Tetra Pak satser på variabeltrykk

Charles Brand, sjef for produktledelse og kommersiell virksomhet på Tetra Pak

Tetra Pak begir seg inn i en satsning på variabeltrykte drikkeforpakninger. Koenig & Bauer tar på seg oppdraget med å bygge trykkpressen.

Eksempel på drikkekartong

Sign&Print har tidligere fortalt om at maskinprodusenten Koenig & Bauer har bestemt seg for å utvikle digitale trykkpresser i samarbeid med Durst. Nå har Koenig & Bauer satt igang med å bygge en digital trykkpresse til Tetra Pak. Det dreier seg om en Rotajet 168 som skal bistå med fullfarger og personalisert trykk til selskapets drikkeemballasje. Installasjonen skjer på Tetra Paks amerikanske produksjonsanlegg i Denton, Texas. De første testene av variabeltrykte kartongforpakninger skal gjøres i starten av 2020 sammen med nordamerikanske kunder.

Charles Brand, sjef for produktledelse og kommersiell virksomhet på Tetra Pak:

– Vi er dedikert å hjelpe våre kunder å utforske nye veier med smart emballasje som støtter deres behov innen produkttilpasning, lavere opplag, kortere leveringstider, økt sporbarhet og muligheter for interaksjon med konsumenten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


App for opplæring i grafisk produksjon

Fagbokforlaget har utviklet et digitalt læremiddel i grafisk produksjonsteknikk. Det er en web-app som inneholder filmer, podkaster, animasjoner og oppgaver. Appen har god søkefunksjon, ordbok med korte forklaringer og illustrasjoner av faguttrykk, slik at elevene raskt kan finne informasjon om et aktuelt tema, og som forberedelse til fagprøven.

Publisert av: