Fespa flyttes til Holland

Ny dato for Fespa-messen er klar – 9.-12. mars 2021 på RAI i Amsterdam.

Fespa-messen flyttes nok en gang. Og den planlagte messen i Madrid vil heller ikke bli en realitet i år i det hele tatt.

Fespa har hatt et vanskelig år. Først måtte de avlyse årets messe i Madrid, på grunn av koronaviruset. Så ble messen flyttet til oktober i år, da det ble bedømt at den ville være tryggere. Fortsatt i Madrid.

Nå er det tatt en ny beslutning. Neste Fespa-messe vil være fra 9. til 12. mars 2021 på RAI i Amsterdam.

Så det blir ikke noe av messen i i Madrid. Det kommer heller ikke til å bli noen Fespa i München i mars neste år, som ble bestemt tidligere. Bak denne avgjørelsen ligger sannsynligvis at Drupa, som arrangeres i april neste år, også er i Tyskland. Men en titt på kartet ville ha vist at det bare er 200 km mellom Amsterdam og Düsseldorf, mens avstanden til München er tre ganger så lang.

Vi får se om det siste ordet nå er sagt.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.