Mimaki med metallblekk

PUBLISERT: 28 februar 2019
OPPDATERT: 28 februar

Brukere av inkjetprinteren UJF-7151plus får flere printmuligheter når Mimaki legger til et UV-herdende metallblekk i sortimentet.

Her vises prøvetrykk med det nylanserte metallblekket fra Mimaki som er kompatibelt med inkjetprinteren UJF-7151plus.

Metallblekket har produktnavnet MUH-100-Si og er i februar sluppet til inkjetprinteren Mimaki UJF-7151plus. Maskinen er den større modellen og har en arbeidsflate på 710 ganger 510 millimeter. Den finnes som tidligere modeller også med klarlakk.

Ifølge Mimaki gir det UV-herdende metallblekket et høykvalitativt trykk på et bredt utvalg av media. Foretaket mener at dette blekket åpner opp for flere kreative grafiske idéer, noe som ellers krever ekstra bearbeidelse og manuell håndtering.

– Vi er veldig glade for å lansere dette metallblekket. På Mimaki er vi dedikerte for å gi kundene nye muligheter. Den nye metallfargen kommer ikke bare til å garantere dette, men også å gi en mye mer effektiv måte for våre kunder å produsere mer luksuriøse og sofistikerte produkter, sier Bert Benckhuysen, senior produktsjef for Mimaki Europe, i en pressemelding.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12