Mimaki med metallblekk

Brukere av inkjetprinteren UJF-7151plus får flere printmuligheter når Mimaki legger til et UV-herdende metallblekk i sortimentet.

Her vises prøvetrykk med det nylanserte metallblekket fra Mimaki som er kompatibelt med inkjetprinteren UJF-7151plus.

Metallblekket har produktnavnet MUH-100-Si og er i februar sluppet til inkjetprinteren Mimaki UJF-7151plus. Maskinen er den større modellen og har en arbeidsflate på 710 ganger 510 millimeter. Den finnes som tidligere modeller også med klarlakk.

Ifølge Mimaki gir det UV-herdende metallblekket et høykvalitativt trykk på et bredt utvalg av media. Foretaket mener at dette blekket åpner opp for flere kreative grafiske idéer, noe som ellers krever ekstra bearbeidelse og manuell håndtering.

– Vi er veldig glade for å lansere dette metallblekket. På Mimaki er vi dedikerte for å gi kundene nye muligheter. Den nye metallfargen kommer ikke bare til å garantere dette, men også å gi en mye mer effektiv måte for våre kunder å produsere mer luksuriøse og sofistikerte produkter, sier Bert Benckhuysen, senior produktsjef for Mimaki Europe, i en pressemelding.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: