Automatisering i postale løsninger

PUBLISERT: 31 januar 2019
OPPDATERT: 31 januar
Björn Olsson, ansvarlig for det grafiske salget hos Neopost.

Neopost legger fokus på automatisering innen fysisk og digital posthåndtering på Sign&Print Scandinavia. Ett av høydepunktene er lanseringen av den nye helautomatiske maskinen Duplo Dusense for partiell uv-lakkering.

– Størstedelen av de forespørslene vi får fra grafisk bransje dreier seg om produkter som har så høy grad av automatisering som mulig, det vil si automatisert skjæring, stifting, rilling og så videre, sier Björn Olsson som har ansvaret for det grafiske salget hos Neopost.

På standen kommer fremfor alt foretakets egne produkter til å stilles ut, for eksempel den helautomatiske maskinen for e65-C4 konvoluttering ved navn DS-600. Men Neopost viser også frem maskinløsninger fra Duplo, Multigraf, GMP med flere.

Duplo Dusense, en helautomatisk maskin for partiell uv-lakkering.

– Ettersom vi også har agenturet på sveitsiske Hunkeler kommer vi til å snakke og vise demonstrasjonsfilmer rundt dette. Selve produktene er rett og slett for store til at de får plass på vår stand.

Hva tror dere blir den største snakkisen på deres stand?
– Jeg tror det kommer til å bli vår lansering av nye Duplo Dusense, en helautomatisk maskin for partiell uv-lakkering som skriver med 20-80 microns tykkelse.
Björn Olsson sier at messen i 2017 var en stor suksess for Neopost;
– Hvis 2019 blir like bra når det gjelder mengden av kontakt med kunder, salg av produkter på vår stand, samt den positivitet våre besøkere viste under messedagene, så kommer vi til å være meget tilfredse.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324