Mimaki med metallblekk

PUBLISERT: 28 februar 2019
OPPDATERT: 28 februar

Brukere av inkjetprinteren UJF-7151plus får flere printmuligheter når Mimaki legger til et UV-herdende metallblekk i sortimentet.

Her vises prøvetrykk med det nylanserte metallblekket fra Mimaki som er kompatibelt med inkjetprinteren UJF-7151plus.

Metallblekket har produktnavnet MUH-100-Si og er i februar sluppet til inkjetprinteren Mimaki UJF-7151plus. Maskinen er den større modellen og har en arbeidsflate på 710 ganger 510 millimeter. Den finnes som tidligere modeller også med klarlakk.

Ifølge Mimaki gir det UV-herdende metallblekket et høykvalitativt trykk på et bredt utvalg av media. Foretaket mener at dette blekket åpner opp for flere kreative grafiske idéer, noe som ellers krever ekstra bearbeidelse og manuell håndtering.

– Vi er veldig glade for å lansere dette metallblekket. På Mimaki er vi dedikerte for å gi kundene nye muligheter. Den nye metallfargen kommer ikke bare til å garantere dette, men også å gi en mye mer effektiv måte for våre kunder å produsere mer luksuriøse og sofistikerte produkter, sier Bert Benckhuysen, senior produktsjef for Mimaki Europe, i en pressemelding.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324