Ricoh med ny kompakt serie multifunksjonsskrivere for kontormiljøet

Ricoh lanserer ny serie kompakte og intelligente multifunksjonsskrivere med Ricoh Smart Integration

Ricoh annonserer at de lanserer en nye serie kompakte multifunksjonsskrivere (MFPer) som skal hjelpe til med å automatisere hverdagens dokumentprosesser.

Ricoh IM 350, IM 350F og IM 430F er svart-hvitt skrivere med høy kvalitet, rask utskriftskvalitet, skanning og kopifunksjonalitet. Enhetene er også utstyrt med Ricoh Smart Integration – en ny plattform som tillater brukere å skreddersy arbeidsflyter til sine behov gjennom å integrere kontorenhetene med skytjenester. Dette sikrer at viktig informasjon kan nås, brukes og deles etter behov, slik at brukerne kan jobbe på en mer effektiv og kostnadseffektiv måte, heter det fra Ricoh.

Enhetene er en del av Ricohs Dynamic Workplace Intelligence-tilnærming og det nyeste innen sitt utvalg av intelligente enheter. Hver enhet har Ricohs 10,1-tommers Smart Operations Panel, som gjør det mulig å automatisere ofte tidkrevende prosesser. I tillegg sørger RICOH Intelligent Support for at programvareoppgraderinger kan utføres eksternt via panelet, og at oppbruddstidspunktet alltid er maksimert.

David Mills, administrerende direktør, Ricoh Europe, sier: –Etter hvert som bedrifter av alle størrelser stiger til utfordringene som følger med den digitale tidsalderen, øker etterspørselen etter intelligente enheter ytterligere. For mange bedrifter som ønsker å utnytte sin plass bedre, er dette en kompakt og pålitelig smart kontorassistent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


HP åpner senter for 3d-printing i Barcelona

I Barcelona åpnet HP deres nye “3D Printing and Digital Manufacturing Center of Excellence” på nesten 14.000 kvadratmeter 12. juni. Med denne åpningen etablerer HP ett av verdens største og mest avanserte utviklingsanlegg, og samler samtidig hundrevis av verdens ledende eksperter innen 3D-printing og utvikling under samme tak.

Publisert av: