Svensk firma leverer 200 skilter til norsk rederi

Color Hybrid er det store hybridfartøyet som skal innredes med digitale skilter.

MultiQ er en svensk helhetsleverandør av digitale skilter. Nylig har de fått oppdraget med å levere over 200 digitale skilter til det norske rederiet Color Line.

Multiq, som leverer digitale løsninger i Norden, står bak all digital skilting til det 160 meter lange fartøyet Color Hybrid, som skal innvies til sommeren. Det tilhører det norske rederiet Color Line, et rederi Multiq lenge har samarbeidet med.

– Vi er ytterst stolte og takknemlige over å få fortsette vårt samarbeid. Color Line streber hele tiden etter å gjøre de reisendes opplevelse bedre, sier Daniel Bloch, adm dir for Multiq Norge, og fortsetter:

– Selskapet satser på moderne teknikk i alle ledd. Teknikk for en moderne digital kommunikasjon og teknikk for en miljøvennlig reise.

Fergen kommer til å prydes med digitale skjermer overalt, som fyller ulike funksjoner. Blant annet kommer restaurantene til å kunne vise sine menyer og åpningstider via digitale skjermer, informasjonsvideoer og sikkerhetsinformasjon vil finnes på skjermar oppe på dekk med mere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.