Ricoh med ny kompakt serie multifunksjonsskrivere for kontormiljøet

PUBLISERT: 11 april 2019
OPPDATERT: 11 april
Ricoh lanserer ny serie kompakte og intelligente multifunksjonsskrivere med Ricoh Smart Integration

Ricoh annonserer at de lanserer en nye serie kompakte multifunksjonsskrivere (MFPer) som skal hjelpe til med å automatisere hverdagens dokumentprosesser.

Ricoh IM 350, IM 350F og IM 430F er svart-hvitt skrivere med høy kvalitet, rask utskriftskvalitet, skanning og kopifunksjonalitet. Enhetene er også utstyrt med Ricoh Smart Integration – en ny plattform som tillater brukere å skreddersy arbeidsflyter til sine behov gjennom å integrere kontorenhetene med skytjenester. Dette sikrer at viktig informasjon kan nås, brukes og deles etter behov, slik at brukerne kan jobbe på en mer effektiv og kostnadseffektiv måte, heter det fra Ricoh.

Enhetene er en del av Ricohs Dynamic Workplace Intelligence-tilnærming og det nyeste innen sitt utvalg av intelligente enheter. Hver enhet har Ricohs 10,1-tommers Smart Operations Panel, som gjør det mulig å automatisere ofte tidkrevende prosesser. I tillegg sørger RICOH Intelligent Support for at programvareoppgraderinger kan utføres eksternt via panelet, og at oppbruddstidspunktet alltid er maksimert.

David Mills, administrerende direktør, Ricoh Europe, sier: –Etter hvert som bedrifter av alle størrelser stiger til utfordringene som følger med den digitale tidsalderen, øker etterspørselen etter intelligente enheter ytterligere. For mange bedrifter som ønsker å utnytte sin plass bedre, er dette en kompakt og pålitelig smart kontorassistent.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1