Focus Neo vokser

Focus Neo utvider virksomheten og totalt har det blitt gjort ni rekrutteringer innen salg og prosjektledelse. På bildet ser vi Carl Grönöö til venstre, sammen med nyansatte på foretakets Stockholmskontor.

Totalleverandør av skilter og visuell kommunikasjon Focus Neo ekspanderer og rekrutterer i Stockholm, Gøteborg og Oslo. Målet er å bli mer effektive og møte kundenes krav.

Det bstartet med et navnebytte i oktober 2018 da Focus Neon ble Focus Neo. Siden dess har firmaet satset på en ny varemerkeplattform og et videreutviklet tilbud. På sikt skal utvidelsen innebære et sterkt kundefokus og tilbud innen forretningsområdet universell design.

Tar inn kompetanse
Salgssjef Carl Granöö: – Vi har nylig vunnet flere store avtaler og gjør strategiske rekrutteringer til våre kontorer i både Sverige og Norge. Formålet er å bringe inn ny kompetanse for å sikre lønnsom vekst på sikt.

Også Magnus Näslund, adm dir på Focus Neo, sier til Sign&Print at det handler om en viktig strategisk satsing i den hensikt å sikre selskapets lønnsomhet og vekst på lengre sikt.

– Vi trenger økt nærvær ute hos kundene og med disse nyrekrutteringene gir vi oss muligheten til å komme ut og treffe flere kunder, ikke bare lokalt i storbyene, men også på en større geografisk flate, sier Magnus Näslund.

Tilbyr flere tjenester

Magnus Näslund

Vi intervjuet Magnus Näslund, administrerende direktør hos Focus Neo.
Hva innebærer deres satsing på et videreutviklet tilbud?

– Focus Neo har historisk sett alltid vært forbundet med skilter, men vi er nå en helhetsleverandør av alt innen visuell kommunikasjon. Vårt tilbud inneholder dessuten tjenester for kjøretøydekor, interiør og eksteriør dekor samt digital skilting i storformat. Nå legger vi dessuten til kompetanse og teknikk for wayfinding og universell design til det vi tilbyr.

Hva kan du fortelle om store nyss vunnede avtaler?

– Med hensyn til hemmelighold i våre avtaler kan jeg vanskelig nevne noen ved navn, men vi har i løpet av sommeren påbegynt omprofileringen av en av Nordens største hvitevarekjeder med cirka 300 butikker. Vi har også nå denne uken satt i gang konstruksjoner på Nordens største shoppinggalleri Mall of Scandinavia, som kommer til å endre såvel navn som logo i løpet av kort tid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: