HP tar steget inn på tekstil

HP begir seg inn på det voksende tekstilmarkedet med en ny serie sublimeringsprintere.

HP slipper sin Stitch S-serie som er beregnet for tekstilprint for sports- og moteklær, innredning og skilter i tekstilmaterialer.

– Interiør- og moteapplikasjonstrender, produksjon on-demand og personalisering øker på innen digitaltrykk, sier Santi Morera, sjef for forretningsområdet Graphics solutions business hos HP som svar på at selskapet nå har valgt å lansere sin serie printere med fargesublimering.

Stitch S-serien kjennetegnes ifølge HP av utskrifter i god kvalitet og effektive og forenklede prosesser. Serien tilbyr verdens raskeste fargematching i printeren, rippen og i skytjenesten. Printhodeteknikken er Thermal inkjet som sies å redusere såvel tid som avfall, samt holder en konstant kontinuitet i trykkekvaliteten. De tre printerne i serien finnes i bredder som strekker seg fra 162 til 320 centimeter.

Gjenbrukte printhoder
Stitch-printerne har et innebygget spektrofotometer og S300-printeren har også et printhode som operatøren kan gjenbruke, noe som skal føre til færre driftsstans og lavere servicekostnader.

HP skriver at S500 har en symmetrisk 2 x CMYK printhodekonfigurasjon, og med Optical Media Advance-sensoren leverer printeren driftssikre utskrifter i one-pass-modus med både kvalitet og hastighet. S500-modellen er

Den største printeren i HPs tekstilserie er S1000 126-in Printer.

utformet spesielt for foretak med høye printbehov.

Vises på Fespa
Stitch-serien består av modellene S300 64-in Printer, S500 64-in Printer og S1000 126-in Printer.

Samtidig med lanseringen av Stitch-serien presenterer HP også et nytt sublimeringspapir som er konstruert og testet sammen med HPs blekk og Stitch-serien.

Både printere og blekk er allerede på markedet og kommer også til å stilles ut på storformatmessen Fespa, som finner sted 14. – 17. mai i München.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


App for opplæring i grafisk produksjon

Fagbokforlaget har utviklet et digitalt læremiddel i grafisk produksjonsteknikk. Det er en web-app som inneholder filmer, podkaster, animasjoner og oppgaver. Appen har god søkefunksjon, ordbok med korte forklaringer og illustrasjoner av faguttrykk, slik at elevene raskt kan finne informasjon om et aktuelt tema, og som forberedelse til fagprøven.

Publisert av: