HP lanserer neste generasjons Color LaserJet Pro M100 og M200

HP lanserte 29. januar de nyeste oppgraderingene av HP Color LaserJet Pro M100- og M200-seriene. De oppdaterte versjonene er designet for å gi brukerne sikkerheten, ytelsen og brukervennligheten de har ønsket seg på kontoret.

-Bedrifts-Norge er konstant på jakt etter måter å øke produktiviteten sin på, uten at det går på bekostning av kvalitet og ytelse,forteller Werner Hølleland, administrerende direktør i HP Norge. -Dette er grunnen til at vi nå oppdaterer HP Color LaserJet Pro M100- og M200-seriene til å gi de aller beste print-opplevelsene. Dette inkluderer blant annet bærekraftig design, forbedret sikkerhet og kraftig ytelse for optimal effektivitet over alt, avslutter han.

Priser og tilgjengelighet: De oppgraderte modellene vil være tilgjengelig i det norske markedet innen kort tid. Prisene vil strekke seg fra 2.899,- til 4.049,- for de nye printerseriene, opplyses det i en pressemelding.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.