Ellco Etikett profilert i fagblad

Ellco Etikett i Nittedal har over lang tid jobbet med å utvikle seg som bedrift. Ikke minst det å tenke nytt som etikett-trykkeri. Labels & Labeling, verdens viktigste fagblad for etikettbransjen, har vært på besøk hos Ellco Etikett for å se nærmere på hva de holder på med. 

I artikkelen beskrives maskinparken firmaet besitter både når det gjelder trykking og etterbehandling, og programvarene Auto Traxx og Label Traxx, som er henholdsvis arbeidsbesparende automatiseringsverktøy og et verktøy som holder styr på medier. Lundberg Tech avfallshåndteringsteknologi frakter spillmateriale vekk fra arbeidsplassen, så operatørene kan konsentrere seg om kvaliteten på etikettene, og medfører dessuten mindre nedetid.

Også i etikettbransjen blir det suksessivt kortere serier, og bedriften må lagerføre en rekke forskjellige medietyper. Med Label Traxx Siteline har Ellco også fått lagd seg en kundeportal, såvel som en nettbutikk. –Vi ønsker å være den beste etikettprinteren i Norge og investerer i verktøy og tjenester for å virkeliggjøre det, hevder administrerende direktør Christian Egedius.

Her er en lenke til hele artikkelen: Labels & Labeling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


App for opplæring i grafisk produksjon

Fagbokforlaget har utviklet et digitalt læremiddel i grafisk produksjonsteknikk. Det er en web-app som inneholder filmer, podkaster, animasjoner og oppgaver. Appen har god søkefunksjon, ordbok med korte forklaringer og illustrasjoner av faguttrykk, slik at elevene raskt kan finne informasjon om et aktuelt tema, og som forberedelse til fagprøven.

Publisert av: