HP tar steget inn på tekstil

HP begir seg inn på det voksende tekstilmarkedet med en ny serie sublimeringsprintere.

HP slipper sin Stitch S-serie som er beregnet for tekstilprint for sports- og moteklær, innredning og skilter i tekstilmaterialer.

– Interiør- og moteapplikasjonstrender, produksjon on-demand og personalisering øker på innen digitaltrykk, sier Santi Morera, sjef for forretningsområdet Graphics solutions business hos HP som svar på at selskapet nå har valgt å lansere sin serie printere med fargesublimering.

Stitch S-serien kjennetegnes ifølge HP av utskrifter i god kvalitet og effektive og forenklede prosesser. Serien tilbyr verdens raskeste fargematching i printeren, rippen og i skytjenesten. Printhodeteknikken er Thermal inkjet som sies å redusere såvel tid som avfall, samt holder en konstant kontinuitet i trykkekvaliteten. De tre printerne i serien finnes i bredder som strekker seg fra 162 til 320 centimeter.

Gjenbrukte printhoder
Stitch-printerne har et innebygget spektrofotometer og S300-printeren har også et printhode som operatøren kan gjenbruke, noe som skal føre til færre driftsstans og lavere servicekostnader.

HP skriver at S500 har en symmetrisk 2 x CMYK printhodekonfigurasjon, og med Optical Media Advance-sensoren leverer printeren driftssikre utskrifter i one-pass-modus med både kvalitet og hastighet. S500-modellen er

Den største printeren i HPs tekstilserie er S1000 126-in Printer.

utformet spesielt for foretak med høye printbehov.

Vises på Fespa
Stitch-serien består av modellene S300 64-in Printer, S500 64-in Printer og S1000 126-in Printer.

Samtidig med lanseringen av Stitch-serien presenterer HP også et nytt sublimeringspapir som er konstruert og testet sammen med HPs blekk og Stitch-serien.

Både printere og blekk er allerede på markedet og kommer også til å stilles ut på storformatmessen Fespa, som finner sted 14. – 17. mai i München.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: