Grafisk: Innspill til læreplan ønskes

Det jobbes iherdig med nye utdanningsplaner i grunnskole, ungdomskole og videregående. Sign&Print har fått en anmodning om å be grafisk bransje om innspill til dette. Nå i sommer skal det legges ut en “kladd” som gir bransjen mulighet til å komme med innspill, dette er en høringsrunde som skal sikre at planene er tilstrekkelig, fremtidsrettet og at medvirkningen blir tilfredsstillende.

Etter planen skal denne “kladden gjøres tilgjengelig 20. juni. Du finner mer om dette her: Læreplanverket/Fagfornyelsen/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canons nye imagePRESS for mellommarkedet

Nå lanseres Canon imagePRESS C165, en fullblods fargeløsning i det som gjerne kalles Light Production-segmentet – som er mellom kontorbedriftene og de grafiske produksjonsbedriftene. Med 65 sider i minuttet, bannertrykk og fleksible ferdiggjøringsløsninger, er det teknologi som vil treffe både kjente og nye markeder for Canon.

Publisert av: