Svensk firma leverer 200 skilter til norsk rederi

Color Hybrid er det store hybridfartøyet som skal innredes med digitale skilter.

MultiQ er en svensk helhetsleverandør av digitale skilter. Nylig har de fått oppdraget med å levere over 200 digitale skilter til det norske rederiet Color Line.

Multiq, som leverer digitale løsninger i Norden, står bak all digital skilting til det 160 meter lange fartøyet Color Hybrid, som skal innvies til sommeren. Det tilhører det norske rederiet Color Line, et rederi Multiq lenge har samarbeidet med.

– Vi er ytterst stolte og takknemlige over å få fortsette vårt samarbeid. Color Line streber hele tiden etter å gjøre de reisendes opplevelse bedre, sier Daniel Bloch, adm dir for Multiq Norge, og fortsetter:

– Selskapet satser på moderne teknikk i alle ledd. Teknikk for en moderne digital kommunikasjon og teknikk for en miljøvennlig reise.

Fergen kommer til å prydes med digitale skjermer overalt, som fyller ulike funksjoner. Blant annet kommer restaurantene til å kunne vise sine menyer og åpningstider via digitale skjermer, informasjonsvideoer og sikkerhetsinformasjon vil finnes på skjermar oppe på dekk med mere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon: VarioPRINT IX-serien er i gang

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

De første bestillingene og installasjonene av Varioprint IX-serien er i gang, meldes det fra Canon.

Canon har allerede mottatt de første bestillingene på den avanserte arkmatede inkjet trykkpressen siden lanseringen 1. april i år. I de kommende månedene blir den nye trykkpressen installert hos flere kunder i EMEA-regionen (Europa, Midtøsten og Afrika) og vil bidra til produksjons- og vekstmuligheter innen kommersiell utskrift.

Publisert av: 

Norsk Fjørfelag valgte Merkur Grafisk

Tekst: Roger Stormo | Foto: Merkur Grafisk

Da trykkeriet Norsk Fjørfelag benyttet gikk konkurs for to år siden, måtte de finne et nytt trykkeri for medlemsbladet sitt Fjørfe. Ett av kravene deres var at det måtte være et trykkeri som trykket i Norge og prisen var en viktig faktor, siden de er en liten organisasjon med begrensede midler. Etter en helhetsvurdering falt valget på Merkur Grafisk.

Publisert av: 

Omstilte produksjonen under koronakrisen

Koronakrisen medførte kraftig reduksjon i de grafiske oppdragene, noe som medførte permittering av mange i produksjonen hos CopyCat.  Sammen med Nautilus Subsea utviklet firmaet da prototyper for ansiktsvisirer og etablerte en produksjonslinje på kort tid. Visirproduksjonen har gitt nye muligheter og bragt optimismen tilbake hos CopyCat-medarbeiderne.

Publisert av: