Flere avhopp fra Drupa

Canon, Ricoh og Konica Minolta slutter seg til rekken av selskaper som velger å ikke stille på Drupa-messen i Düsseldorf neste år.

Vi har tidligere rapportert at tunge aktører i bransjen som Bobst, Komori, Xerox, Kodak, Fujifilm, Efi og Manroland har valgt å trekke sin tiltenkte deltakelse fra Drupa-messen i Düsseldorf neste år. Canon, Ricoh og Konica Minolta gir nå samme beskjed –  som et resultat av den pågående koronapandemien.

Ricoh skriver på siden sin at det var en vanskelig beslutning å ta fordi de alltid har sett høy verdi og store muligheter til å stille ut på Drupa-messen. Selskapet lover å komme tilbake med nye detaljer om andre aktiviteter og tiltak som kan være relevante.

Mark Lawn, Canons sjef for forretningsområdet Graphics & Communications Group i Canon Europe, er i samme linje og kunngjør på Linkedin at de avbryter messen.

Toshitaka Uemura, Business Area Manager for Professional Print hos Konica Minolta, kommenterer selskapets nettsted:

– Vi tror fortsatt mye på styrken av personlige forhold og selvfølgelig muligheten til å se porteføljen vår og være i stand til å vise trykte produkter fra pressene våre. Og vi vurderer de potensielle kombinasjonene av virtuelle og virkelige konsepter. Vår høyeste prioritet er alltid å sikre at våre kunder, kolleger og alle deres familier er trygge og sunne. Og mens koronaviruspandemien fortsetter å plage oss globalt, har vi tatt beslutningen om å trekke vår fysiske tilstedeværelse fra Drupa.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Inngangsmodell for industrielt tekstiltrykk

Tekst: Claes Nordström |

Med sin Monna Lisa ML-8000 retter Epson seg primært mot firmaer som ønsker å ta steget inn i industriell tekstiltrykk. Den nye inkjetmaskinen har en utskriftsbredde på 1,8 meter, er utstyrt med åtte nyutviklede Precision Core-skrivehoder, og forventes å ha en hastighet på opptil 155 kvadratmeter i timen. Den nyeste generasjonen printhoder fra produsenten Epson, […]

Publisert av: