Roland DG lanserer nytt for tekstil

Den nye tekstilprinteren, ZT-1900, er egnet for en rekke forskjellige bruksområder. Foto: Roland DG

Roland DGs portefølje vokser med en ny tekstilprinter. ZT-1900 har en utskriftsbredde på 1,9 meter, noe som betyr at den er produsentens største fargesublimeringsprinter til dags dato.

Den nye tekstilprinteren fungerer med Kyocera skrivehoder, og med en speilet CMYK-konfigurasjon kan den skrive ut opptil 220 kvadratmeter i timen i utkastmodus, 150 kvadratmeter i timen i produksjonsmodus og 90 kvadratmeter i timen i høykvalitetsmodus. Oppløsningen er mellom 600 x 300 dpi og 600 x 900 dpi.

Roland DGs nye sublimeringsprinter ZT-1900. Foto: Roland DG

Integrert tørketrommel
Maskinen leveres med en integrert infrarød tørketrommel som ifølge produsenten tørker utskriftene raskt. Den er hovedsakelig egnet for applikasjoner innen mote, sportsklær, interiør og tekstilskilt.

Paul Willems

I følge Roland DG garanterer ZT-1900 veldig levende farger i utskriftene med det vannbaserte fargesublimeringsblekket. Maskinen kan skrive ut på bestrøket eller ubestrøket papir og støtter utskriftsmedier med en grunnvekt på mellom 18 og 120 gram / kvadratmeter.

Et døgn i strekk
Den nye ZT-1900 tilbyr også uavbrutt trykkproduksjon i opptil 24 timer, ifølge Roland DG. Dette fordi den kan fungere med jumbo-ruller som veier opptil 450 kilo og måler 600 millimeter i diameter. Den kan også kjøre med fem kilos blekktank.

– ZT-1900 er perfekt for brukere av digitale sublimeringsprintere som ønsker å øke produksjonen. Og for selskaper som for tiden bruker analoge prosesser og ønsker å komme i gang med digital teknologi med et svært produktivt og høykvalitetssystem, sier Paul Willems, leder for forretningsutvikling og produktledelse i Roland DG EMEA.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: