Vant pris for print- og skjæreløsning

PUBLISERT: 23 mai 2019
OPPDATERT: 23 mai
TrueVis VG2-serien vant pris i EDP Awards.

Den beste print- og skjæreløsningen. Den utmerkelsen fikk Roland DG for sin nyeste generasjon av TrueVis-printere etter at EDP-organisasjonen hadde sagt sitt.

Som Sign&Print tidligere har meldt så ble TrueVis-VG2-serien lansert i mars i år. Under Fespa-messen i München, 14-17. mai, fikk Roland DG et godkjentstempel på maskinløsningen da EDP-organisasjonen avholdt sin årlige prisutdeling. Utmerkelsen kom i priskategorien Beste print/skjæreløsning. Et uavhengig panel med dommere fra 21 ledende bransjepublikasjoner i Europa bedømte maskinen ut fra prestasjon, kvalitet og kostnadseffektivitet.

Gillian Montanaro (til høyre), markedsføringssjef hos Roland DG EMEA, tok imot prisen for beste print/skjæreløsning.

En uttalelse fra jurypanelet lyder: «Roland DG har ikke holdt fast ved sitt eksisterende konsept, men derimot omdefinert produktutviklingen.»

Dommerne fremhevet spesielt maskinsystemets brede fargeomfang og optimeringen når det gjelder fargenøyaktighet og -gjengivelse. Videre nevnte de en rekke tekniske fremskritt som har blitt gjort for å levere høy presisjon og print- og skjæreytelse.

En meget glad Gillian Montanaro, markedsføringssjef for Roland DG EMEA tok imot EDP-prisen.

– Da vi lanserte VG2 for noen måneder siden var vi klare for å vise bransjen noe spesielt, en løsning som virkelig kan endre de profesjonelle trykkeres arbeidsliv når det gjelder fargekvalitet, hastighet, pålitelighet, livslengde i produksjonen og mye mer. EDP Awards anses i allmennhet som de mest prestisjefylte utmerkelsene for digitaltrykk i Europa, så tittelen Best print & cut solution gjenspeiler absolutt hvor utrolig denne maskinen er.

Fotnote: EDP står for European digital press association

Les videre

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz