Verdenspremiere for rullprinter

PUBLISERT: 21 mars 2019
OPPDATERT: 21 mars
Karibu er navnet på Swissqprints første rullprinter som får sin premiere på Fespa-messen i mai.

Swissqprint har bygget sin aller første rull-til-rull printer, Karibu. Verdenspremieren skjer på Fespa, men allerede nå avsløres en rekke detaljer om maskinen.

Swissqprint, som i 20 år har gjort seg kjent for sine uv-planprintere, begir seg inn i rullsegmentet med sin nye maskin Karibu. Den får sin premiere for et større publikum på Fespa-messen i München, 14.-17. mai. Sign&Print har tidligere fortalt om det kommende maskinslippet men nå fremkommer det ytterligere detaljer.

Produsenten lover fortsatt sveitsisk presisjon i den nye rullprinteren, og trekker frem en rekke funksjoner og egenskaper. Det dreier seg dels om et håndteringssystem som ska gjøre at det går enkelt og raskt å legge inn materialrullene. Dels en lysfunksjon som gjør det mulig for operatøren å kontrollere bakgrunnsbelyste utskrifter med det samme. Ifølge produsenten har de også utviklet et revolusjonerende vakuumsystem, oppdelt i ulike segmenter. En skreddersydd blekkpakke og en ny intuitiv programvare er andre nyheter.

Foruten Karibu viser Swissqprint sitt sortiment med planprintere på Fespa-messen. Messepublikum kommer blant annet å kunne få se Nyala 3S som er en av fem modeller i selskapets tredje generasjon planprintere.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1