Automatisering i postale løsninger

Björn Olsson, ansvarlig for det grafiske salget hos Neopost.

Neopost legger fokus på automatisering innen fysisk og digital posthåndtering på Sign&Print Scandinavia. Ett av høydepunktene er lanseringen av den nye helautomatiske maskinen Duplo Dusense for partiell uv-lakkering.

– Størstedelen av de forespørslene vi får fra grafisk bransje dreier seg om produkter som har så høy grad av automatisering som mulig, det vil si automatisert skjæring, stifting, rilling og så videre, sier Björn Olsson som har ansvaret for det grafiske salget hos Neopost.

På standen kommer fremfor alt foretakets egne produkter til å stilles ut, for eksempel den helautomatiske maskinen for e65-C4 konvoluttering ved navn DS-600. Men Neopost viser også frem maskinløsninger fra Duplo, Multigraf, GMP med flere.

Duplo Dusense, en helautomatisk maskin for partiell uv-lakkering.

– Ettersom vi også har agenturet på sveitsiske Hunkeler kommer vi til å snakke og vise demonstrasjonsfilmer rundt dette. Selve produktene er rett og slett for store til at de får plass på vår stand.

Hva tror dere blir den største snakkisen på deres stand?
– Jeg tror det kommer til å bli vår lansering av nye Duplo Dusense, en helautomatisk maskin for partiell uv-lakkering som skriver med 20-80 microns tykkelse.
Björn Olsson sier at messen i 2017 var en stor suksess for Neopost;
– Hvis 2019 blir like bra når det gjelder mengden av kontakt med kunder, salg av produkter på vår stand, samt den positivitet våre besøkere viste under messedagene, så kommer vi til å være meget tilfredse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Toppmodell for etterbehandling: «Vårt nye store slagskip»

Tekst: Claes Nordström |

Plockmatic introduserer Morgana DigiFold pro XL. En ny maskin på det nordiske markedet som riller, perforerer og falser i en arbeidsflyt. Lange ark håndterer det som standard med en rillehastighet på opptil 7500 ark i timen. – Dette er vårt nye store slagskip, sier Bo Larson hos Plockmatic.

Publisert av: 

Den nye AccurioPress C7100-serien skal gi merverdi til trykkere

Tekst: Roger Stormo |

Konica Minolta introduserer en ny serie maskiner for mellomstore produksjonsvolumer – AccurioPress C7100. Ved bruk av mange automatiserings- og etterbehandlingsalternativer er det tonerbaserte arkmatede utskriftssystemet designet for å støtte leverandører av utskriftstjenester i å generere merverdi – både økonomisk og når det gjelder produktdesign.

Publisert av: 

Åpner nye markeder med Colorado

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Bilfoliering er vanligvis utført med lateksprinter og laminering av folien, og ved at man helfolierer med grunnfargen først og legger på dekorfolie etterpå. Slik har det vært hos Grintek også, men med Colorado på plass har de begynt å tenke nytt, i form av at folien kan produseres i én prosess, og at lamineringen i en del tilfeller kan utelates.

Publisert av: 

Verdenspremiere for fleksibel offsetpresse

Tekst: Claes Nordström |

Heidelberg byr på verdenspremiere for kjernevirksomheten arkmatet offset. Den nye Speedmaster CX 104 henvender seg til flere segmenter innen trykkeriverdenen, og ble presentert under selskapets store kundearrangement, China Print. Heidelberg følger opp den siste generasjonen trykkpresser som ble sluppet i forbindelse med kanselleringen av Drupa-messen 2020. Og det gjøres i et 70/100 arkformat og muligheter […]

Publisert av: