Ellco Etikett profilert i fagblad

PUBLISERT: 20 juni 2019
OPPDATERT: 21 mars

Ellco Etikett i Nittedal har over lang tid jobbet med å utvikle seg som bedrift. Ikke minst det å tenke nytt som etikett-trykkeri. Labels & Labeling, verdens viktigste fagblad for etikettbransjen, har vært på besøk hos Ellco Etikett for å se nærmere på hva de holder på med. 

I artikkelen beskrives maskinparken firmaet besitter både når det gjelder trykking og etterbehandling, og programvarene Auto Traxx og Label Traxx, som er henholdsvis arbeidsbesparende automatiseringsverktøy og et verktøy som holder styr på medier. Lundberg Tech avfallshåndteringsteknologi frakter spillmateriale vekk fra arbeidsplassen, så operatørene kan konsentrere seg om kvaliteten på etikettene, og medfører dessuten mindre nedetid.

Også i etikettbransjen blir det suksessivt kortere serier, og bedriften må lagerføre en rekke forskjellige medietyper. Med Label Traxx Siteline har Ellco også fått lagd seg en kundeportal, såvel som en nettbutikk. –Vi ønsker å være den beste etikettprinteren i Norge og investerer i verktøy og tjenester for å virkeliggjøre det, hevder administrerende direktør Christian Egedius.

Her er en lenke til hele artikkelen: Labels & Labeling

Les videre

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Aksell styrker sin kapasitet sammen med Ricoh

Ricoh Norge kunngjør signeringen av en betydelig ny ordre med Aksell i forbindelse med Drupa-messen i Düsseldorf. Avtalen gjelder tonerpressen Ricoh Pro C9500 som ble lansert i fjor høst.
Ricoh Aksell

Bransjens beste ble kåret under EDP Awards

Under Drupa delte European Digital Press Association (EDP) ut sine årlige priser EDP Awards. Totalt fikk 24 vinnere tildelt en plakett i sju ulike kategorier. Benny Landa fikk utmerkelsen ”Lifetime Achievement Award” som ble utdelt for første gang.
edpawards02024-highres-32-1024x683

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676