Ny veggfolie fra Papyrus

PUBLISERT: 23 august 2019
OPPDATERT: 23 august
Arlon 4200 Wall Film fra Papyrus og Arlon.

Printing for interiørdekor er et hett tema. Nå kommer Papyrus og Arlon med en nyutviklet veggfolie som er lett å printe på, montere og avmontere – og de garanterer i 3 år at den er avtagbar for reposisjonering.

Papyrus og Arlon utvider ennå en gang sitt sortiment, denne gangen med det de kaller «markedes råeste veggfolie» – Arlon 4200 Wall Film.

Det er en printbar polymerisk folie til dekorasjon av vegger med glatte, eller lettere teksturerte overflater.
Veggfolien skal være superlett å montere, har en høy dekkevne og kan reposisjoneres. Firmaene garanterer dessuten at folien er avtagbar i tre år etter montering.

Arlon 4200 Wall Film leveres med to forskjellige overflater; jevn, matt hvit, eller teksturert hvit canvas.
Arlon forteller, at utviklingsprosessen har vært lang og målet har vært å finne en folie som fjerner alle bekymringer. De nevner derfor at folien er testet på mer enn 200 forskjellige malingstyper og har oppnådd en meget høy brannklassifisering; EN 13501-1;2007+A1:2009 of Euro ClassB, s1, d0. Utover det er folien ekstraordinært god å printe, montere og avmontere.

Les videre

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz