Tetra Pak satser på variabeltrykk

Charles Brand, sjef for produktledelse og kommersiell virksomhet på Tetra Pak

Tetra Pak begir seg inn i en satsning på variabeltrykte drikkeforpakninger. Koenig & Bauer tar på seg oppdraget med å bygge trykkpressen.

Eksempel på drikkekartong

Sign&Print har tidligere fortalt om at maskinprodusenten Koenig & Bauer har bestemt seg for å utvikle digitale trykkpresser i samarbeid med Durst. Nå har Koenig & Bauer satt igang med å bygge en digital trykkpresse til Tetra Pak. Det dreier seg om en Rotajet 168 som skal bistå med fullfarger og personalisert trykk til selskapets drikkeemballasje. Installasjonen skjer på Tetra Paks amerikanske produksjonsanlegg i Denton, Texas. De første testene av variabeltrykte kartongforpakninger skal gjøres i starten av 2020 sammen med nordamerikanske kunder.

Charles Brand, sjef for produktledelse og kommersiell virksomhet på Tetra Pak:

– Vi er dedikert å hjelpe våre kunder å utforske nye veier med smart emballasje som støtter deres behov innen produkttilpasning, lavere opplag, kortere leveringstider, økt sporbarhet og muligheter for interaksjon med konsumenten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ricoh og Watkiss byr på ny inline etterbehandler

Engelske Watkiss har lagd en online sadelstifter med trekantkutting til Ricohs flaggskip ProC 9210. I tre år har Watkiss arbeidet med utviklingen av denne maskinen, som er lagd for å holde til minst to generasjoner laserprintere. Så når printeren skal skiftes ut om fire-fem år kan man kople den nye printeren til Watkiss sadelstifteren. Ricoh […]

Publisert av: 

Canon lanserer ny utgave av tredje generasjon imageRUNNER ADVANCE-plattformen

Canon presenterer i dag en ny utgave av sin imageRUNNER ADVANCE-plattform, denne skal ha oppgradert sikkerhet og brukervennlighet. Tredje utgave av tredjegenerasjonen består av hele 26 produkter fordelt på syv serier, og gir full standardisering og et intuitivt grensesnitt på tvers av alle enheter. Den nye utgaven bygger videre på tidligere versjoner og gir partnerne enkel installasjon, sentralisert administrasjon og sikkerhet fra første sekund, hevder Canon i et presseskriv.

Publisert av: 

Integrert ferdiggjøring og automatisering i fokus i Luzern

Fallende opplag og tendensen til stadig mer individualisering stiller nye krav til trykke- og etterbehandlingsprosessene. Det er i dag kun mulig å oppnå en lønnsom produksjon av helt små opplag ved hjelp af høyt integrerte og automatiserte workflows, som overflødiggjør manuell håndtering.

Publisert av: 

Rekordresultat for Signcom

Foran 2019-utgaven av Sign & Print Scandinavia var forventningene høye. De besøkende ble møtt av et sterkt Signcom med ny glød og energi, stemningen var på topp og ble ytterligere forsterket av muligheten til å vinne en helt ny Mimaki UV LED Print & Cut UCJV300-75! Allerede dag to ante man at de var på vei mot et rekordsalg og dag tre var det et faktum.

Publisert av: 

Flere detaljer om Canons nye Océ Arizona 1300-serie

På Sign&Print Scandinavia lanserte Canon en ny Océ Arizona 1300-serie med planskrivere til produksjon av mellomstore volumer med skilt og displaygrafikk. Med den nye serien kan kundene øke produksjonseffektiviteten og imøtekomme markedsetterspørselen etter større applikasjonsvariasjon, hevdes det fra Canon i et presseskriv.

Publisert av: