Melter bestilte Tysklands første Ricoh Pro VC70000

PUBLISERT: 20 juni 2019
OPPDATERT: 20 juni
Ricoh Pro VC70000

Den tyske bedriften Melter, som spesialiserer seg på å trykke reklamebilag, har bestilt Tysklands første Ricoh Pro VC70000 høyhastighets blekkpresse.

Den prisbelønnede Pro VC70000 vil inngå i maskinparken til bedriften sammen med to arkmatede Ricoh Pro™ C9200 produksjonspresser. Melter har gjort en strategisk investering for å sikre fremdrift i digitaliseringen av produksjonsmiljøet og møte økende etterspørsel etter raske leveranser av personaliserte trykksaker med høy kvalitet.

–Som en av Europas ledende tjenesteleverandører innen direkte markedsføring (DM) er vi alltid på jakt etter nye, banebrytende teknologier for våre kunder som ikke bare skiller oss fra konkurransen, men også og fremfor alt de stadig økende markedskravene og kundenes krav, sier Daniel Melter, administrerende direktør, Melter Group.

–Vi er veldig glade for å ha funnet en partner i Ricoh som støtter oss med kraftig teknologi og god serviceekspertise. Pro VC70000 imponerer med utmerket utskriftskvalitet, produktivitet og høy lønnsomhet. Takket være denne plattformen kan vi tilby våre kunder nye og svært kreative utskriftsprodukter med utmerket innvirkning og stor merverdi, avslutter Melter.

Ricoh Pro VC70000 har den nye Ricoh-blekkteknologien, en innovativ og patentert tørketrommel og eksepsjonell medieallsidighet, hvilket inkluderer offsetbelagte medier.

–Vi er glade for at Melter har valgt å utvide sin produksjonskapasitet med vår nyeste teknologiplattform som leverer uovertruffen kvalitet til klassens ledende hastigheter, sier Eef de Ridder, Vice President, Commercial Printing Group, Ricoh Europe.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz