Vant pris for print- og skjæreløsning

TrueVis VG2-serien vant pris i EDP Awards.

Den beste print- og skjæreløsningen. Den utmerkelsen fikk Roland DG for sin nyeste generasjon av TrueVis-printere etter at EDP-organisasjonen hadde sagt sitt.

Som Sign&Print tidligere har meldt så ble TrueVis-VG2-serien lansert i mars i år. Under Fespa-messen i München, 14-17. mai, fikk Roland DG et godkjentstempel på maskinløsningen da EDP-organisasjonen avholdt sin årlige prisutdeling. Utmerkelsen kom i priskategorien Beste print/skjæreløsning. Et uavhengig panel med dommere fra 21 ledende bransjepublikasjoner i Europa bedømte maskinen ut fra prestasjon, kvalitet og kostnadseffektivitet.

Gillian Montanaro (til høyre), markedsføringssjef hos Roland DG EMEA, tok imot prisen for beste print/skjæreløsning.

En uttalelse fra jurypanelet lyder: “Roland DG har ikke holdt fast ved sitt eksisterende konsept, men derimot omdefinert produktutviklingen.”

Dommerne fremhevet spesielt maskinsystemets brede fargeomfang og optimeringen når det gjelder fargenøyaktighet og -gjengivelse. Videre nevnte de en rekke tekniske fremskritt som har blitt gjort for å levere høy presisjon og print- og skjæreytelse.

En meget glad Gillian Montanaro, markedsføringssjef for Roland DG EMEA tok imot EDP-prisen.

– Da vi lanserte VG2 for noen måneder siden var vi klare for å vise bransjen noe spesielt, en løsning som virkelig kan endre de profesjonelle trykkeres arbeidsliv når det gjelder fargekvalitet, hastighet, pålitelighet, livslengde i produksjonen og mye mer. EDP Awards anses i allmennhet som de mest prestisjefylte utmerkelsene for digitaltrykk i Europa, så tittelen Best print & cut solution gjenspeiler absolutt hvor utrolig denne maskinen er.

Fotnote: EDP står for European digital press association

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


HP åpner senter for 3d-printing i Barcelona

I Barcelona åpnet HP deres nye “3D Printing and Digital Manufacturing Center of Excellence” på nesten 14.000 kvadratmeter 12. juni. Med denne åpningen etablerer HP ett av verdens største og mest avanserte utviklingsanlegg, og samler samtidig hundrevis av verdens ledende eksperter innen 3D-printing og utvikling under samme tak.

Publisert av: