Canon Norge signerer en av sine største kontrakter

I mars signerte Canon Norge en av sine største kontrakter noensinne.

Canon har fått i land en avtale som gjør dem til eneleverandør på print- og tilhørende tjenester for kommende 3+1+1 år med REMA 1000 og Reitan Convenience Norway.

Reitan Convenience Norway står bak 7-eleven, YX 7-eleven, Narvesen og Northland. Avtalen har en estimert verdi på 65 millioner kroner i Norge, med en opsjon til å tilknytte Norden og Baltikum. Konsernet består i dag av 3842 butikker i Norden.

–Reitangruppen og REMA 1000 har en fantastisk posisjon i markedet, sier Kim Fagerli, Økonomidirektør hos REMA Franchise. –Det er et selskap som har et veldig bevisst forhold til sin kultur og sine verdigrunnlag. REMA 1000 og Canon deler mange av de samme verdiene, det er derfor gledelig at det var nettopp Canon Norge som signerte avtalen med oss, avslutter Fagerli.

–Canon Norge forstod tidlig at REMA jaktet en forutsigbar kontroll på sine kostnader på print og markedsmateriell hos Kjøpmennene, sier Adm. Direktør i Canon Norge, Erik Mikalsen. –Det betyr i praksis å effektivisere print- og dokumentflyten, slik at REMA 1000 og Reitan Convenience Norway blir enda mer konkurransedyktig i sine markeder. Lagarbeid og samhandling i kombinasjon med meget «solid håndverk» er viktig suksessfaktor for å dra i land en avtale av dette omfanget, hevder Mikalsen.

Dette harmonerer godt med Canons forretningsidé: «gjennom markedets mest innovative dokumentløsninger – bidra til økt effektivitet og lønnsomhet for våre kunder».
–Canon har som markedsleder med unik service over hele Norge, et sterkt utgangspunkt for å møte de behov en retailkjede har i Norge- og Norden, sier ansvarlig for Retail i Canon Norge, Niclas Berg. –Jeg mener bestemt vi har utviklet en businessmodell som gjør våre Retail kunder enda mer kostnadseffektive i sin virksomhet.  Vårt mål er å bidra til en mer effektiv hverdag i REMA 1000 og enda lavere priser til deres kunder, avslutter Berg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: