Ekstra lysstyrke i Scandrafts portefølje

Scandraft, nordisk leverandør av materialer, bilder, dekor og reklame, utvider sortimentet med en ny premiumfilm for foliering.

I en pressemelding skriver Scandraft at de nå utvider sortimentet med Inozeteks wrapping-vinyl. PVC-vinylen har en eksepsjonell finish som får den til å se ut som en blank maling på bilen, skriver selskapet. Sammen med ekstra belegg på filmen får den en høy glans.

– Inozeteks produkter er nå med oss ​​på Scandraft. Vi streber etter å tilby våre kunder de beste produktene for fullstendig foliering av kjøretøy, og med Inozetek tilbyr vi våre profesjonelle kunder den absolutt vakreste innpakningsvinylen på markedet, Anders Trillkott, administrerende direktør i Scandraft.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Inngangsmodell for industrielt tekstiltrykk

Tekst: Claes Nordström |

Med sin Monna Lisa ML-8000 retter Epson seg primært mot firmaer som ønsker å ta steget inn i industriell tekstiltrykk. Den nye inkjetmaskinen har en utskriftsbredde på 1,8 meter, er utstyrt med åtte nyutviklede Precision Core-skrivehoder, og forventes å ha en hastighet på opptil 155 kvadratmeter i timen. Den nyeste generasjonen printhoder fra produsenten Epson, […]

Publisert av: