Hybridtrykk mulig med nye moduler

De nye modulene og en oppdatert programvare åpner døren for flere typer av trykksaker, blant annet 6-sidige reklameblader.

Nye moduler slippes for Heidelbergs digitalpresser Versafire EV og EP. Sammen med nye funksjoner i prepress-programvaren Prinect 2020 blir arbeidsflyten nå ennå mer automatisert.

Heidelberg, tysk leverandør av grafiske maskiner, programvare, tjenester og forbruksvarer, gjør ytterligere satsninger for å digitalisere arbeidsflyten. Blant annet lanserar de nytt utstyr for inline-etterbehandling i sine digitalpresser, Versafire EV og EP.

Oscar Runesson, Prinect & digital spesialist hos Heidelberg Sverige: – Heidelberg fortsetter på sin vei gjennom å i Prinect bryte ned murer mellom tradisjonell offset og digitaltrykk. Vi leverer samme kvalitet i alle kanaler, med full automatikk. For å gi enda bedre integrering har vi nå oppgradert vår  Prinect DFE RIP.

Versafire EV sammen med den nye brosjyrestifteren.

Versafire EP med mellomlegg kombinerer digital og offsettrykk for hybridproduksjon.

Automatisk ICC-profilering
Nå i desember kommer Heidelberg med flere nyheter, blant annet Prinect DFE RIP, som ifølge selskapet gir en mer fleksibel utskyting med automatisering og jobbforberedelse.

Det slippes også en ny automatisk ICC-profilering som skal gi optimerte farger, nye moduler til etterbehandling for å øke produktiviteten, ny interpolerer som ifølge Heidelberg skal gi optimal hybridproduksjon og en ny automatisk innstilling av ferdiggjøringsmoduler for å forenkle etterbehandlingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: