Hybridtrykk mulig med nye moduler

De nye modulene og en oppdatert programvare åpner døren for flere typer av trykksaker, blant annet 6-sidige reklameblader.

Nye moduler slippes for Heidelbergs digitalpresser Versafire EV og EP. Sammen med nye funksjoner i prepress-programvaren Prinect 2020 blir arbeidsflyten nå ennå mer automatisert.

Heidelberg, tysk leverandør av grafiske maskiner, programvare, tjenester og forbruksvarer, gjør ytterligere satsninger for å digitalisere arbeidsflyten. Blant annet lanserar de nytt utstyr for inline-etterbehandling i sine digitalpresser, Versafire EV og EP.

Oscar Runesson, Prinect & digital spesialist hos Heidelberg Sverige: – Heidelberg fortsetter på sin vei gjennom å i Prinect bryte ned murer mellom tradisjonell offset og digitaltrykk. Vi leverer samme kvalitet i alle kanaler, med full automatikk. For å gi enda bedre integrering har vi nå oppgradert vår  Prinect DFE RIP.

Versafire EV sammen med den nye brosjyrestifteren.

Versafire EP med mellomlegg kombinerer digital og offsettrykk for hybridproduksjon.

Automatisk ICC-profilering
Nå i desember kommer Heidelberg med flere nyheter, blant annet Prinect DFE RIP, som ifølge selskapet gir en mer fleksibel utskyting med automatisering og jobbforberedelse.

Det slippes også en ny automatisk ICC-profilering som skal gi optimerte farger, nye moduler til etterbehandling for å øke produktiviteten, ny interpolerer som ifølge Heidelberg skal gi optimal hybridproduksjon og en ny automatisk innstilling av ferdiggjøringsmoduler for å forenkle etterbehandlingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.