Ny administrerende direktør i Megaprint

Gründer og daglig leder for Megaprint AS gjennom 25 år, Sigurd Hammerstad trer tilbake. Christian Hofbauer tiltrer som ny administrerende direktør med virkning fra 1. mai 2020.

Megaprint AS ble etablert 1994 og har siden starten vært markedsledende produsent av storformat print-produkter i Norge. Med storformat menes print-formater større enn de vanlige offset-formatene. Typiske produkter som selskapet produserer er bannere, display, messe, folier, skilt mm. Større arrangementer er også en av selskapets spesialiteter og selskapet har bland annet levert kommunikasjonsprodukter til Ski VM i Holmenkollen, VM i Skiskyting på samme arena samt melodi Grand Prix på Telenor Arena.

Selskapet har (med unntak av oppstartsåret) vært lønnsomt hvert år siden etableringen. Hammerstad har som regel, dog ikke uten refleksjoner, prioritert soliditet fremfor Gaselle nominasjon. Megaprint mottok i fjor den anerkjente kreditrankingen AAA for 20 år på rad.

Christian Hofbauer

Christian Hofbauer (53) har betydelig erfaring med å etablere, omstille og drive selskaper, både nasjonalt og internasjonalt, erfaring som kommer godt med i rollen som ny sjef i Megaprint. –Det er med stor ydmykhet jeg tiltrer denne rollen. Megaprint har over lang tid dokumentert lønnsom drift, bærekraftige verdier samt bygget opp en bedriftskultur det står respekt av uttaler Hofbauer. –Jeg ønsker Christian lykke til, hans jobb blir å bygge videre på det gode fundamentet som er lagt og der vekst og lønnsomhet er en uttalt målsetting. Jeg er ikke i tvil om at han er kvalifisert til oppgaven, sier Hammerstad i en kommentar.

I tillegg til sin generelle ledererfaring nevnes at Christian Hofbauer også har rukket å forfatte boken «Salgets helter», en fagbok om B2B salg som i dag er pensum på økonomistudiet på BI så vel som Høyskolen Kristiania. Han er derfor utvilsomt en leder som skjønner betydningen at «vi alle» er selgere og at vår hovedoppgave er å gjøre kunden fornøyd.

Sigurd Hammerstad benytter anledningen til å takke ansatte i Megaprint, lojale kunder og leverandører for en fantastisk reise som startet i 1994. Han vil fortsette som selskapets styreleder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.