Skjærebord i seks størrelser

Summas skjærebord leveres med en rekke verktøy som åpner for etterbehandling av en rekke materialer.

Med Summas skjærebord kan du løse en rekke oppgaver og det passer både de små og store jobbene. Du kan blant annet jobbe med folier, papp og metallplater.

Det er mange forskjellige verktøy Summas skjærebord kan arbeide med. Bordet kan skjære i metall, tre og plast. Du kan også produsere forskjellige empallasjer i papp, klipte bannere og tekstiler eller stanse og klippe ut på ark med klistremerker eller etiketter. Kiss-cut av etiketter betyr at etikettene er skåret ut, men ikke underlaget, den såkalte bæreren de sitter på.

Installasjon i stor størrelse
Toppbordene er tilgjengelige i seks forskjellige størrelser. Den danske leverandøren av utskriftsmaskiner, Vikiallo har gjort en installasjon av et Summa skjærebord i en av de større størrelsene, F3232, som har et arbeidsområde på 320 x 320 cm. Totalt måler maskinen 413 x 425 x 122 centimeter. Installasjonen er utført med en høyfrekvent kutter, tangential verktøy, transportbelter og en rekke andre verktøy for skjæring, gjennomskjæring, fresing og V-skjæring med mer.

Tandemkjøring er et alternativ
I den nåværende installasjonen som er vist på bildet over, gjelder tandemkjøring. Dette betyr at man kan klippe og skjære på den ene siden. På den andre siden er det neste materialforberedelse som skjer. To teknikere kan installere løsningen på fire dager, hvoretter operatører blir opplært med en to-dagers introduksjon. Da er systemet klart til å kjøres, opplyser Vikiallo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: