Automatisering i postale løsninger

Björn Olsson, ansvarlig for det grafiske salget hos Neopost.

Neopost legger fokus på automatisering innen fysisk og digital posthåndtering på Sign&Print Scandinavia. Ett av høydepunktene er lanseringen av den nye helautomatiske maskinen Duplo Dusense for partiell uv-lakkering.

– Størstedelen av de forespørslene vi får fra grafisk bransje dreier seg om produkter som har så høy grad av automatisering som mulig, det vil si automatisert skjæring, stifting, rilling og så videre, sier Björn Olsson som har ansvaret for det grafiske salget hos Neopost.

På standen kommer fremfor alt foretakets egne produkter til å stilles ut, for eksempel den helautomatiske maskinen for e65-C4 konvoluttering ved navn DS-600. Men Neopost viser også frem maskinløsninger fra Duplo, Multigraf, GMP med flere.

Duplo Dusense, en helautomatisk maskin for partiell uv-lakkering.

– Ettersom vi også har agenturet på sveitsiske Hunkeler kommer vi til å snakke og vise demonstrasjonsfilmer rundt dette. Selve produktene er rett og slett for store til at de får plass på vår stand.

Hva tror dere blir den største snakkisen på deres stand?
– Jeg tror det kommer til å bli vår lansering av nye Duplo Dusense, en helautomatisk maskin for partiell uv-lakkering som skriver med 20-80 microns tykkelse.
Björn Olsson sier at messen i 2017 var en stor suksess for Neopost;
– Hvis 2019 blir like bra når det gjelder mengden av kontakt med kunder, salg av produkter på vår stand, samt den positivitet våre besøkere viste under messedagene, så kommer vi til å være meget tilfredse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.