Ny solventprinter fra Mimaki

Mimaki utvikler kostnadseffektiv utskrift i storformat med innovative SWJ-320EA solventprinter.

Mimaki Europe kunngjør at de kommer til å vise frem sin nyskapende og kostnadseffektive SWJ-320EA storformat solventprinter på FESPA Africa 2019 og på Salon C! Print i Madrid, Spania. Takket være den krevende, stadig skiftende og prissensitive industrien i superbredt format, lanseres nå denne meget produktive 3,2 meter brede printeren. SWJ-320EA tilbyr et enestående forhold mellom høyeste utskriftskvalitet, rask utskriftshastighet og pålitelighet, alt til en veldig attraktiv pris.

Etter vellykket salg i prissensitive markeder som Tyrkia, Russland og Midt-Østen, er SWJ-320EA nå tilgjengelig for hele EMEA-regionen. –SWJ-320EA svarer til behovene i det meget konkurranseutsatte storformatmarkedet og utgjør en viktig forskjell for kundene, sier Bert Benckhuysen, senior produktsjef EMEA, Mimaki Europe. –Ved å kombinere høy effektivitet og lave driftskostnader med en veldig konkurransedyktig pris for maskinvare og blekk, blir SWJ-320EA et veldig kostnadseffektivt valg. Dette er spesielt sammenlignet med hva konkurrentene i Kina, Russland og Tyrkia har å tilby.

SWJ-320EAs superbrede format inkluderer kjerneteknologier fra Mimaki, som MAPS4 (Mimaki Advanced Pass System) og NRS (Nozzle Recovery System). MAPS4 hjelper til med å forhindre bånding under utskriftsprosessen. I hver økt bruker MAPS4 en unik algoritme som beregner den mest effektive måten å spraye blekkdråper for å unngå synlige bånd. Dette endrer seg kontinuerlig avhengig av blekkfarge, dekning og utskriftshastighet. Denne funksjonen sammen med NRS – som sikrer utskifting av tette dyser uten å stoppe produksjonen – forbedrer printerens ytelse og øker produktiviteten og kvaliteten. For ytterligere produksjonsfordeler er SWJ-320EA utstyrt med fire avanserte høyhastighetstrykkhoder arrangert med forskyvningsplassering, for oppløsninger på opptil 1200 dpi og utskriftshastigheter på opptil 137m2 / t.

SWJ-320EA tilbyr også et ekstremt stabilt innmatingsystem i ny design. Dette forhindrer at mediet rynker og sikrer høyt grep for ekstremt nøyaktig utskrift, noe som resulterer i kvalitet selv for større utskrifter. For de som er ute etter enda høyere volumer, er det en valgfri tvillingrullfunksjon.

Mimaki SWJ-320EA er utviklet for å gjøre det mulig å skille seg ut fra mengden og skille selskapet for større lønnsomhet. Maskinen er ideell for produksjon av en rekke innendørs og utendørs applikasjoner, for eksempel POS, bannere, skilt, skjermer, dekor av bil og gulv, heter det fra produsenten. Det er enda mer unikt takket være et bredt og variert utvalg av kompatible medier, som selvklebende PVC-film, fotopapir, plakatpapir, blå bakside, bakgrunnsbelyst, film og banner, for å nevne noen. SWJ-320EA bruker Mimaki CS100 løsemiddelblekk, tilgjengelig i CMYK med en kapasitet på 3 liter per farge. De nye blekkene er utviklet for å sikre lavere forbruk og økt vær- og ripemotstand.

SWJ-320EA vil også bli stilt ut på Salon C! Print, (Madrid, Spania, 24.-26. September) av Digidelta (stand C51). For mer informasjon om Mimaki-produkter og -tjenester, besøk www.mimakieurope.com.

Eksklusiv forhandler av Mimaki i Norge er www.signcom.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Nytt blad ute

Sign & Print nummer 226 er ute, med Canons Anton Strand som…

Karibu setter nye standarder for rull-til-rull print

Stiefel Digitalprint GmbH i Lenting nær München ble nylig den første kunden som begynte å produsere på en Karibu rull-til-rull printer. Både administrerende direktør og operatør er begeistret for kvaliteten som Karibu leverer på alt materialet: –Det beste jeg noensinne har sett i rull-til-rull-print.

Publisert av: 

web-to-print: Intervju med Fabian Frenzel

Forklaringen på hvorfor WtP er et vellykket konsept, er ikke fordi online trykkerier bruker flest mulig og størst mulige trykkpresser. Disse er lett tilgjengelige i alle deler av verdenen. Den virkelige verdien av WtP er basert på en enkel idé – nemlig en brukervennlig online plattform, som pålitelig oppfyller kundenes krav.

Publisert av: 

Kvesser i alle emballasjesegmenter

Antalis kom inn på Empack-messen og viste den bredden de har i emballasjeløsninger.
– Alt fra standardløsninger, spesielle løsninger til det faktum at du kan gå fra enkle produkter til en helhet med maskiner for automatisk emballasje. Det er det vi prøver å symbolisere her, sier Fredrik Carlsson.

Publisert av: