Automatisering i postale løsninger

PUBLISERT: 31 januar 2019
OPPDATERT: 31 januar
Björn Olsson, ansvarlig for det grafiske salget hos Neopost.

Neopost legger fokus på automatisering innen fysisk og digital posthåndtering på Sign&Print Scandinavia. Ett av høydepunktene er lanseringen av den nye helautomatiske maskinen Duplo Dusense for partiell uv-lakkering.

– Størstedelen av de forespørslene vi får fra grafisk bransje dreier seg om produkter som har så høy grad av automatisering som mulig, det vil si automatisert skjæring, stifting, rilling og så videre, sier Björn Olsson som har ansvaret for det grafiske salget hos Neopost.

På standen kommer fremfor alt foretakets egne produkter til å stilles ut, for eksempel den helautomatiske maskinen for e65-C4 konvoluttering ved navn DS-600. Men Neopost viser også frem maskinløsninger fra Duplo, Multigraf, GMP med flere.

Duplo Dusense, en helautomatisk maskin for partiell uv-lakkering.

– Ettersom vi også har agenturet på sveitsiske Hunkeler kommer vi til å snakke og vise demonstrasjonsfilmer rundt dette. Selve produktene er rett og slett for store til at de får plass på vår stand.

Hva tror dere blir den største snakkisen på deres stand?
– Jeg tror det kommer til å bli vår lansering av nye Duplo Dusense, en helautomatisk maskin for partiell uv-lakkering som skriver med 20-80 microns tykkelse.
Björn Olsson sier at messen i 2017 var en stor suksess for Neopost;
– Hvis 2019 blir like bra når det gjelder mengden av kontakt med kunder, salg av produkter på vår stand, samt den positivitet våre besøkere viste under messedagene, så kommer vi til å være meget tilfredse.

Les videre

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12