Vellykket verdenslansering av rullprinter

Premierevisningen av den nye maskinen Karibu hadde ifølge forhandleren Nize Equipment suksess under messen.

Swissqprint valgte å ha premierevisning av sin nye rull-til-rull printer Karibu under Fespa-messen, 14–17. mai. En mildest talt vellykket premiere som resulterte i ni solgte maskiner!

– Mange ville høre mer om de nye funksjonene og de patenterte løsningene som Swissqprint har utstyrt Karibu med, skriver forhandleren Nize Equipment i et nyhetsbrev.

Karibu er en uv-led-basert rullprinter med en printbredde på 3,4 meter, som Sign&Print tidligere har fortalt. Den er utstyrt med et kassettsystem både på for- og baksiden og maskinens bredde gjør det mulig å produsere med to 64 tommers ruller samtidig. Maskinen kompletterer fabrikantens eksisterende sortiment av fletbed-maskiner, og er tenkt til det meste innen myk skilting – plakater, bakgrunner, skilter samt interiør og tekstil.

Swissqprints stand lokket besøkerne under Fespa-messen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


HP åpner senter for 3d-printing i Barcelona

I Barcelona åpnet HP deres nye “3D Printing and Digital Manufacturing Center of Excellence” på nesten 14.000 kvadratmeter 12. juni. Med denne åpningen etablerer HP ett av verdens største og mest avanserte utviklingsanlegg, og samler samtidig hundrevis av verdens ledende eksperter innen 3D-printing og utvikling under samme tak.

Publisert av: