Ricoh trykker svart på hvitt med ny serie

PUBLISERT: 28 februar 2019
OPPDATERT: 28 februar
Ricoh Pro 8300

Ricoh lanserer Ricoh Pro 8300-serien for svart-hvitt-trykk. Denne erstatter Ricoh Pro 8200 som plattformen for svart-hvitt digitaltrykk.

Ricohs nye løsning for monokrom printing er en serie bestående av to modeller for høyere produksjonshastighet som trykker henholdsvis 111 ppm. og 136 ppm. Serien er beregnet på hustrykkerier, kopisentre og grafiske bedrifter, men finnes også i en mindre utgave. Den minste modellen trykker 96 ppm. og passer perfekt for kontorer og skoler.

Den raskeste modellen gir en økt månedlig driftssyklus (maksimalt månedlig volum ved nominell hastighet) på fire millioner, og har en ny etterbehandler som har kapasitet på 30 ark i 80 gsm og et nytt innlegg med luftassistert håndtering av bestrøket media. Det har også to skuffer med en stablingskapasitet på 4500 ark for å maksimere produktiviteten, samt trimming og håndteringsutstyr for lange ark. Kombinasjonen av disse nye alternativene vil utvide bruksmuligheter for bøker, brosjyrer og manualer.

Begge løsningene bruker Ricoh VCSEL-teknologi ved 2400 x 4800dpi for å levere høy utskriftskvalitet. De har begge en 17-tommers touch screen fargepanel for raskt og enkelt oppsett. Panelet kan også nås via nettbrett, noe som muliggjør fjernbetjening. Nettbrettet viser også EFI-kontrollerens grensesnitt, og eliminerer dermed behovet for en dedikert skjerm.

–Denne nye allsidige serien forbedrer vår monoarkmatede portefølje og er vårt svar på den nye situasjonen med kjappe, korte serier som er det produksjonsbehovet som danner dagens printlandskap, sier Eef de Ridder, visepresident for kommersiell print i Ricoh Europa. –Designet med kjerneverdien enkel i drift, enkelt oppsett og pålitelig strømlinjeformet arbeidsflyt, er de skreddersydd for å levere kvalitetsresultat som perfekt tilfredsstiller behovene til disse sentrale markedssektorene, avslutter de Ridder.

Ricoh Pro 8300-serien vil være tilgjengelig over hele Europa fra mars 2019.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1