Vant pris for print- og skjæreløsning

TrueVis VG2-serien vant pris i EDP Awards.

Den beste print- og skjæreløsningen. Den utmerkelsen fikk Roland DG for sin nyeste generasjon av TrueVis-printere etter at EDP-organisasjonen hadde sagt sitt.

Som Sign&Print tidligere har meldt så ble TrueVis-VG2-serien lansert i mars i år. Under Fespa-messen i München, 14-17. mai, fikk Roland DG et godkjentstempel på maskinløsningen da EDP-organisasjonen avholdt sin årlige prisutdeling. Utmerkelsen kom i priskategorien Beste print/skjæreløsning. Et uavhengig panel med dommere fra 21 ledende bransjepublikasjoner i Europa bedømte maskinen ut fra prestasjon, kvalitet og kostnadseffektivitet.

Gillian Montanaro (til høyre), markedsføringssjef hos Roland DG EMEA, tok imot prisen for beste print/skjæreløsning.

En uttalelse fra jurypanelet lyder: “Roland DG har ikke holdt fast ved sitt eksisterende konsept, men derimot omdefinert produktutviklingen.”

Dommerne fremhevet spesielt maskinsystemets brede fargeomfang og optimeringen når det gjelder fargenøyaktighet og -gjengivelse. Videre nevnte de en rekke tekniske fremskritt som har blitt gjort for å levere høy presisjon og print- og skjæreytelse.

En meget glad Gillian Montanaro, markedsføringssjef for Roland DG EMEA tok imot EDP-prisen.

– Da vi lanserte VG2 for noen måneder siden var vi klare for å vise bransjen noe spesielt, en løsning som virkelig kan endre de profesjonelle trykkeres arbeidsliv når det gjelder fargekvalitet, hastighet, pålitelighet, livslengde i produksjonen og mye mer. EDP Awards anses i allmennhet som de mest prestisjefylte utmerkelsene for digitaltrykk i Europa, så tittelen Best print & cut solution gjenspeiler absolutt hvor utrolig denne maskinen er.

Fotnote: EDP står for European digital press association

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canons nye imagePRESS for mellommarkedet

Nå lanseres Canon imagePRESS C165, en fullblods fargeløsning i det som gjerne kalles Light Production-segmentet – som er mellom kontorbedriftene og de grafiske produksjonsbedriftene. Med 65 sider i minuttet, bannertrykk og fleksible ferdiggjøringsløsninger, er det teknologi som vil treffe både kjente og nye markeder for Canon.

Publisert av: