Grafisk: Innspill til læreplan ønskes

Det jobbes iherdig med nye utdanningsplaner i grunnskole, ungdomskole og videregående. Sign&Print har fått en anmodning om å be grafisk bransje om innspill til dette. Nå i sommer skal det legges ut en “kladd” som gir bransjen mulighet til å komme med innspill, dette er en høringsrunde som skal sikre at planene er tilstrekkelig, fremtidsrettet og at medvirkningen blir tilfredsstillende.

Etter planen skal denne “kladden gjøres tilgjengelig 20. juni. Du finner mer om dette her: Læreplanverket/Fagfornyelsen/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


HP åpner senter for 3d-printing i Barcelona

I Barcelona åpnet HP deres nye “3D Printing and Digital Manufacturing Center of Excellence” på nesten 14.000 kvadratmeter 12. juni. Med denne åpningen etablerer HP ett av verdens største og mest avanserte utviklingsanlegg, og samler samtidig hundrevis av verdens ledende eksperter innen 3D-printing og utvikling under samme tak.

Publisert av: