Automatisering i postale løsninger

Björn Olsson, ansvarlig for det grafiske salget hos Neopost.

Neopost legger fokus på automatisering innen fysisk og digital posthåndtering på Sign&Print Scandinavia. Ett av høydepunktene er lanseringen av den nye helautomatiske maskinen Duplo Dusense for partiell uv-lakkering.

– Størstedelen av de forespørslene vi får fra grafisk bransje dreier seg om produkter som har så høy grad av automatisering som mulig, det vil si automatisert skjæring, stifting, rilling og så videre, sier Björn Olsson som har ansvaret for det grafiske salget hos Neopost.

På standen kommer fremfor alt foretakets egne produkter til å stilles ut, for eksempel den helautomatiske maskinen for e65-C4 konvoluttering ved navn DS-600. Men Neopost viser også frem maskinløsninger fra Duplo, Multigraf, GMP med flere.

Duplo Dusense, en helautomatisk maskin for partiell uv-lakkering.

– Ettersom vi også har agenturet på sveitsiske Hunkeler kommer vi til å snakke og vise demonstrasjonsfilmer rundt dette. Selve produktene er rett og slett for store til at de får plass på vår stand.

Hva tror dere blir den største snakkisen på deres stand?
– Jeg tror det kommer til å bli vår lansering av nye Duplo Dusense, en helautomatisk maskin for partiell uv-lakkering som skriver med 20-80 microns tykkelse.
Björn Olsson sier at messen i 2017 var en stor suksess for Neopost;
– Hvis 2019 blir like bra når det gjelder mengden av kontakt med kunder, salg av produkter på vår stand, samt den positivitet våre besøkere viste under messedagene, så kommer vi til å være meget tilfredse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ricoh og Watkiss byr på ny inline etterbehandler

Engelske Watkiss har lagd en online sadelstifter med trekantkutting til Ricohs flaggskip ProC 9210. I tre år har Watkiss arbeidet med utviklingen av denne maskinen, som er lagd for å holde til minst to generasjoner laserprintere. Så når printeren skal skiftes ut om fire-fem år kan man kople den nye printeren til Watkiss sadelstifteren. Ricoh […]

Publisert av: 

Canon lanserer ny utgave av tredje generasjon imageRUNNER ADVANCE-plattformen

Canon presenterer i dag en ny utgave av sin imageRUNNER ADVANCE-plattform, denne skal ha oppgradert sikkerhet og brukervennlighet. Tredje utgave av tredjegenerasjonen består av hele 26 produkter fordelt på syv serier, og gir full standardisering og et intuitivt grensesnitt på tvers av alle enheter. Den nye utgaven bygger videre på tidligere versjoner og gir partnerne enkel installasjon, sentralisert administrasjon og sikkerhet fra første sekund, hevder Canon i et presseskriv.

Publisert av: 

Integrert ferdiggjøring og automatisering i fokus i Luzern

Fallende opplag og tendensen til stadig mer individualisering stiller nye krav til trykke- og etterbehandlingsprosessene. Det er i dag kun mulig å oppnå en lønnsom produksjon av helt små opplag ved hjelp af høyt integrerte og automatiserte workflows, som overflødiggjør manuell håndtering.

Publisert av: 

Rekordresultat for Signcom

Foran 2019-utgaven av Sign & Print Scandinavia var forventningene høye. De besøkende ble møtt av et sterkt Signcom med ny glød og energi, stemningen var på topp og ble ytterligere forsterket av muligheten til å vinne en helt ny Mimaki UV LED Print & Cut UCJV300-75! Allerede dag to ante man at de var på vei mot et rekordsalg og dag tre var det et faktum.

Publisert av: 

Flere detaljer om Canons nye Océ Arizona 1300-serie

På Sign&Print Scandinavia lanserte Canon en ny Océ Arizona 1300-serie med planskrivere til produksjon av mellomstore volumer med skilt og displaygrafikk. Med den nye serien kan kundene øke produksjonseffektiviteten og imøtekomme markedsetterspørselen etter større applikasjonsvariasjon, hevdes det fra Canon i et presseskriv.

Publisert av: