Flere avhopp fra Drupa

Canon, Ricoh og Konica Minolta slutter seg til rekken av selskaper som velger å ikke stille på Drupa-messen i Düsseldorf neste år.

Vi har tidligere rapportert at tunge aktører i bransjen som Bobst, Komori, Xerox, Kodak, Fujifilm, Efi og Manroland har valgt å trekke sin tiltenkte deltakelse fra Drupa-messen i Düsseldorf neste år. Canon, Ricoh og Konica Minolta gir nå samme beskjed –  som et resultat av den pågående koronapandemien.

Ricoh skriver på siden sin at det var en vanskelig beslutning å ta fordi de alltid har sett høy verdi og store muligheter til å stille ut på Drupa-messen. Selskapet lover å komme tilbake med nye detaljer om andre aktiviteter og tiltak som kan være relevante.

Mark Lawn, Canons sjef for forretningsområdet Graphics & Communications Group i Canon Europe, er i samme linje og kunngjør på Linkedin at de avbryter messen.

Toshitaka Uemura, Business Area Manager for Professional Print hos Konica Minolta, kommenterer selskapets nettsted:

– Vi tror fortsatt mye på styrken av personlige forhold og selvfølgelig muligheten til å se porteføljen vår og være i stand til å vise trykte produkter fra pressene våre. Og vi vurderer de potensielle kombinasjonene av virtuelle og virkelige konsepter. Vår høyeste prioritet er alltid å sikre at våre kunder, kolleger og alle deres familier er trygge og sunne. Og mens koronaviruspandemien fortsetter å plage oss globalt, har vi tatt beslutningen om å trekke vår fysiske tilstedeværelse fra Drupa.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: