Verdenspremiere for rullprinter

Karibu er navnet på Swissqprints første rullprinter som får sin premiere på Fespa-messen i mai.

Swissqprint har bygget sin aller første rull-til-rull printer, Karibu. Verdenspremieren skjer på Fespa, men allerede nå avsløres en rekke detaljer om maskinen.

Swissqprint, som i 20 år har gjort seg kjent for sine uv-planprintere, begir seg inn i rullsegmentet med sin nye maskin Karibu. Den får sin premiere for et større publikum på Fespa-messen i München, 14.-17. mai. Sign&Print har tidligere fortalt om det kommende maskinslippet men nå fremkommer det ytterligere detaljer.

Produsenten lover fortsatt sveitsisk presisjon i den nye rullprinteren, og trekker frem en rekke funksjoner og egenskaper. Det dreier seg dels om et håndteringssystem som ska gjøre at det går enkelt og raskt å legge inn materialrullene. Dels en lysfunksjon som gjør det mulig for operatøren å kontrollere bakgrunnsbelyste utskrifter med det samme. Ifølge produsenten har de også utviklet et revolusjonerende vakuumsystem, oppdelt i ulike segmenter. En skreddersydd blekkpakke og en ny intuitiv programvare er andre nyheter.

Foruten Karibu viser Swissqprint sitt sortiment med planprintere på Fespa-messen. Messepublikum kommer blant annet å kunne få se Nyala 3S som er en av fem modeller i selskapets tredje generasjon planprintere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.