Epson lanserer fargesublimeringsskriver for økt produktivitet på industrinivå

PUBLISERT: 2 juli 2020
OPPDATERT: 2 juli
Den robuste SureColor SC-F10000 tilbyr rask, pålitelig og repeterbar kvalitet for tekstilprodusenter

Epson lanserer første 76-tommers storformatskriver i selskapets LFP-historie. SureColor SC-F10000 er en sofistikert fargesublimeringsskriver utviklet for tekstilproduksjonsmarkedet, der høy produktivitet, hastighet og pålitelighet er sentralt for virksomhetens suksess. De mange bruksområdene inkluderer mote, sportsklær, inventar, salgsfremmende varer og myke skilt.

– I fargesublimeringssektoren krever kundene rask behandlingstid, stabil ytelse, utskrift av høy kvalitet og pålitelighet, sier Neil Greenhalgh, produktsjef i Epson Europe. –Med disse kravene i tankene har vi utviklet en fargesublimeringsskriver på industrinivå, som vi mener setter nye standarder. SC-F10000 tilbyr den høyeste gjennomstrømningen av alle Epsons LFP-er, og er utstyrt med fire nye PrecisionCore Micro TFP-skrivehoder og en «hot-swap»-bulkblekkløsning som er utformet for å holde virksomheter i gang. Arven vår er bygd på innovasjon, og dette er et av de øyeblikkene der vi hever standarden for produktivitet i fargesublimering, avslutter Greenhalgh.

Spesifikasjoner SC-F10000:

 • Opptil 255 m2 /t høyhastighets utskrift
 • Nye PrecisionCore Micro TFP- skrivehoder
 • Epson Precision Dot-teknologi (blanding av tre dedikerte teknologier for fargesublimering: ny halvtone, LUT og mikrovev)
 • Enkel medieinnstilling (spak for lasting av media foran og bak)
 • Automatisk justerings- teknologi, inkludert et integrert RGB-kamera
 • Ny tørker (mindre blekkoverføring til baksiden av medier og krølleliminering)
 • Avansert automatisk spenningsregulering (Ad-ATC) for nøyaktig og stabil mediemating
 • Bulkblekkløsning (med 10-liters eller 3-liters blekkbokser som kan byttes under bruk)
 • Deler som kan skiftes ut av operatøren
 • Brukervennlighet for blekksystemet (enkel montering, bakkebasert, avfallsflaskesensor)
 • Nøyaktig papirmatings- system
 • Kortere trykksatt rengjøringstid
 • 9-tommers, svært intuitivt LCD-berøringspanel

Epson produserer selv alle komponentene i SC-F10000, inkludert skrivehoder, blekk, fastvare og programvare. Dette for å forbedre konsistens og pålitelighet, for ikke å snakke om brukerens trygghet.

Printeren vil være tilgjengelig fra september 2020.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

Neolt presenterer mer automatikk på XY-skjæring

Italienske Neolt er kjent for sine XY-skjæremaskiner for rullematerialer. På Fespa ble det vist en komplett serie av avrullere, printere og inline-skjæring.
Neolt-2-1024x683

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1