Roland DG annonserer ny dekorpresse

Roland DG annonserer nå at deres nye vannbaserte dekorprinter EJ-640 DECO er tilgjengelig i hele EMEA-regionen. Maskinen har et spesialutviklet blekk som oppfyller alle helse- og sikkerhetskrav uten produktivitets- eller kvalitetsbegrensninger for dekorprodukter.

EJ-640 DECO er designet spesielt for interiørmarkedet, og kjører med innovativt vannbasert blekk. Printeren oppfyller mange krav som dagens marked stiller: bærekraft, helse og sikkerhet, personalisering, økonomi og allsidighet. Blant produktene printeren er ment å dekorere finner vi bl.a. tapeter, lampeskjermer, persienner og plakater, i tillegg til utstillingsgrafikk, utendørs kampanjer og mer.

Firmaet Print Hive har testet ut printeren og for dem er nå Roland EJ-640 DECO integrert i deres skreddersydde digitale tapetprinttjeneste, hvor kunden kan bestille personaliserte tapeter via en nettbutikk. Denne gjør at kundene kan designe sitt eget personaliserte tapet og visualisere det i sitt eget hjem, motta et skreddersydd tilbud og legge inn en bestilling online.

–Vi har sett en betydelig vekst i etterspørselen etter dekor i detaljhandel, kommersielle og innenlandske markeder, sier Chaz Dobson, direktør i The Print Hive Limited. –Etter å ha testet EJ-640 DECO i seks måneder, har vi byttet helt fra et annet merke til det nye Roland for alt vårt dekor og tapet, fortsetter han. –Vi er overbevist av fordelene med en vannbasert løsning som oppfyller alle helse- og sikkerhetskrav uten produktivitets- eller kvalitetsbegrensninger. Vi er positivt imponert av EJ-640 DECOs raske omdreiningshastigheter – avtrykkene er umiddelbart tørre uten utassing kreves – og de lave driftskostnadene sammenlignet med alternative løsninger, avslutter Dobson.

Også det finske industriforetaket Ahlström-Munksjö, som har etablert seg som en den ledende produsent av tapeter for digitaltrykk under merkevaren WallStar Digital, ønsker Roland EJ-640 DECO velkommen. –Nå er det perfekte tidspunktet for en dedikert dekoranordning. Alle større prognoser ser på innredning som et sterkt marked for fremtiden, det er spådd en årlig vekst på 20%  – for digitalprintede tapeter alene, sier Jean-Loup Duran, som er en av salgssjefene til Ahlström-Munksjö. –Markedet vil glede seg over at en printerprodusent ser på dekor som mer enn en ny applikasjon for eksisterende blekktyper og har utviklet en dedikert løsning, avslutter han.

Roland EJ-640 DECO er tilgjengelig nå over hele EMEA. Hvis du vil finne ut mer om løsningen, kan du stikke innom RolandDG.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.