HP tar steget inn på tekstil

PUBLISERT: 29 april 2019
OPPDATERT: 29 april
HP begir seg inn på det voksende tekstilmarkedet med en ny serie sublimeringsprintere.

HP slipper sin Stitch S-serie som er beregnet for tekstilprint for sports- og moteklær, innredning og skilter i tekstilmaterialer.

– Interiør- og moteapplikasjonstrender, produksjon on-demand og personalisering øker på innen digitaltrykk, sier Santi Morera, sjef for forretningsområdet Graphics solutions business hos HP som svar på at selskapet nå har valgt å lansere sin serie printere med fargesublimering.

Stitch S-serien kjennetegnes ifølge HP av utskrifter i god kvalitet og effektive og forenklede prosesser. Serien tilbyr verdens raskeste fargematching i printeren, rippen og i skytjenesten. Printhodeteknikken er Thermal inkjet som sies å redusere såvel tid som avfall, samt holder en konstant kontinuitet i trykkekvaliteten. De tre printerne i serien finnes i bredder som strekker seg fra 162 til 320 centimeter.

Gjenbrukte printhoder
Stitch-printerne har et innebygget spektrofotometer og S300-printeren har også et printhode som operatøren kan gjenbruke, noe som skal føre til færre driftsstans og lavere servicekostnader.

HP skriver at S500 har en symmetrisk 2 x CMYK printhodekonfigurasjon, og med Optical Media Advance-sensoren leverer printeren driftssikre utskrifter i one-pass-modus med både kvalitet og hastighet. S500-modellen er

Den største printeren i HPs tekstilserie er S1000 126-in Printer.

utformet spesielt for foretak med høye printbehov.

Vises på Fespa
Stitch-serien består av modellene S300 64-in Printer, S500 64-in Printer og S1000 126-in Printer.

Samtidig med lanseringen av Stitch-serien presenterer HP også et nytt sublimeringspapir som er konstruert og testet sammen med HPs blekk og Stitch-serien.

Både printere og blekk er allerede på markedet og kommer også til å stilles ut på storformatmessen Fespa, som finner sted 14. – 17. mai i München.

Les videre

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

FlexiPrint og Fespa Norway holder åpent hus

Onsdag 17.april inviterer FlexiPrint i Drammen alle Fespas medlemmer til Åpent Hus, i forbindelse med avvikling av den 63. generalforsamlingen i Fespa Norway.
flexiprint_logga

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Åpen konferanse med nyttige temaer

Kunstig intelligens, hvordan hindre kriminelle å stjele bedriftens IT-systemer, næringsutvikling i nord, regjeringens initiativ til bedre balanse mellom digital og analog læring står på dagsordenen.
Jubileumsmøte mai 2024 - Programbilde

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1