Integrert ferdiggjøring og automatisering i fokus i Luzern

PUBLISERT: 21 februar 2019
OPPDATERT: 21 februar
Digital bokproduksjon med Horizon

Fallende opplag og tendensen til stadig mer individualisering stiller nye krav til trykke- og etterbehandlingsprosessene. Det er i dag kun mulig å oppnå en lønnsom produksjon av helt små opplag ved hjelp af høyt integrerte og automatiserte workflows, som overflødiggjør manuell håndtering.

Integrert etterbehandling
Om optimeringspotensialet for prosessene er fullt utnyttet, avhenger i høy grad av automatiseringsgraden og integrasjonen mellom de enkelte systemene. For trykkerivirksomheter betyr dette at etterbehandlingen skal integreres i produksjonsplanleggingen fra starten av. Horizon har hatt fokus på automatisering og integrering i deres teknologiutvikling i mange år. På Hunkeler Innovationdays 2019 presenterer firmaet forskjellige Smart Finishing- løsninger, for å demonstrere potensialet.

Inline-produksjon med stor variasjon
Horizon presenterer i Luzern et Smart Binding system med 4-tangs-limbinder BQ-480 som den sentrale enheten. Produksjonslinjen, som er helautomatisk fra avrulleren til limbinderen, egner seg spesielt godt til effektiv produksjon av hyppig skiftende opplag ned til en enkelt enhet. På Hunkeler-standen viser partnerne et inline-system som er utviklet i fellesskap, til produksjon av DMer med kuponger og svarkort inkludert.

Effektiv arkbehandling
Horizon viser også løsninger til effektiv forarbeidelse av digitalt trykte ark. Den fullautomatiske produksjonen av sekventielt trykte brosjyrer demonstreres på StitchLiner Mark III i kombinasjon med materen HOF-400. Det blir dessuten mulig å oppleve multifinishing av enkeltark – riller, perforering og skjæring i en prosess.

Salgsleder Marisa Dütsch kan love at Horizon er godt forberedt til Hunkeler Innovationdays: – Forarbeidelsen av komplekse jobber med sterkt varierende opplag og formater fra forskjellige trykkeprosesser er vår sterke side. Derfor er bransjemøtet med den krevende målgruppen en ideell plattform for oss. Vi gleder oss til en intensiv dialog med det internasjonale fagpublikummet i Luzern. Vi er sikre på at vi får nye impulser til den videre utviklingen av integrerte trykkeprosesser.

Les videre

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz