Fespa flyttes til Holland

Ny dato for Fespa-messen er klar – 9.-12. mars 2021 på RAI i Amsterdam.

Fespa-messen flyttes nok en gang. Og den planlagte messen i Madrid vil heller ikke bli en realitet i år i det hele tatt.

Fespa har hatt et vanskelig år. Først måtte de avlyse årets messe i Madrid, på grunn av koronaviruset. Så ble messen flyttet til oktober i år, da det ble bedømt at den ville være tryggere. Fortsatt i Madrid.

Nå er det tatt en ny beslutning. Neste Fespa-messe vil være fra 9. til 12. mars 2021 på RAI i Amsterdam.

Så det blir ikke noe av messen i i Madrid. Det kommer heller ikke til å bli noen Fespa i München i mars neste år, som ble bestemt tidligere. Bak denne avgjørelsen ligger sannsynligvis at Drupa, som arrangeres i april neste år, også er i Tyskland. Men en titt på kartet ville ha vist at det bare er 200 km mellom Amsterdam og Düsseldorf, mens avstanden til München er tre ganger så lang.

Vi får se om det siste ordet nå er sagt.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny, åpen og uavhengig plattform

Tekst: Lis Lykke | Foto: skjermbilde

Trykkerienes utfordringer i dag inkluderer å drive en kostnadseffektiv produksjon, der opplagene blir mindre og mer varierte. Samtidig må også samarbeidet med kunden styres så effektivt som mulig. Løsningen er å etablere helautomatiske, integrerte prosesser på tvers av selskapets grenser som gjør arbeidsflyt og transaksjoner mellom printere, programvareleverandører, utstyrsprodusenter og leverandører mye, mye enklere, skriver Heidelberg i en pressemelding.

Publisert av: 

Canon lanserer i dag et oppdatert utvalg ColorWave- og PlotWave-modeller

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Lanseringshøsten fortsetter for Canon, som i dag lanserte oppdaterte storformatskrivere i ColorWave- og PlotWave-seriene. Lanseringen består av tre ColorWave-modeller (3600, 3800 og 9000) og fem sort-hvitt PlotWave-modeller (3000, 3500, 5000, 5500 og 7500).

Publisert av: 

Horizon: Virtuell lansering

Tekst: Søren Winsløw |

Horizon inviterer til deres første virtuelle produktlansering. Den 29. og 30. september vil du på Finishing First oppleve lanseringen av ikke mindre enn tre nye etterbehandlingssystemer fra Horizon. Det dreier seg om de to limbinderne BQ-270V og BQ-500 samt trekantstrimmeren HT-300. Dette er de første maskinene i den nye iCE-serien som presenteres sammen med den sky-baserte arbeidsflyt-programvaren iCE-LiNK.

Publisert av: 

Ny arkmatet IMAGEpress fra Canon

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Canon mener de har hevet produktivitetsstandaren opp et nivå med lanseringen av imagePRESS C10010VP-serien. De mener at dette er den ultimate løsningen for høyvolummiljøer som alltid anstrenger seg for å oppnå mer. Større volumer, flere bruksområder, høyere kvalitet og større gevinst utloves.

Publisert av: