Nå nesten dobles hastigheten

PUBLISERT: 4 juni 2019
OPPDATERT: 4 juni
Nye og raske AccurioLabel 230

Etikettrykk er i vinden som aldri før, og nå lanserer Konica Minolta en kjapp etterfølger av den populære AccurioLabel 190.

Digitaltrykk av etiketter i mindre serier fremfor tradisjonell flexotrykk er en raskere og mer økonomisk trykkmetode. Dette ser Konica Minolta tydelig på salget av AccurioLabel 190 og bizhub Press C71cf. Siden lansering har etikettmakinene solgt svært godt i Europa med over 250 installasjoner og har på kort tid blitt en av markedets meste solgte etikettprintere.

Vekst for kunden

Roger Wiig har nå stillingen som Nordic Sales Manager for Industrial Printing og sier i en kommentar: – Vi lanserer nå en rykende fersk modell innen etikettprint; AccurioLabel 230. Fordi denne maskinen er svært rask økes produktiviteten for deg som kunde ytterligere. Etikettmaskinen har også vist seg å være meget driftsstabil, noe vi vet våre kunder setter pris på. Nå kan du produsere etiketter av ypperste kvalitet, raskt og driftsstabilt. Dette skaper mulighet for vekst og lønnsomhet for kundene våre. Et meget spennende marked for fremtiden, – sier Wiig.

Roger Wiig,Nordic Sales Manager for Industrial Printing i Konica Minolta.

Forbedringer

Her er det gjort en rekke produktivitet- og kvalitetsforbedringer. Hastigheten er økt fra 13,5 til hele 23, 4 løpemeter per minutt, rull til rull systemet er forbedret, samt raskere oppstart og svært nøyaktig bilderegistering. Maskinen støtter nå både 250mm og 330mm mediebredde med en rull diameter opp til 620mm. Konica Minolta leverer en komplett løsning inkludert arbeidsflytprogramvare og nødvendig konverter fra anerkjente GM.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12