Agfa øker kapasiteten innen inkjet-blekk

Agfa åpner et nytt anlegg for produksjon av vannbasert inkjet-blekk.

For å oppfylle markedets krav til større volum, vil Agfa investere i å utvide sin kapasitet innen inkjet. Med et nytt produksjonsanlegg fokuserer de på vannbasert inkjet-blekk.

Det nye anlegget, som ligger ved Agfas hovedkvarter i den belgiske byen Mortsel, gjør det mulig for selskapet å betjene sine nåværende kunder samt å bli en nøkkelleverandør av vannbasert inkjet-blekk for en rekke nye applikasjoner.

Fokuserer på to områder
Selskapet planlegger delvis å sikte seg inn på det voksende markedet for trykk på dekorasjonspapir for produksjon av gulvlaminater og møbeltrekk.

Et annet område er emballasjetrykk, spesielt på bølgepapp, som ifølge Agfa er den mest bærekraftige løsningen når det gjelder materialer, trykkprosesser og blekk.

I kombinasjon med Agfa sine eksisterende anlegg, vil den nye være et produksjonssenter der team for forskning og utvikling og et team for kvalitetskontroll vil være lokalisert.

Skal dekke behovene
I følge Agfa vil produksjonskapasiteten dekke den forventede vekstraten for inkjet-blekk de neste fem til ti årene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny, åpen og uavhengig plattform

Tekst: Lis Lykke | Foto: skjermbilde

Trykkerienes utfordringer i dag inkluderer å drive en kostnadseffektiv produksjon, der opplagene blir mindre og mer varierte. Samtidig må også samarbeidet med kunden styres så effektivt som mulig. Løsningen er å etablere helautomatiske, integrerte prosesser på tvers av selskapets grenser som gjør arbeidsflyt og transaksjoner mellom printere, programvareleverandører, utstyrsprodusenter og leverandører mye, mye enklere, skriver Heidelberg i en pressemelding.

Publisert av: 

Canon lanserer i dag et oppdatert utvalg ColorWave- og PlotWave-modeller

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Lanseringshøsten fortsetter for Canon, som i dag lanserte oppdaterte storformatskrivere i ColorWave- og PlotWave-seriene. Lanseringen består av tre ColorWave-modeller (3600, 3800 og 9000) og fem sort-hvitt PlotWave-modeller (3000, 3500, 5000, 5500 og 7500).

Publisert av: 

Horizon: Virtuell lansering

Tekst: Søren Winsløw |

Horizon inviterer til deres første virtuelle produktlansering. Den 29. og 30. september vil du på Finishing First oppleve lanseringen av ikke mindre enn tre nye etterbehandlingssystemer fra Horizon. Det dreier seg om de to limbinderne BQ-270V og BQ-500 samt trekantstrimmeren HT-300. Dette er de første maskinene i den nye iCE-serien som presenteres sammen med den sky-baserte arbeidsflyt-programvaren iCE-LiNK.

Publisert av: 

Ny arkmatet IMAGEpress fra Canon

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Canon mener de har hevet produktivitetsstandaren opp et nivå med lanseringen av imagePRESS C10010VP-serien. De mener at dette er den ultimate løsningen for høyvolummiljøer som alltid anstrenger seg for å oppnå mer. Større volumer, flere bruksområder, høyere kvalitet og større gevinst utloves.

Publisert av: