Melter bestilte Tysklands første Ricoh Pro VC70000

Ricoh Pro VC70000

Den tyske bedriften Melter, som spesialiserer seg på å trykke reklamebilag, har bestilt Tysklands første Ricoh Pro VC70000 høyhastighets blekkpresse.

Den prisbelønnede Pro VC70000 vil inngå i maskinparken til bedriften sammen med to arkmatede Ricoh Pro™ C9200 produksjonspresser. Melter har gjort en strategisk investering for å sikre fremdrift i digitaliseringen av produksjonsmiljøet og møte økende etterspørsel etter raske leveranser av personaliserte trykksaker med høy kvalitet.

–Som en av Europas ledende tjenesteleverandører innen direkte markedsføring (DM) er vi alltid på jakt etter nye, banebrytende teknologier for våre kunder som ikke bare skiller oss fra konkurransen, men også og fremfor alt de stadig økende markedskravene og kundenes krav, sier Daniel Melter, administrerende direktør, Melter Group.

–Vi er veldig glade for å ha funnet en partner i Ricoh som støtter oss med kraftig teknologi og god serviceekspertise. Pro VC70000 imponerer med utmerket utskriftskvalitet, produktivitet og høy lønnsomhet. Takket være denne plattformen kan vi tilby våre kunder nye og svært kreative utskriftsprodukter med utmerket innvirkning og stor merverdi, avslutter Melter.

Ricoh Pro VC70000 har den nye Ricoh-blekkteknologien, en innovativ og patentert tørketrommel og eksepsjonell medieallsidighet, hvilket inkluderer offsetbelagte medier.

–Vi er glade for at Melter har valgt å utvide sin produksjonskapasitet med vår nyeste teknologiplattform som leverer uovertruffen kvalitet til klassens ledende hastigheter, sier Eef de Ridder, Vice President, Commercial Printing Group, Ricoh Europe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *