Verdenspremiere for rullprinter

Karibu er navnet på Swissqprints første rullprinter som får sin premiere på Fespa-messen i mai.

Swissqprint har bygget sin aller første rull-til-rull printer, Karibu. Verdenspremieren skjer på Fespa, men allerede nå avsløres en rekke detaljer om maskinen.

Swissqprint, som i 20 år har gjort seg kjent for sine uv-planprintere, begir seg inn i rullsegmentet med sin nye maskin Karibu. Den får sin premiere for et større publikum på Fespa-messen i München, 14.-17. mai. Sign&Print har tidligere fortalt om det kommende maskinslippet men nå fremkommer det ytterligere detaljer.

Produsenten lover fortsatt sveitsisk presisjon i den nye rullprinteren, og trekker frem en rekke funksjoner og egenskaper. Det dreier seg dels om et håndteringssystem som ska gjøre at det går enkelt og raskt å legge inn materialrullene. Dels en lysfunksjon som gjør det mulig for operatøren å kontrollere bakgrunnsbelyste utskrifter med det samme. Ifølge produsenten har de også utviklet et revolusjonerende vakuumsystem, oppdelt i ulike segmenter. En skreddersydd blekkpakke og en ny intuitiv programvare er andre nyheter.

Foruten Karibu viser Swissqprint sitt sortiment med planprintere på Fespa-messen. Messepublikum kommer blant annet å kunne få se Nyala 3S som er en av fem modeller i selskapets tredje generasjon planprintere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


HP åpner senter for 3d-printing i Barcelona

I Barcelona åpnet HP deres nye “3D Printing and Digital Manufacturing Center of Excellence” på nesten 14.000 kvadratmeter 12. juni. Med denne åpningen etablerer HP ett av verdens største og mest avanserte utviklingsanlegg, og samler samtidig hundrevis av verdens ledende eksperter innen 3D-printing og utvikling under samme tak.

Publisert av: