Ricoh med ny kompakt serie multifunksjonsskrivere for kontormiljøet

Ricoh lanserer ny serie kompakte og intelligente multifunksjonsskrivere med Ricoh Smart Integration

Ricoh annonserer at de lanserer en nye serie kompakte multifunksjonsskrivere (MFPer) som skal hjelpe til med å automatisere hverdagens dokumentprosesser.

Ricoh IM 350, IM 350F og IM 430F er svart-hvitt skrivere med høy kvalitet, rask utskriftskvalitet, skanning og kopifunksjonalitet. Enhetene er også utstyrt med Ricoh Smart Integration – en ny plattform som tillater brukere å skreddersy arbeidsflyter til sine behov gjennom å integrere kontorenhetene med skytjenester. Dette sikrer at viktig informasjon kan nås, brukes og deles etter behov, slik at brukerne kan jobbe på en mer effektiv og kostnadseffektiv måte, heter det fra Ricoh.

Enhetene er en del av Ricohs Dynamic Workplace Intelligence-tilnærming og det nyeste innen sitt utvalg av intelligente enheter. Hver enhet har Ricohs 10,1-tommers Smart Operations Panel, som gjør det mulig å automatisere ofte tidkrevende prosesser. I tillegg sørger RICOH Intelligent Support for at programvareoppgraderinger kan utføres eksternt via panelet, og at oppbruddstidspunktet alltid er maksimert.

David Mills, administrerende direktør, Ricoh Europe, sier: –Etter hvert som bedrifter av alle størrelser stiger til utfordringene som følger med den digitale tidsalderen, øker etterspørselen etter intelligente enheter ytterligere. For mange bedrifter som ønsker å utnytte sin plass bedre, er dette en kompakt og pålitelig smart kontorassistent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Nytt blad ute

Sign & Print nummer 226 er ute, med Canons Anton Strand som…

Karibu setter nye standarder for rull-til-rull print

Stiefel Digitalprint GmbH i Lenting nær München ble nylig den første kunden som begynte å produsere på en Karibu rull-til-rull printer. Både administrerende direktør og operatør er begeistret for kvaliteten som Karibu leverer på alt materialet: –Det beste jeg noensinne har sett i rull-til-rull-print.

Publisert av: 

web-to-print: Intervju med Fabian Frenzel

Forklaringen på hvorfor WtP er et vellykket konsept, er ikke fordi online trykkerier bruker flest mulig og størst mulige trykkpresser. Disse er lett tilgjengelige i alle deler av verdenen. Den virkelige verdien av WtP er basert på en enkel idé – nemlig en brukervennlig online plattform, som pålitelig oppfyller kundenes krav.

Publisert av: 

Kvesser i alle emballasjesegmenter

Antalis kom inn på Empack-messen og viste den bredden de har i emballasjeløsninger.
– Alt fra standardløsninger, spesielle løsninger til det faktum at du kan gå fra enkle produkter til en helhet med maskiner for automatisk emballasje. Det er det vi prøver å symbolisere her, sier Fredrik Carlsson.

Publisert av: