Canon Norge signerer en av sine største kontrakter

I mars signerte Canon Norge en av sine største kontrakter noensinne.

Canon har fått i land en avtale som gjør dem til eneleverandør på print- og tilhørende tjenester for kommende 3+1+1 år med REMA 1000 og Reitan Convenience Norway.

Reitan Convenience Norway står bak 7-eleven, YX 7-eleven, Narvesen og Northland. Avtalen har en estimert verdi på 65 millioner kroner i Norge, med en opsjon til å tilknytte Norden og Baltikum. Konsernet består i dag av 3842 butikker i Norden.

–Reitangruppen og REMA 1000 har en fantastisk posisjon i markedet, sier Kim Fagerli, Økonomidirektør hos REMA Franchise. –Det er et selskap som har et veldig bevisst forhold til sin kultur og sine verdigrunnlag. REMA 1000 og Canon deler mange av de samme verdiene, det er derfor gledelig at det var nettopp Canon Norge som signerte avtalen med oss, avslutter Fagerli.

–Canon Norge forstod tidlig at REMA jaktet en forutsigbar kontroll på sine kostnader på print og markedsmateriell hos Kjøpmennene, sier Adm. Direktør i Canon Norge, Erik Mikalsen. –Det betyr i praksis å effektivisere print- og dokumentflyten, slik at REMA 1000 og Reitan Convenience Norway blir enda mer konkurransedyktig i sine markeder. Lagarbeid og samhandling i kombinasjon med meget “solid håndverk” er viktig suksessfaktor for å dra i land en avtale av dette omfanget, hevder Mikalsen.

Dette harmonerer godt med Canons forretningsidé: “gjennom markedets mest innovative dokumentløsninger – bidra til økt effektivitet og lønnsomhet for våre kunder”.
–Canon har som markedsleder med unik service over hele Norge, et sterkt utgangspunkt for å møte de behov en retailkjede har i Norge- og Norden, sier ansvarlig for Retail i Canon Norge, Niclas Berg. –Jeg mener bestemt vi har utviklet en businessmodell som gjør våre Retail kunder enda mer kostnadseffektive i sin virksomhet.  Vårt mål er å bidra til en mer effektiv hverdag i REMA 1000 og enda lavere priser til deres kunder, avslutter Berg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon: VarioPRINT IX-serien er i gang

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

De første bestillingene og installasjonene av Varioprint IX-serien er i gang, meldes det fra Canon.

Canon har allerede mottatt de første bestillingene på den avanserte arkmatede inkjet trykkpressen siden lanseringen 1. april i år. I de kommende månedene blir den nye trykkpressen installert hos flere kunder i EMEA-regionen (Europa, Midtøsten og Afrika) og vil bidra til produksjons- og vekstmuligheter innen kommersiell utskrift.

Publisert av: 

Norsk Fjørfelag valgte Merkur Grafisk

Tekst: Roger Stormo | Foto: Merkur Grafisk

Da trykkeriet Norsk Fjørfelag benyttet gikk konkurs for to år siden, måtte de finne et nytt trykkeri for medlemsbladet sitt Fjørfe. Ett av kravene deres var at det måtte være et trykkeri som trykket i Norge og prisen var en viktig faktor, siden de er en liten organisasjon med begrensede midler. Etter en helhetsvurdering falt valget på Merkur Grafisk.

Publisert av: