Karibu setter nye standarder for rull-til-rull print

PUBLISERT: 11 oktober 2019
OPPDATERT: 11 oktober
Etter å ha begynt å bruke Karibu rull-til-rull printere, har Stiefel Digitalprint økt kvaliteten på produksjonen av rull til rull. swissQprint presenterte sin nye rull-til-rull printer i mai 2019 og levering av denne over hele verden begynte i september.

Stiefel Digitalprint GmbH i Lenting nær München ble nylig den første kunden som begynte å produsere på en Karibu rull-til-rull printer. Både administrerende direktør og operatør er begeistret for kvaliteten som Karibu leverer på alt materialet: –Det beste jeg noensinne har sett i rull-til-rull-print.

Selskapet har vært en dedikert swissQprint-bruker siden 2011, og Karibu er den fjerde storformatprinteren fra swissQprint som har blitt installert i deres produksjonsanlegg. Karibu kompletterer de eksisterende maskinene på Stiefel Digitalprint og håndterer flere forskjellige rull-til-rull-bestillinger.

Administrerende direktør Bernhard Stiefel er fornøyd: –Som forventet leverer Karibu upåklagelig kvalitet og er en pålitelig «allrounder». Selv om den nye rull-til-rull printeren for tiden bruker mesteparten av tiden på å produsere forskjellige PVC-presenninger, printer den også ut tapeter, et bredt utvalg av stoffer samt bakgrunnsbelyst media. –De bakbelyste applikasjonene er fantastiske, sier Bernhard Stiefel entusiastisk.

Karibu har noen spesielle funksjoner som sikrer høy effektivitet. Spesielt påpeker operatøren Dennis Weinrich kassettsystemet og materialhåndteringen: –Det er raskt og enkelt å skifte valser. Det er en virkelig glede å jobbe med Karibu, det er virkelig en brukervennlig skriver. Han setter også pris på kantholderne, og sikrer sømløs produksjon av tynne stoffer og bredt tapet.

Karibu hadde premiere i mai på Fespa 2019, og leveransene begynte i september. Den første Karibu er solgt i Norden og blir installert i år. For mer informasjon: Nordisk swissQprint forhandler er NIZE equipment

Les videre

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Canon lanserer to matnyttige inkjetpresser

Canon har fått et nytt medlem i serien med arkmatede B3-blekkskrivere i den nye modellen varioPRINT iX1700. Under en teknisk forhåndsvisning presenterte de også etikettskriveren LabelStream LS2000, som er spesialtilpasset mat. Begge forventes å bli kommersielt utgitt i 2025.
Canon_Hans_Schmidbauer-1024x768-1

Unitedprint satser på nytt stockfoto-samarbeid

Unitedprint og deres varemerke Easyprint inngår et samarbeid med arkivfotoselskapet Pexels.com. Nå får selskapets kunder tilgang til tre millioner royaltyfrie bilder. De lanserer også en satsning for å la brukere utforske trykksakene sine i et 3D-miljø.
Unitedprint-pexels-1024x682

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo