Karibu setter nye standarder for rull-til-rull print

Etter å ha begynt å bruke Karibu rull-til-rull printere, har Stiefel Digitalprint økt kvaliteten på produksjonen av rull til rull. swissQprint presenterte sin nye rull-til-rull printer i mai 2019 og levering av denne over hele verden begynte i september.

Stiefel Digitalprint GmbH i Lenting nær München ble nylig den første kunden som begynte å produsere på en Karibu rull-til-rull printer. Både administrerende direktør og operatør er begeistret for kvaliteten som Karibu leverer på alt materialet: –Det beste jeg noensinne har sett i rull-til-rull-print.

Selskapet har vært en dedikert swissQprint-bruker siden 2011, og Karibu er den fjerde storformatprinteren fra swissQprint som har blitt installert i deres produksjonsanlegg. Karibu kompletterer de eksisterende maskinene på Stiefel Digitalprint og håndterer flere forskjellige rull-til-rull-bestillinger.

Administrerende direktør Bernhard Stiefel er fornøyd: –Som forventet leverer Karibu upåklagelig kvalitet og er en pålitelig «allrounder». Selv om den nye rull-til-rull printeren for tiden bruker mesteparten av tiden på å produsere forskjellige PVC-presenninger, printer den også ut tapeter, et bredt utvalg av stoffer samt bakgrunnsbelyst media. –De bakbelyste applikasjonene er fantastiske, sier Bernhard Stiefel entusiastisk.

Karibu har noen spesielle funksjoner som sikrer høy effektivitet. Spesielt påpeker operatøren Dennis Weinrich kassettsystemet og materialhåndteringen: –Det er raskt og enkelt å skifte valser. Det er en virkelig glede å jobbe med Karibu, det er virkelig en brukervennlig skriver. Han setter også pris på kantholderne, og sikrer sømløs produksjon av tynne stoffer og bredt tapet.

Karibu hadde premiere i mai på Fespa 2019, og leveransene begynte i september. Den første Karibu er solgt i Norden og blir installert i år. For mer informasjon: Nordisk swissQprint forhandler er NIZE equipment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.