Nå nesten dobles hastigheten

Nye og raske AccurioLabel 230

Etikettrykk er i vinden som aldri før, og nå lanserer Konica Minolta en kjapp etterfølger av den populære AccurioLabel 190.

Digitaltrykk av etiketter i mindre serier fremfor tradisjonell flexotrykk er en raskere og mer økonomisk trykkmetode. Dette ser Konica Minolta tydelig på salget av AccurioLabel 190 og bizhub Press C71cf. Siden lansering har etikettmakinene solgt svært godt i Europa med over 250 installasjoner og har på kort tid blitt en av markedets meste solgte etikettprintere.

Vekst for kunden

Roger Wiig har nå stillingen som Nordic Sales Manager for Industrial Printing og sier i en kommentar: – Vi lanserer nå en rykende fersk modell innen etikettprint; AccurioLabel 230. Fordi denne maskinen er svært rask økes produktiviteten for deg som kunde ytterligere. Etikettmaskinen har også vist seg å være meget driftsstabil, noe vi vet våre kunder setter pris på. Nå kan du produsere etiketter av ypperste kvalitet, raskt og driftsstabilt. Dette skaper mulighet for vekst og lønnsomhet for kundene våre. Et meget spennende marked for fremtiden, – sier Wiig.

Roger Wiig,Nordic Sales Manager for Industrial Printing i Konica Minolta.

Forbedringer

Her er det gjort en rekke produktivitet- og kvalitetsforbedringer. Hastigheten er økt fra 13,5 til hele 23, 4 løpemeter per minutt, rull til rull systemet er forbedret, samt raskere oppstart og svært nøyaktig bilderegistering. Maskinen støtter nå både 250mm og 330mm mediebredde med en rull diameter opp til 620mm. Konica Minolta leverer en komplett løsning inkludert arbeidsflytprogramvare og nødvendig konverter fra anerkjente GM.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canons nye imagePRESS for mellommarkedet

Nå lanseres Canon imagePRESS C165, en fullblods fargeløsning i det som gjerne kalles Light Production-segmentet – som er mellom kontorbedriftene og de grafiske produksjonsbedriftene. Med 65 sider i minuttet, bannertrykk og fleksible ferdiggjøringsløsninger, er det teknologi som vil treffe både kjente og nye markeder for Canon.

Publisert av: