EDP-pris til Iridesse

Den arkmatede tonermaskinen Xerox Iridesse ble belønnet med førsteplassen i kategorien ”Best cutsheet color up to B3” da European digital Press Association hadde sagt sitt.

EDP-prisen til Xerox Iridesse ble utdelt i forbindelse med Fespa-messen 2019 i München.

Iridesse fikk pris i kategorien ”Best cutsheet color up to B3”. Iridesse er en digital produksjonsprinter med seks fargeverk som kan håndtere spesialfarger som gull, sølv, klartoner og hvitt samt CMYK i ett pass. Ifølge produsenten er den digitale arkmatede printeren den første i sitt slag som kan skrive ut effekter i ett pass.

– Iridesse er en Xerox-innovasjon på høygir, sa Tracey Koziol, senior vice president for forretningsområdet Global Offerings hos Xerox og fortsetter:

– Iridesse gir designere og digitaltrykkere muligheten til å diversifiere sine tilbud og få sine forretninger å vokse med flere funksjoner, bedre kvalitet og større fleksibilitet till lavere kostnader.

Organisasjonen European digital press association omfatter 21 bransjeblader og nyhetsnettsteder over hele Europa, og det var den trettende konkurransen i rekken der den samlede bransjepressen utså vinnere i en rekke kategorier.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: