Svensk firma leverer 200 skilter til norsk rederi

Color Hybrid er det store hybridfartøyet som skal innredes med digitale skilter.

MultiQ er en svensk helhetsleverandør av digitale skilter. Nylig har de fått oppdraget med å levere over 200 digitale skilter til det norske rederiet Color Line.

Multiq, som leverer digitale løsninger i Norden, står bak all digital skilting til det 160 meter lange fartøyet Color Hybrid, som skal innvies til sommeren. Det tilhører det norske rederiet Color Line, et rederi Multiq lenge har samarbeidet med.

– Vi er ytterst stolte og takknemlige over å få fortsette vårt samarbeid. Color Line streber hele tiden etter å gjøre de reisendes opplevelse bedre, sier Daniel Bloch, adm dir for Multiq Norge, og fortsetter:

– Selskapet satser på moderne teknikk i alle ledd. Teknikk for en moderne digital kommunikasjon og teknikk for en miljøvennlig reise.

Fergen kommer til å prydes med digitale skjermer overalt, som fyller ulike funksjoner. Blant annet kommer restaurantene til å kunne vise sine menyer og åpningstider via digitale skjermer, informasjonsvideoer og sikkerhetsinformasjon vil finnes på skjermar oppe på dekk med mere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: