Skjærebord i seks størrelser

PUBLISERT: 4 november 2019
OPPDATERT: 4 november
Summas skjærebord leveres med en rekke verktøy som åpner for etterbehandling av en rekke materialer.

Med Summas skjærebord kan du løse en rekke oppgaver og det passer både de små og store jobbene. Du kan blant annet jobbe med folier, papp og metallplater.

Det er mange forskjellige verktøy Summas skjærebord kan arbeide med. Bordet kan skjære i metall, tre og plast. Du kan også produsere forskjellige empallasjer i papp, klipte bannere og tekstiler eller stanse og klippe ut på ark med klistremerker eller etiketter. Kiss-cut av etiketter betyr at etikettene er skåret ut, men ikke underlaget, den såkalte bæreren de sitter på.

Installasjon i stor størrelse
Toppbordene er tilgjengelige i seks forskjellige størrelser. Den danske leverandøren av utskriftsmaskiner, Vikiallo har gjort en installasjon av et Summa skjærebord i en av de større størrelsene, F3232, som har et arbeidsområde på 320 x 320 cm. Totalt måler maskinen 413 x 425 x 122 centimeter. Installasjonen er utført med en høyfrekvent kutter, tangential verktøy, transportbelter og en rekke andre verktøy for skjæring, gjennomskjæring, fresing og V-skjæring med mer.

Tandemkjøring er et alternativ
I den nåværende installasjonen som er vist på bildet over, gjelder tandemkjøring. Dette betyr at man kan klippe og skjære på den ene siden. På den andre siden er det neste materialforberedelse som skjer. To teknikere kan installere løsningen på fire dager, hvoretter operatører blir opplært med en to-dagers introduksjon. Da er systemet klart til å kjøres, opplyser Vikiallo.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324