Epson med veggmaleri på Labelexpo 2019

Epson presenterer veggmaleriet «Overgå forventningene» på Labelexpo 2019

Veggmaleriet skal vise fleksibiliteten og kreativiteten til Epsons etiketter

Labelexpo, Brussel, 25. september – Epson presenterer «Overgå forventningene», et veggmaleri laget av etiketter som er skrevet ut med selskapets nye industrielle etikettskrivere og etikettskrivere for utskrift på forespørsel. Veggmaleriet består av hundrevis av etiketter som er skrevet ut med Epsons nye SurePress industrielle etikettskriver og den nyeste serien av ColorWorks blekkskrivere for utskrift på forespørsel.

Installasjonen er utformet for å demonstrere fleksibiliteten i etikettutskrift på forespørsel, der man kan opprette skreddersydde etikettserier umiddelbart for å oppfylle spesifikke krav. Kunstneren bak veggmaleriet, Sarah Hodgkins fra Charlotte’s Designs, kommenterer:

–Dette veggmaleriet er en kombinasjon av kunst og teknologi, noe som gjør den til et attraktivt samlingspunkt for standen. Jeg tenkte at et bilde av et øye var et fint spill på Epsons slagord «Overgå forventningene», som handler om å se bedre resultater enn forventet. Ved å bruke et mosaikkformat kunne jeg vise fram de ulike finishene, fargene og teksturene som Epson-skrivere kan oppnå. Jeg brukte en matt finish for huden rundt øynene og en reflekterende finish for selve øyet. Den andre store fordelen med å bruke Epsons-skrivere var at jeg kunne bruke en subtil fargegradering, slik at det på avstand vil se ut som et maleri.

Jacob Kallergis, produktansvarlig for Epson Europas serie med ColorWorks-skrivere for utskrift på forespørsel: –Vi ønsket å skape noe for Labelexpo som feiret etiketten i alle sine mange former, størrelser, teksturer og farger. Virksomheter som skriver ut tydelige, attraktive og til og med vakre etiketter, vil heve merkevaren over konkurransen. –Etiketter er avgjørende for så mange bransjer, men viktigheten av dem blir ofte undervurdert. For legemidler er etiketter viktige fra en kommersiell, så vel som et helse- og sikkerhetsperspektiv. For mat- og drikkebransjen må etiketter fange fantasien til kundene samt inneholde viktige detaljer om ingrediensene. I logistikken bærer etiketter viktig stedsinformasjon for å sikre enkel identifisering og effektiv levering av produktet.

Labelexpo er i gang i Brüssel, og varer til 27. september. Du kan besøke Epson på Labelexpo (hall 9, stand A50) for å se veggmaleriet, gjette antall etiketter som ble brukt, og motta din egen personlige, merkede sjokoladegave fra Epsons ColorWorks-blekkskriver for utskrift på forespørsel. Hvis du ønsker mer informasjon om Epson på Labelexpo 2019, kan du gå til http://www.epson.eu/labelexpo www.epson.eu/labelexpo

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: