Ricoh med ny kompakt serie multifunksjonsskrivere for kontormiljøet

Ricoh lanserer ny serie kompakte og intelligente multifunksjonsskrivere med Ricoh Smart Integration

Ricoh annonserer at de lanserer en nye serie kompakte multifunksjonsskrivere (MFPer) som skal hjelpe til med å automatisere hverdagens dokumentprosesser.

Ricoh IM 350, IM 350F og IM 430F er svart-hvitt skrivere med høy kvalitet, rask utskriftskvalitet, skanning og kopifunksjonalitet. Enhetene er også utstyrt med Ricoh Smart Integration – en ny plattform som tillater brukere å skreddersy arbeidsflyter til sine behov gjennom å integrere kontorenhetene med skytjenester. Dette sikrer at viktig informasjon kan nås, brukes og deles etter behov, slik at brukerne kan jobbe på en mer effektiv og kostnadseffektiv måte, heter det fra Ricoh.

Enhetene er en del av Ricohs Dynamic Workplace Intelligence-tilnærming og det nyeste innen sitt utvalg av intelligente enheter. Hver enhet har Ricohs 10,1-tommers Smart Operations Panel, som gjør det mulig å automatisere ofte tidkrevende prosesser. I tillegg sørger RICOH Intelligent Support for at programvareoppgraderinger kan utføres eksternt via panelet, og at oppbruddstidspunktet alltid er maksimert.

David Mills, administrerende direktør, Ricoh Europe, sier: –Etter hvert som bedrifter av alle størrelser stiger til utfordringene som følger med den digitale tidsalderen, øker etterspørselen etter intelligente enheter ytterligere. For mange bedrifter som ønsker å utnytte sin plass bedre, er dette en kompakt og pålitelig smart kontorassistent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: