Hybridtrykk mulig med nye moduler

PUBLISERT: 9 desember 2019
OPPDATERT: 9 desember
De nye modulene og en oppdatert programvare åpner døren for flere typer av trykksaker, blant annet 6-sidige reklameblader.

Nye moduler slippes for Heidelbergs digitalpresser Versafire EV og EP. Sammen med nye funksjoner i prepress-programvaren Prinect 2020 blir arbeidsflyten nå ennå mer automatisert.

Heidelberg, tysk leverandør av grafiske maskiner, programvare, tjenester og forbruksvarer, gjør ytterligere satsninger for å digitalisere arbeidsflyten. Blant annet lanserar de nytt utstyr for inline-etterbehandling i sine digitalpresser, Versafire EV og EP.

Oscar Runesson, Prinect & digital spesialist hos Heidelberg Sverige: – Heidelberg fortsetter på sin vei gjennom å i Prinect bryte ned murer mellom tradisjonell offset og digitaltrykk. Vi leverer samme kvalitet i alle kanaler, med full automatikk. For å gi enda bedre integrering har vi nå oppgradert vår  Prinect DFE RIP.

Versafire EV sammen med den nye brosjyrestifteren.
Versafire EP med mellomlegg kombinerer digital og offsettrykk for hybridproduksjon.

Automatisk ICC-profilering
Nå i desember kommer Heidelberg med flere nyheter, blant annet Prinect DFE RIP, som ifølge selskapet gir en mer fleksibel utskyting med automatisering og jobbforberedelse.

Det slippes også en ny automatisk ICC-profilering som skal gi optimerte farger, nye moduler til etterbehandling for å øke produktiviteten, ny interpolerer som ifølge Heidelberg skal gi optimal hybridproduksjon og en ny automatisk innstilling av ferdiggjøringsmoduler for å forenkle etterbehandlingen.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik