Ricoh belønnet med 2020 Pick Award

Ricohs egenutviklede lateksblekk kjøres i åtte fargekanaler

Maskinprodusenten Ricoh kunne ta med seg hjem en pris for sin lateksprinter for storformatproduksjon, Ricoh Pro L5160, etter at Keypoints Intelligence´s Buyers Lab hadde sagt sitt.

Keypoint Intelligence Buyers Lab, et uavhengig forskningsinstitutt for utstyr og programvare for grafisk industri, ga 2020 Pick Award til en av Ricohs siste maskinnyheter. Prisen ble utdelt etter en grundig vurdering basert på en rekke tekniske kriterier.

Sømløs utskrift

Buyers Lab mener produktiviteten til system ligger over gjennomsnittet med alle kvalitetsinnstillinger. Til og med brukervennligheten ansees som overlegen, takket være en farvepekeskjerm og programvaren Colorgate production 10 RIP.

Juryen uttaler:

” Den doble CMYK Pro L5160:s høye hastighet er et ideelt valg for travle «print-shops» som må levere storformattrykk med kort deadline. Den produserer til og med en majoritet av halvtober i bilder som gir et livlig, skarpt og 3D-lignende inntrykk. Dessuten noterte vi ubetydelige variasjoner i både farge og størrelse når Pro L5160 trykte store paneler i repetisjon, hvilket innebærer at alle bedrifter har en mulighet til å utvide bruksområdene».

Patrik Zetterström, ansvarlig for Ricohs salg av storformat i Sverige.

Egen regi

Latexskriveren er bygget helt i Ricohs egen regi ,med søkelys på brukervennlighet og at den skal være tilnærmet vedlikeholdsfri. Det er en rull- til-rull maskin som først og fremst er tiltenkt skilt- og dekor-markedet. Ricohs egenutviklede latexblekk kjøres i åtte fargekanaler, og det går også å skri ve ut dobbel med CMYK eller en kombinasjon av firefarger og hvitt for å kunne skrive ut på transparent materiell.

– Maskinen går som den griner. Den er stor og kraftig, og er konstruert for å gå nesten 24/7, og har en produksjonshastighet som tiltaler, sier Patrik Zetterström som er ansvarlig for salg av Ricoh storformat i Sverige.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: