Mimaki gjør det lettere å være kreativ

PUBLISERT: 14 mars 2019
OPPDATERT: 14 mars

Mimaki Europe, som produserer inkjetprintere og skjæreløsninger, har annonsert at de er klar med en helt ny designsoftware, Simple POP, som kommer på markedet i april.

Simple POP er utviklet for å øke kreativiteten innenfor butikkinnredning. Så enkelt at detaljhandelsbutikkene selv kan produsere, hvis de har en printer stående, kun ved å benytte ferdige maler.

Der er et bredt spekter reklamematerialer, som detaljbransjen ofte bruker, som f.eks. vindusskilt, plakater, POP-annonser og klistremerker.

Simple POP-programmet gjør det mulig å meget enkelt selv produsere disse løsningene. Og samtidig er løsningen fleksibel og kvaliteten sikres blant annet gjennom maler med forhåndsinnstilte skjæredata, som gir muligheten til automatisk printing og skjæring ved hjelp av Simple POP kombinert med Mimaki-serien UCJV150 og UCJV300 av UV- inkjetprintere med skjærefunksjoner.

Simpe POP programvaren er kompatibel med Mimakis serier UCJV150 og UCJV300.

– Den helt nye Simple POP gjør det mulig for detaljhandlere å produsere markedsføringsmateriell internt. Det øker fleksibiliteten og gir en rask produksjonstid, sier Senior Marketing Manager for EMEA Danna Drion.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik