HP tar steget inn på tekstil

HP begir seg inn på det voksende tekstilmarkedet med en ny serie sublimeringsprintere.

HP slipper sin Stitch S-serie som er beregnet for tekstilprint for sports- og moteklær, innredning og skilter i tekstilmaterialer.

– Interiør- og moteapplikasjonstrender, produksjon on-demand og personalisering øker på innen digitaltrykk, sier Santi Morera, sjef for forretningsområdet Graphics solutions business hos HP som svar på at selskapet nå har valgt å lansere sin serie printere med fargesublimering.

Stitch S-serien kjennetegnes ifølge HP av utskrifter i god kvalitet og effektive og forenklede prosesser. Serien tilbyr verdens raskeste fargematching i printeren, rippen og i skytjenesten. Printhodeteknikken er Thermal inkjet som sies å redusere såvel tid som avfall, samt holder en konstant kontinuitet i trykkekvaliteten. De tre printerne i serien finnes i bredder som strekker seg fra 162 til 320 centimeter.

Gjenbrukte printhoder
Stitch-printerne har et innebygget spektrofotometer og S300-printeren har også et printhode som operatøren kan gjenbruke, noe som skal føre til færre driftsstans og lavere servicekostnader.

HP skriver at S500 har en symmetrisk 2 x CMYK printhodekonfigurasjon, og med Optical Media Advance-sensoren leverer printeren driftssikre utskrifter i one-pass-modus med både kvalitet og hastighet. S500-modellen er

Den største printeren i HPs tekstilserie er S1000 126-in Printer.

utformet spesielt for foretak med høye printbehov.

Vises på Fespa
Stitch-serien består av modellene S300 64-in Printer, S500 64-in Printer og S1000 126-in Printer.

Samtidig med lanseringen av Stitch-serien presenterer HP også et nytt sublimeringspapir som er konstruert og testet sammen med HPs blekk og Stitch-serien.

Både printere og blekk er allerede på markedet og kommer også til å stilles ut på storformatmessen Fespa, som finner sted 14. – 17. mai i München.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *