Prisdryss for Canon

Canons tre produksjonsskrivere som nylig fikk priser av Keypoint Intelligence Buyers Lab. Foto: Pressebilde

Canon mottok tre priser for produksjonsskrivere. Dette i kategorien Produksjonstrykk i forskningsinstituttet Keypoint Intelligence Buyers Labs-konkurranse. I tillegg fikk de to «Årets produkt»-priser i en annen konkurranse, arrangert av PRINTING United Alliance.

The Outstanding Achievement Awards 2021-priser går til Canons VarioPRINT iX-serie inkjetprinter med arkmating, ProStream 1800 inkjetprinter og Arizona 2300 flatbed-printer.

Øker produktiviteten
I følge juryen har de tre vinnende produktene «teknologi som forbedrer utskriftskvaliteten, øker produktiviteten, gir effektive arbeidsflyter, påvirker bærekraft og representerer en positiv utvikling i hvert produktsegment».

Flatbed-skriveren sist ut
Arizona 2300 er Canons siste lansering, som ble gitt ut på markedet i september 2020.

Vant også priser i PRINTING United Alliance
Canon vant i tillegg to «Årets produkt»-priser i kategoriene «Digital Ink – UV» og «Automation Equipment (print/post-print)» i den årlige konkurransen som arrangeres av PRINTING United Alliance. Canons UVgel 460-blekk og UVgel Wallpaper Factory ble valgt ut på grunn av kundefordelene og innovasjon i storformatmarkedet. I konkurransen sto det mellom mer enn 200 produkter fordelt på 85 kategorier.

Under PRINTING United Alliances årlige konkurranse vurderer et panel bestående av bransjeeksperter, hvilke produkter som bidrar til å bringe utskriftsbranjsen fremover. Canon UVgel 460- blekket, en kjernekomponent i den rull-til-rull-baserte storformatskriveren Colorado 1650, mottok prisen i kategorien «Digital Ink – UV». Canons UVgel-blekk benytter en unik, øyeblikkelig «gelering» ved kontakt med media. Dette gir en svært nøyaktig plassering av blekkdråpen og jevn fargekvalitet. UVgel-utskriftene er ikke avhengig av fordampning eller varme, noe som gjør utskriftene klare umiddelbart, selv på varmefølsomme medier. UVgel-blekk er ekstremt motstandsdyktig og holdbart, noe som betyr at det ikke kreves ytterligere laminering. I tillegg gjør fleksibiliteten UV gel-blekket ideelt til for eksempel bildekor.

I kategorien «Automation Equipment (print/post-print)» gikk prisen til UVgel Wallpaper Factory – en fullintegrert ende-til-ende-løsningløsning for digital masseproduksjon av skreddersydd veggdekor. Wallpaper Factory som ble lansert i mai 2020, integrerer Colorado 1650 UVgel-skriveren sømløst med mediehåndterings- og etterbehandlingsfunksjonene til flere Fotoba-moduler som Fotoba Jumbo Roll Loader, Fotoba Cutter XLD170 WP og Fotoba Rewinder REW162. Det gir produksjonseffektivitet og helautomatisert produksjon 24/7. Den nye løsningen gir utskriftsleverandører, trykkerier og interiørdekoratører mulighet til å diversifisere virksomheten og utvide produkttilbudet med skreddersydd tapet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: