Vinnere av swissQprints kreative utfordring

«3D-Kopf» av Haas Werbetechnik, AT

swissQprint utfordret kunder over hele verden i slutten av 2019 til en konkurranse. «Vi leter etter de mest originale, mest komplekse og mest overbevisende produktene laget med en swissQprint-printer,» lød oppgaven, som gikk under navnet «Creative Challenge».

Av de 65 kvalifiserte påmeldingene fra 20 land er det seks vinnere som har blitt bedømt av både en ekspertjury med fem medlemmer, av alle ansatte i swissQprint og publikum som har stemt på internett.

 

«Privathaus M» av Erwin Hüttl Ges.m.b.H., AT – Kunst med uvanlige lakkeffekter

Et bredt spekter av applikasjoner deltok i reklameprodukter, skilting, visning og emballasje, interiørdesign, kunst reproduksjon, kommersielle og industrielle applikasjoner og droptix 3d-effekt og det på mange uvanlige materialer.

 

«ideoopack manupacktur promotionbox» av raunjakintermedias gmbh, AT – lakkeffekt og 3D-effekt.

Førsteplassen gikk til «3D-Kopf» fra Haas Werbetechnik, Østerrike, en veldig avansert applikasjon som kombinerer 3D-effekt og taktil utskrift. Vinneren, Haas Werbetechnik, kommer til Sveits i år sammen med to representanter for en opplevelsesreise. Vinnerne på andre til femteplass belønnes med sjenerøse premier.

 

«Mosaic replica» av Biksad, TR – Trykk på håndlaget papir

«Bio Club-plakater» av Shoei, JP Sofistikert trykk på hologramapapir

«Nature» av Schilder Systeme GmbH, AT – Naturlige og kunstige materialer kombinert med taktile utskrifter.

Se flere flotte og kreative utskrifter på: swissQprint.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.