iF Design Awards til Canon

PUBLISERT: 28 februar 2019
OPPDATERT: 28 februar

iF Design Awards ble opprettet i 1953 og er kjent som en av de mest prestisjefylte internasjonale designprisene som hvert år hedrer førsteklasses industridesign fra hele verden. I år vurderte en jury bestående av internasjonalt aktive designeksperter over 6 400 bidrag fra 50 land og regioner i følgende syv kategorier: produkt, emballasje, kommunikasjon, interiørarkitektur, arkitektur, profesjonelt konsept, tjenestedesign/brukeropplevelse og arkitektur.

I en pressemeddelelse fra Canon kan de fortelle at foretaket i år hanket inn ni priser i årets utgave av iF Design Awards. I markedssegmentet for grafisk bransje fikk Canon priser for imagePROGRAF PRO-6000 / PRO-4000 / PRO-2000 Blekkbaserte storformatskrivere, PIXMA-seriene TR4500/TS3100/TS200* Blekkskrivere, Océ VarioPrint 6000 TITAN-serien Sort-hvitt produksjonsskriver for enkeltark og Océ LabelStream 4000-serien Digital etikett-trykkpresse.

Canon høstet også priser for andre av sine produkter, deriblant kameraer og objektiver.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik