Epson med veggmaleri på Labelexpo 2019

Epson presenterer veggmaleriet “Overgå forventningene” på Labelexpo 2019

Veggmaleriet skal vise fleksibiliteten og kreativiteten til Epsons etiketter

Labelexpo, Brussel, 25. september – Epson presenterer «Overgå forventningene», et veggmaleri laget av etiketter som er skrevet ut med selskapets nye industrielle etikettskrivere og etikettskrivere for utskrift på forespørsel. Veggmaleriet består av hundrevis av etiketter som er skrevet ut med Epsons nye SurePress industrielle etikettskriver og den nyeste serien av ColorWorks blekkskrivere for utskrift på forespørsel.

Installasjonen er utformet for å demonstrere fleksibiliteten i etikettutskrift på forespørsel, der man kan opprette skreddersydde etikettserier umiddelbart for å oppfylle spesifikke krav. Kunstneren bak veggmaleriet, Sarah Hodgkins fra Charlotte’s Designs, kommenterer:

–Dette veggmaleriet er en kombinasjon av kunst og teknologi, noe som gjør den til et attraktivt samlingspunkt for standen. Jeg tenkte at et bilde av et øye var et fint spill på Epsons slagord “Overgå forventningene”, som handler om å se bedre resultater enn forventet. Ved å bruke et mosaikkformat kunne jeg vise fram de ulike finishene, fargene og teksturene som Epson-skrivere kan oppnå. Jeg brukte en matt finish for huden rundt øynene og en reflekterende finish for selve øyet. Den andre store fordelen med å bruke Epsons-skrivere var at jeg kunne bruke en subtil fargegradering, slik at det på avstand vil se ut som et maleri.

Jacob Kallergis, produktansvarlig for Epson Europas serie med ColorWorks-skrivere for utskrift på forespørsel: –Vi ønsket å skape noe for Labelexpo som feiret etiketten i alle sine mange former, størrelser, teksturer og farger. Virksomheter som skriver ut tydelige, attraktive og til og med vakre etiketter, vil heve merkevaren over konkurransen. –Etiketter er avgjørende for så mange bransjer, men viktigheten av dem blir ofte undervurdert. For legemidler er etiketter viktige fra en kommersiell, så vel som et helse- og sikkerhetsperspektiv. For mat- og drikkebransjen må etiketter fange fantasien til kundene samt inneholde viktige detaljer om ingrediensene. I logistikken bærer etiketter viktig stedsinformasjon for å sikre enkel identifisering og effektiv levering av produktet.

Labelexpo er i gang i Brüssel, og varer til 27. september. Du kan besøke Epson på Labelexpo (hall 9, stand A50) for å se veggmaleriet, gjette antall etiketter som ble brukt, og motta din egen personlige, merkede sjokoladegave fra Epsons ColorWorks-blekkskriver for utskrift på forespørsel. Hvis du ønsker mer informasjon om Epson på Labelexpo 2019, kan du gå til http://www.epson.eu/labelexpo www.epson.eu/labelexpo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Nytt blad ute

Sign & Print nummer 226 er ute, med Canons Anton Strand som…

Karibu setter nye standarder for rull-til-rull print

Stiefel Digitalprint GmbH i Lenting nær München ble nylig den første kunden som begynte å produsere på en Karibu rull-til-rull printer. Både administrerende direktør og operatør er begeistret for kvaliteten som Karibu leverer på alt materialet: –Det beste jeg noensinne har sett i rull-til-rull-print.

Publisert av: 

web-to-print: Intervju med Fabian Frenzel

Forklaringen på hvorfor WtP er et vellykket konsept, er ikke fordi online trykkerier bruker flest mulig og størst mulige trykkpresser. Disse er lett tilgjengelige i alle deler av verdenen. Den virkelige verdien av WtP er basert på en enkel idé – nemlig en brukervennlig online plattform, som pålitelig oppfyller kundenes krav.

Publisert av: 

Kvesser i alle emballasjesegmenter

Antalis kom inn på Empack-messen og viste den bredden de har i emballasjeløsninger.
– Alt fra standardløsninger, spesielle løsninger til det faktum at du kan gå fra enkle produkter til en helhet med maskiner for automatisk emballasje. Det er det vi prøver å symbolisere her, sier Fredrik Carlsson.

Publisert av: