Grafisk: Innspill til læreplan ønskes

Det jobbes iherdig med nye utdanningsplaner i grunnskole, ungdomskole og videregående. Sign&Print har fått en anmodning om å be grafisk bransje om innspill til dette. Nå i sommer skal det legges ut en «kladd» som gir bransjen mulighet til å komme med innspill, dette er en høringsrunde som skal sikre at planene er tilstrekkelig, fremtidsrettet og at medvirkningen blir tilfredsstillende.

Etter planen skal denne «kladden gjøres tilgjengelig 20. juni. Du finner mer om dette her: Læreplanverket/Fagfornyelsen/

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: