Nordens første AccurioJet KM-1 er solgt

En svensk kunde ble først ute i Norden til å skaffe seg en AccurioJet KM-1.

Det er Konica Minoltas hovedkontor i Langenhagen,Tyskland som publiserer nyheten om at svenske Tierps Tryckeri er Nordens første firma som har kjøpt inn den nye AccurioJet KM-1.

Tierps Tryckeri er det første selskapet i Sverige og Norden som investerer i Konica Minoltas AccurioJet KM-1 B2 inkjet for print- og emballasjesektorer. Selskapet ønsker å fange nye markedsmuligheter og skape forretningsvekst med AccurioJet KM-1 teknologi:

– Vi har gjort et strategisk valg med AccurioJet KM-1. Sammen med en infrastruktur og teknologi utover det vanlige, vil dette utvilsomt få innvirkning på vår forretningsvirksomhet, sier Håkan Monfors, administrerende direktør i Tierps Tryckeri.

Konica Minolta håper at dette er startskuddet for flere installasjoner av maskinen i Norden. – Dette er den første av en rekke kunngjøringer vi skal gjøre de kommende månedene, sier Mark Hinder, Head of Market Development, Konica Minolta Business Solutions Europe. – Konica Minolta vil investere tungt i serviceteam og støtteprogrammer for våre kunder. Vi bringer inkjet til virkelighet for de kommersielle print- emballasjesegmentene, avslutter han.

–Vår inkjet teknologi med AccurioJet KM-1 begynner nå virkelig å få fotfeste hos trykkeriene, sier Morten Hegge, produktsjef i Konica Minolta Norge.
–Dette blir den første installasjonen i Skandinavia. Vi forventer det vil skje mer i dette markedet i tiden fremover, håper Hegge.
.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


App for opplæring i grafisk produksjon

Fagbokforlaget har utviklet et digitalt læremiddel i grafisk produksjonsteknikk. Det er en web-app som inneholder filmer, podkaster, animasjoner og oppgaver. Appen har god søkefunksjon, ordbok med korte forklaringer og illustrasjoner av faguttrykk, slik at elevene raskt kan finne informasjon om et aktuelt tema, og som forberedelse til fagprøven.

Publisert av: