Kundestyrt personalisering

PUBLISERT: 9 desember 2019
OPPDATERT: 9 desember
Programvaren Cotodesign tilbyr kundestyrt personalisering

Roland DG lanserer en ny programvarepakke for design og skriveradministrasjon som lar forhandlere tilby kundene en unik opplevelse i butikken. Med Cotodesign er det nå mulig å tilpasse flere produkter enn noen gang før.

Hva er Cotodesign?
Cotodesign er utviklet som et intuitivt kundeorientert grensesnitt for personaliserte produkter. Det kan for eksempel være i suvenir, klær eller sportsbutikker, i tillegg til popup-butikker og forskjellige slags arrangementer. Ved å skreddersy produktsortimentet til markedssegmentet, kan forhandlere skille seg fra sine konkurrenter ved å gi forbrukerne en interaktiv shoppingopplevelse.

Paul Willems, leder for forretningsutvikling ved Roland GD EMEA, kommenterer: – Roland DGs personaliseringsløsninger brukes av forhandlere og merkevarer over hele kloden for å tilby sine kunder en spennende opplevelse som aktiverer kunden og til slutt sikrer bedre fortjeneste. Forbrukernes etterspørsel etter personlige produkter fortsetter å vokse og Cotodesign åpner for nye muligheter ved å omfavne kreativiteten til forbrukerne selv.

Personalisering gjort av kundene selv
I løpet av få minutter kan kundene ta med seg sin unike og helt personlige vare. Kunder bruker den intuitive programvaren på nettbrettet i butikken for å velge produktet de vil tilpasse, og deretter kan de velge mellom en rekke designmaler. Ved å koble seg til butikkens Wi-Fi-nettverk, kan de laste opp egne bilder eller bilder fra sine egne mobile enheter for å skape et virkelig unikt produkt. Cotodesign-programmet er fullt integrert med et utvalg av Roland DGs enheter som raskt og trygt overfører kundens design til det valgte produktet så snart ordren er lagt inn.

Kunden bruker butikkens nettbrett til å designe selv

Løsningen er enkel å bruke og integreres i en rekke butikkmiljøer med en rask læringskurve for butikkansatte. Elementer som kan tilpasses er bl.a. T-skjorter, luer, vesker, smykker, plakater, klistremerker, smarttelefonetuier, skrivesaker, gaver og mer.

Cotodesign er kompatibel med en rekke Roland DG printere, både skrivebordsmodeller og stasjonære enheter. Listen inkluderer UV-LED blekkskrivere i VersaUV LEF-serien, som kan legge til farger og tekstur til et stort utvalg av varer; VersaSTUDIO BT-12 dr trykker direkte på T-skjorter og tilbehør av bomull. printer/kutter VersaSTUDIO BN-20 egnet for klistremerker, etiketter, sublimering av klær og mer; DGSHAPE LD-80 laserdekoratør, for luksuriøs foliedekor; METAZA MPX-95 metallgraveringsmaskin – for å legge til personlig tekst og bilder til plaketter, smykker og trofeer; og den kompakte CAMM-1 GS-24 vinylkutteren for produksjon av etiketter, klistremerker og varmeoverføringer.

Cotodesign kan brukes av selskaper i alle størrelser; fra store forhandlere til små og uavhengige bedrifter som søker nye måter å skille seg ut fra sine konkurrenter, og også brukt av ledende merker for massetilpasning av smykker, kosmetikkemballasje og mer. Cotodesign kan også brukes av skiltmakere, gavebutikker og brukes som en tilpasset tjeneste under arrangementer, utstillinger eller messer.

Les videre

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Et verktøy til alle prosesser i skiltfirmaet

Det belgiske programvareselskapet Dataline Solutions har utviklet den modulære programvaren Multiline for å administrere alle funksjonene til et skiltfirma, eller et hvilket som helst annet grafisk firma.
Jef_Stoffels

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1