Grafisk: Innspill til læreplan ønskes

Det jobbes iherdig med nye utdanningsplaner i grunnskole, ungdomskole og videregående. Sign&Print har fått en anmodning om å be grafisk bransje om innspill til dette. Nå i sommer skal det legges ut en «kladd» som gir bransjen mulighet til å komme med innspill, dette er en høringsrunde som skal sikre at planene er tilstrekkelig, fremtidsrettet og at medvirkningen blir tilfredsstillende.

Etter planen skal denne «kladden gjøres tilgjengelig 20. juni. Du finner mer om dette her: Læreplanverket/Fagfornyelsen/

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: