Før Fespa: Hva Zünd tar med seg til messen

Zünd 3,6 kW RM-L modul med automatisk verktøysskifter (ARC).

På Fespa 2019 i München vil Zünd presentere et bredt spekter av produksjonsløsninger de har tilgjengelige for print- og skiltvirksomheter.

Fespa 2019 som går av stabelen i München 14-17. mai forhåndsreklamerer med intet mindre enn en “eksplosjon av muligheter” for besøkende fra reklame-, storformat- og digitale printvirksomheter. På Zünds stand kan besøkende forvente å oppleve et stort utvalg av Zünds skjære- og freseløsninger. Print- og reklamevirksomheter er under stort press for å produsere individualiserte produkter i små opplag effektivt, økonomisk og med kortere og kortere leveringstider. Zünd tilbyr skjæremaskiner som møter disse kravene samtidig med at det sikres maksimal produktivitet og dermed rentabilitet.

Med RM-L freseren viser Zünd en særdeles kraftig freseløsning. Med modulets 3,6 kW effekt og uovertrufne yteevne åpnes det opp for det bredest mulige spektrum av kraftige materialer, som kan bearbeides. Og med den automatiske verktøysskifteren ARC kan freseoppgavene håndteres helautomatisk.

Digitalt printet tekstil er for tiden ett av de fortrukne mediene når det gjelder storformat markedsføring, og det er derfor ingen overraskelse at innovative og allsidige skjæreløsninger så som Zünd G3 skjæremaskinen er i stor etterspørsel til dette formål. På Fespa vil det blant annet vises et Zünd G3 system, som skjærer tekstilruller opp til 3,2 m i bredden. For demonstration av maksimal produktivitet vises også en Zünd D3 skjæremaskin med dobbelt bom. De to bommene kan hver ha montert på opp til 3 verktøy, og potensielt yte den dobbelte produktiviteten som skjæremaskiner med én bom kan.

Zünd skal holde til i Hall B5, Stand F30.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


HP åpner senter for 3d-printing i Barcelona

I Barcelona åpnet HP deres nye “3D Printing and Digital Manufacturing Center of Excellence” på nesten 14.000 kvadratmeter 12. juni. Med denne åpningen etablerer HP ett av verdens største og mest avanserte utviklingsanlegg, og samler samtidig hundrevis av verdens ledende eksperter innen 3D-printing og utvikling under samme tak.

Publisert av: