Vellykket verdenslansering av rullprinter

Premierevisningen av den nye maskinen Karibu hadde ifølge forhandleren Nize Equipment suksess under messen.

Swissqprint valgte å ha premierevisning av sin nye rull-til-rull printer Karibu under Fespa-messen, 14–17. mai. En mildest talt vellykket premiere som resulterte i ni solgte maskiner!

– Mange ville høre mer om de nye funksjonene og de patenterte løsningene som Swissqprint har utstyrt Karibu med, skriver forhandleren Nize Equipment i et nyhetsbrev.

Karibu er en uv-led-basert rullprinter med en printbredde på 3,4 meter, som Sign&Print tidligere har fortalt. Den er utstyrt med et kassettsystem både på for- og baksiden og maskinens bredde gjør det mulig å produsere med to 64 tommers ruller samtidig. Maskinen kompletterer fabrikantens eksisterende sortiment av fletbed-maskiner, og er tenkt til det meste innen myk skilting – plakater, bakgrunner, skilter samt interiør og tekstil.

Swissqprints stand lokket besøkerne under Fespa-messen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canons nye imagePRESS for mellommarkedet

Nå lanseres Canon imagePRESS C165, en fullblods fargeløsning i det som gjerne kalles Light Production-segmentet – som er mellom kontorbedriftene og de grafiske produksjonsbedriftene. Med 65 sider i minuttet, bannertrykk og fleksible ferdiggjøringsløsninger, er det teknologi som vil treffe både kjente og nye markeder for Canon.

Publisert av: