iF Design Awards til Canon

iF Design Awards ble opprettet i 1953 og er kjent som en av de mest prestisjefylte internasjonale designprisene som hvert år hedrer førsteklasses industridesign fra hele verden. I år vurderte en jury bestående av internasjonalt aktive designeksperter over 6 400 bidrag fra 50 land og regioner i følgende syv kategorier: produkt, emballasje, kommunikasjon, interiørarkitektur, arkitektur, profesjonelt konsept, tjenestedesign/brukeropplevelse og arkitektur.

I en pressemeddelelse fra Canon kan de fortelle at foretaket i år hanket inn ni priser i årets utgave av iF Design Awards. I markedssegmentet for grafisk bransje fikk Canon priser for imagePROGRAF PRO-6000 / PRO-4000 / PRO-2000 Blekkbaserte storformatskrivere, PIXMA-seriene TR4500/TS3100/TS200* Blekkskrivere, Océ VarioPrint 6000 TITAN-serien Sort-hvitt produksjonsskriver for enkeltark og Océ LabelStream 4000-serien Digital etikett-trykkpresse.

Canon høstet også priser for andre av sine produkter, deriblant kameraer og objektiver.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Digitalprint i små formater mangler standardisering

I en nylig undersøkelse utført av Ghent Workgroup ble digitalprint identifisert som et nøkkelområde som mangler gode retningslinjer for bruken av PDF. Digitalprint svarer til tradisjonelt kommersielt trykk, men de benytter metoder og utstyr som er forskjellig nok til å kreve deres egne spesifikke retningslinjer.

Publisert av: