Fespa offentliggjør årets World Wrap Masters Champion

PUBLISERT: 13 juni 2019
OPPDATERT: 13 juni
Vinneren av World Wrap Masters, Triain Moldovan (til høyre).

Triain Moldovan fra TM Wraps i Østerrike har blitt kåret som vinner av Fespas World Wrap Masters-seriefinale. World Wrap Masters har vært i gang i et helt år og ble avsluttet med to konkurranser på Fespa Global Print Expo 2019 i München forrige måned med Wrap Masters Europe og World Wrap Masters Series finalen.

Wrap Masters Europa fant sted den 14. og 15. mai, hvor 30 konkurrenter fra 12 land kjempet om plassene i Wrap Masters Series finalen. Casper Madsen fra Colors.dk i Danmark tok tittelen som European Wrap Master, mens Triain Moldovan fra TM Wraps i Østerrike og Giovanni Rosas Linares fra TopCar Performance i Mexico tok henholdsvis andre og tredje plass.

Den 16. og 17. mai fortsatte Madsen, Moldovan og Rosas Linares med å konkurrere mot vinnerne av tidligere World Wrap Masters-arrangementer: Wrap Masters Asia, Mexico og Eurasia, Speedwrap på Fespa Africa og Cambea på Fespa Brasil. Finalistene ble utfordret med innpakning av VW Golf biler og mannekenger.

Moldovan ble til slutt kronet som World Wrap Masters Champion mens andre- og tredjeplassene gikk til Norman Brübachj fra Tyskland og Sveriges Jonas Sjöström henholdsvis.
Moldovan, som har konkurrert jevnlig siden 2016 og har forbedret sitt resultat hvert år sa at han var «målløs» over resultatet.

– Det hadde jeg ikke forventet. Det var en tøff og meget tett konkurranse. Å være i stand til å konkurrere mot alle disse wrapperne er fantastisk. I denne konkurransen skal du levere kvalitetsarbeid under press, og det viste seg å være en god dag for meg.

– Et av de mest givende aspektene er hvor langt folk reiser for å delta, og hvor mye de setter pris på å samspille med og lære av hverandre, sa Fespa events manager Suzy Mayhew. –Konkurransen har blitt mer utfordrende, etter som wrappernes ferdigheter markant forbedres i løpet av showet og gjennom den globale serien.

Neste event i World Wrap Masters serien finner sted på Fespa Mexico 2019 fra 22. til 24. august i Centro Citibanamex i Mexico City.

Les videre

Fujifilm viser sin nye tørrtonerpresse

Fujifilm skal vise sin nye tonerpresse i Europa for første gang i starten av 2024. Revoria Press GC12500 er en digitalpresse som anvender tørrtonerteknologi.
Revoria_GC12500_III_R

Canon + MUNCH = sant

Som en del av en utstilling i MUNCH har den bosniskfødte kunstneren Admir Batlak fått lov til å arbeide både i Edvard Munchs atelier på Ekely og på Canons Image Factory for å lage en installasjon "i knekken".
Admir_IF

Ny salgssjef og åpent hus hos Spandex

Siden 1. oktober er Mads Bay ny salgssjef i Spandex AS. Økt fokus på interiørdekor, bærekraftige materialer – og fremfor alt kundene – er noe av det han skal ta for seg i sin nye rolle.
9. november holder Spandex åpent hus i Larvik
Mads

Nye muligheter når Fespa vender tilbake til Amsterdam

Så sent som i oktober 2021 ble Fespa Global Print Expo avholdt i Amsterdam. Denne våren gjør messen comeback i byen og på RAI Messesenter.
fespa_amsterdam

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo