Fespa offentliggjør årets World Wrap Masters Champion

Vinneren av World Wrap Masters, Triain Moldovan (til høyre).

Triain Moldovan fra TM Wraps i Østerrike har blitt kåret som vinner av Fespas World Wrap Masters-seriefinale. World Wrap Masters har vært i gang i et helt år og ble avsluttet med to konkurranser på Fespa Global Print Expo 2019 i München forrige måned med Wrap Masters Europe og World Wrap Masters Series finalen.

Wrap Masters Europa fant sted den 14. og 15. mai, hvor 30 konkurrenter fra 12 land kjempet om plassene i Wrap Masters Series finalen. Casper Madsen fra Colors.dk i Danmark tok tittelen som European Wrap Master, mens Triain Moldovan fra TM Wraps i Østerrike og Giovanni Rosas Linares fra TopCar Performance i Mexico tok henholdsvis andre og tredje plass.

Den 16. og 17. mai fortsatte Madsen, Moldovan og Rosas Linares med å konkurrere mot vinnerne av tidligere World Wrap Masters-arrangementer: Wrap Masters Asia, Mexico og Eurasia, Speedwrap på Fespa Africa og Cambea på Fespa Brasil. Finalistene ble utfordret med innpakning av VW Golf biler og mannekenger.

Moldovan ble til slutt kronet som World Wrap Masters Champion mens andre- og tredjeplassene gikk til Norman Brübachj fra Tyskland og Sveriges Jonas Sjöström henholdsvis.
Moldovan, som har konkurrert jevnlig siden 2016 og har forbedret sitt resultat hvert år sa at han var «målløs» over resultatet.

– Det hadde jeg ikke forventet. Det var en tøff og meget tett konkurranse. Å være i stand til å konkurrere mot alle disse wrapperne er fantastisk. I denne konkurransen skal du levere kvalitetsarbeid under press, og det viste seg å være en god dag for meg.

– Et av de mest givende aspektene er hvor langt folk reiser for å delta, og hvor mye de setter pris på å samspille med og lære av hverandre, sa Fespa events manager Suzy Mayhew. –Konkurransen har blitt mer utfordrende, etter som wrappernes ferdigheter markant forbedres i løpet av showet og gjennom den globale serien.

Neste event i World Wrap Masters serien finner sted på Fespa Mexico 2019 fra 22. til 24. august i Centro Citibanamex i Mexico City.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.