Fespa flyttes til Holland

PUBLISERT: 3 august 2020
OPPDATERT: 3 august
Ny dato for Fespa-messen er klar – 9.-12. mars 2021 på RAI i Amsterdam.

Fespa-messen flyttes nok en gang. Og den planlagte messen i Madrid vil heller ikke bli en realitet i år i det hele tatt.

Fespa har hatt et vanskelig år. Først måtte de avlyse årets messe i Madrid, på grunn av koronaviruset. Så ble messen flyttet til oktober i år, da det ble bedømt at den ville være tryggere. Fortsatt i Madrid.

Nå er det tatt en ny beslutning. Neste Fespa-messe vil være fra 9. til 12. mars 2021 på RAI i Amsterdam.

Så det blir ikke noe av messen i i Madrid. Det kommer heller ikke til å bli noen Fespa i München i mars neste år, som ble bestemt tidligere. Bak denne avgjørelsen ligger sannsynligvis at Drupa, som arrangeres i april neste år, også er i Tyskland. Men en titt på kartet ville ha vist at det bare er 200 km mellom Amsterdam og Düsseldorf, mens avstanden til München er tre ganger så lang.

Vi får se om det siste ordet nå er sagt.

Les videre

Satser 100 millioner på nytt etikettrykkeri

I den lille byen Kattarp, en drøy kilometer nord for Helsingborg skjer det noe merkelig. På en idyllisk gård kranset av eple- og pæretrær bygges et helt nytt etikettproduserende selskap fra bunnen av, og det investeres mye penger.
NicEtikett

Langsom overgang til Kong Charles pengesedler

Det er et veldig godt bilde på betydningen av sedler i det moderne samfunn når Bank of England presenterer de nye sedlene med portrettet av kong Charles den tredje.
britisk-pund

Folie for tøffe tak

Hexis har utviklet en folie for virkelig tøffe tak. Den er betydelig tykkere enn de vanlige og har en veldig sterk heftemasse. Tilhørende laminat beskytter slik at trykket ikke blir skadet på for eksempel crossmotorsykler eller arbeidsmaskiner i tøffe miljøer.
2

Agfa sluttfører oppkjøp: ”Et stort skritt”

Agfa-gruppen kunngjorde under FESPA at oppkjøpet av britiske Inca Digital Printers er fullført, etter at det ble godkjent av konkurransemyndighetene. Et oppkjøp som ifølge selskapet skal være en vekstmotor innen digital høyhastighetstrykk i markeder med emballasjetrykk og innen visuell kommunikasjon.
IMG_7281

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676