Digital signage kan forsterke budskap

– Vi står foran et tiår der trykt og digitalt kommer til å virke sammen i et fysisk miljø, det sier Brandfactorys sjef for forretningsutvikling, Olof Björn.

Olof Björn forklarte sitt standpunkt om kombinasjonen trykk og digital signage under Brandfactorys forelesning på Sign&Print Skandinavia:

– Ser man til den yngre generasjonen så vender de seg mye til mobilen. Gjennom å ta de digitale flatene inn i butikken skaper man en gjenkjennelsesfaktor, sier Olof Björn.

Brandfactory har benyttet seg av digital signage, altså digitale skjermer innendørs- og utendørs, for å nå ut med sine kunders budskap. Et eksempel som foretaket viste frem på messen er et hjelpemiddel for hockeyspillere når de skal kjøpe en ny hockeykølle.

– Ved å ha digitale skjermer kan man lage guider. Med hjelp av en skjerm kan man i butikken måle hvilken type kølle du skal ha, basert på dine personlige egenskaper. Foruten dette så avslører skjermen også hvilken hockeystjerne som har nettopp den kølla, sier Jesper Holmström, creative director.

Med digital signage kan et foretaks markedsavdeling eie en kampanje på en helt ny måte, mener Brandfactory. Når innholdet er digitalt har de mulighet til å styre hva som skal synes og når, ute i de fysiske butikkene.

– Noe som er relevant i en butikk i en landsdel er kanskje ikke interessant i en annen. Markedsavdelingen kan på denne måten styre hvordan kommunikasjonen skal se ut ved ulike tidspunkter på døgnet. Når et produkt er utsolgt i en butikk kan den umiddelbart fjernes fra skjermen, slik at kun relevant innhold synes i nettopp den butikken.

Men digital signage er ifølge selskapet ikke alltid anvendelig.

– Skulle du arbeide med bare digitale flater så kan det bli en forvirrende opplevelse, sier Olof Björn når han får spørsmålet om man ikke bare kan ha utelukkende digitale skjermer.

– Visse ting er selvsagt enklere i trykk. Det blir derimot interaktivt når det er digitalt. Mye digital signage innebærer store investeringer. Så det blir en avveining hva man skal satse på, avslutter Olof Björn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ricoh og Watkiss byr på ny inline etterbehandler

Engelske Watkiss har lagd en online sadelstifter med trekantkutting til Ricohs flaggskip ProC 9210. I tre år har Watkiss arbeidet med utviklingen av denne maskinen, som er lagd for å holde til minst to generasjoner laserprintere. Så når printeren skal skiftes ut om fire-fem år kan man kople den nye printeren til Watkiss sadelstifteren. Ricoh […]

Publisert av: 

Canon lanserer ny utgave av tredje generasjon imageRUNNER ADVANCE-plattformen

Canon presenterer i dag en ny utgave av sin imageRUNNER ADVANCE-plattform, denne skal ha oppgradert sikkerhet og brukervennlighet. Tredje utgave av tredjegenerasjonen består av hele 26 produkter fordelt på syv serier, og gir full standardisering og et intuitivt grensesnitt på tvers av alle enheter. Den nye utgaven bygger videre på tidligere versjoner og gir partnerne enkel installasjon, sentralisert administrasjon og sikkerhet fra første sekund, hevder Canon i et presseskriv.

Publisert av: 

Integrert ferdiggjøring og automatisering i fokus i Luzern

Fallende opplag og tendensen til stadig mer individualisering stiller nye krav til trykke- og etterbehandlingsprosessene. Det er i dag kun mulig å oppnå en lønnsom produksjon av helt små opplag ved hjelp af høyt integrerte og automatiserte workflows, som overflødiggjør manuell håndtering.

Publisert av: 

Rekordresultat for Signcom

Foran 2019-utgaven av Sign & Print Scandinavia var forventningene høye. De besøkende ble møtt av et sterkt Signcom med ny glød og energi, stemningen var på topp og ble ytterligere forsterket av muligheten til å vinne en helt ny Mimaki UV LED Print & Cut UCJV300-75! Allerede dag to ante man at de var på vei mot et rekordsalg og dag tre var det et faktum.

Publisert av: 

Flere detaljer om Canons nye Océ Arizona 1300-serie

På Sign&Print Scandinavia lanserte Canon en ny Océ Arizona 1300-serie med planskrivere til produksjon av mellomstore volumer med skilt og displaygrafikk. Med den nye serien kan kundene øke produksjonseffektiviteten og imøtekomme markedsetterspørselen etter større applikasjonsvariasjon, hevdes det fra Canon i et presseskriv.

Publisert av: