tommy Segelberg, sjef for forretningssenheten Plockmatic Industrial som driver virksomheten i Sverige og Norge.

Tommy Segelberg, sjef for forretningsenheten Plockmatic Industrial.

Han sier videre at Morgana 385 er et produkt som bør sees av alle og derfor kommer til å ha en sentral plassering på standen. En annen maskin som bør vekke interesse er limbinderen DigiBook 300XL Pro som har kapasitet for det virkelig store formatet. Plockmatic fremholder også produkter for en unik mer miljøvennlig og kostnadseffektiv UV-lakkering. Plockmatic HD-LED kommer her til å vises frem i kombinasjon med rotasjonsstansen Plockmatic RDC-3852.

Det blir også en industriell CNC-Router fra Comagrav på plass på standen.

– Comagravløsningen jobber med alt fra aluminium til kartong og tøy og detta med godt utprøvd tradisjonell CNC-teknikk.

Han sier videre at Formatec AB, som er strategisk partner til Plockmatic, kommer til å vise nyutviklede spennende løsninger i samarbeid med Plockmatic, løsninger som skal gi ekstra effektivitet og avanse i produksjonen.

Det store samtaleemnet med kunder og besøkere kommer nok til å dreie seg om foredling og konvertering av det trykte mediet til et miljøvennlig, kommersielt og lønnsomt sluttprodukt, tror Segelberg.

– Det handler om denne foredlingen i kombinasjon med de nyere lengre papirformatene, og alle fargeeffekter som nå kommer ut av de nye digitalpressene med alle sine fargemuligheter og kombinasjoner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: