Xerox ikke lenger interessert

Siden i fjor høst har Xerox kjempet for å få ta over HP. Det er blitt påpekt at det sammenslåtte selskapet skulle kunne spare 20 milliarder kroner årlig ved å jobbe mer effektivt sammen. Men nå trekkes det siste budet tilbake.

HPs ledelse var først helt avvisende til tilbudet fra Xerox. Det fikk Xerox til å høyne budet. Da ledelsen fortsatte å stå i mot, valgte Xerox å henvende seg direkte til HPs aksjonærer i stedet.

Hele saken har gått i langdrag. Dette er noe som Xerox nå er veldig glade for. De trekker tilbake sitt siste tilbud, som var på $24 per aksje. I dagens situasjon kan de nemlig i stedet kjøpe de samme aksjene på børsen for $16 stykk.

Begge aksjene faller etter kunngjøringen. Xerox med litt over en prosent og HP med seks prosent.

Tags: , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: