iF Design Awards til Canon

iF Design Awards ble opprettet i 1953 og er kjent som en av de mest prestisjefylte internasjonale designprisene som hvert år hedrer førsteklasses industridesign fra hele verden. I år vurderte en jury bestående av internasjonalt aktive designeksperter over 6 400 bidrag fra 50 land og regioner i følgende syv kategorier: produkt, emballasje, kommunikasjon, interiørarkitektur, arkitektur, profesjonelt konsept, tjenestedesign/brukeropplevelse og arkitektur.

I en pressemeddelelse fra Canon kan de fortelle at foretaket i år hanket inn ni priser i årets utgave av iF Design Awards. I markedssegmentet for grafisk bransje fikk Canon priser for imagePROGRAF PRO-6000 / PRO-4000 / PRO-2000 Blekkbaserte storformatskrivere, PIXMA-seriene TR4500/TS3100/TS200* Blekkskrivere, Océ VarioPrint 6000 TITAN-serien Sort-hvitt produksjonsskriver for enkeltark og Océ LabelStream 4000-serien Digital etikett-trykkpresse.

Canon høstet også priser for andre av sine produkter, deriblant kameraer og objektiver.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.