Prisdryss for Canon

Canons tre produksjonsskrivere som nylig fikk priser av Keypoint Intelligence Buyers Lab. Foto: Pressebilde

Canon mottok tre priser for produksjonsskrivere. Dette i kategorien Produksjonstrykk i forskningsinstituttet Keypoint Intelligence Buyers Labs-konkurranse. I tillegg fikk de to «Årets produkt»-priser i en annen konkurranse, arrangert av PRINTING United Alliance.

The Outstanding Achievement Awards 2021-priser går til Canons VarioPRINT iX-serie inkjetprinter med arkmating, ProStream 1800 inkjetprinter og Arizona 2300 flatbed-printer.

Øker produktiviteten
I følge juryen har de tre vinnende produktene «teknologi som forbedrer utskriftskvaliteten, øker produktiviteten, gir effektive arbeidsflyter, påvirker bærekraft og representerer en positiv utvikling i hvert produktsegment».

Flatbed-skriveren sist ut
Arizona 2300 er Canons siste lansering, som ble gitt ut på markedet i september 2020.

Vant også priser i PRINTING United Alliance
Canon vant i tillegg to «Årets produkt»-priser i kategoriene «Digital Ink – UV» og «Automation Equipment (print/post-print)» i den årlige konkurransen som arrangeres av PRINTING United Alliance. Canons UVgel 460-blekk og UVgel Wallpaper Factory ble valgt ut på grunn av kundefordelene og innovasjon i storformatmarkedet. I konkurransen sto det mellom mer enn 200 produkter fordelt på 85 kategorier.

Under PRINTING United Alliances årlige konkurranse vurderer et panel bestående av bransjeeksperter, hvilke produkter som bidrar til å bringe utskriftsbranjsen fremover. Canon UVgel 460- blekket, en kjernekomponent i den rull-til-rull-baserte storformatskriveren Colorado 1650, mottok prisen i kategorien «Digital Ink – UV». Canons UVgel-blekk benytter en unik, øyeblikkelig «gelering» ved kontakt med media. Dette gir en svært nøyaktig plassering av blekkdråpen og jevn fargekvalitet. UVgel-utskriftene er ikke avhengig av fordampning eller varme, noe som gjør utskriftene klare umiddelbart, selv på varmefølsomme medier. UVgel-blekk er ekstremt motstandsdyktig og holdbart, noe som betyr at det ikke kreves ytterligere laminering. I tillegg gjør fleksibiliteten UV gel-blekket ideelt til for eksempel bildekor.

I kategorien «Automation Equipment (print/post-print)» gikk prisen til UVgel Wallpaper Factory – en fullintegrert ende-til-ende-løsningløsning for digital masseproduksjon av skreddersydd veggdekor. Wallpaper Factory som ble lansert i mai 2020, integrerer Colorado 1650 UVgel-skriveren sømløst med mediehåndterings- og etterbehandlingsfunksjonene til flere Fotoba-moduler som Fotoba Jumbo Roll Loader, Fotoba Cutter XLD170 WP og Fotoba Rewinder REW162. Det gir produksjonseffektivitet og helautomatisert produksjon 24/7. Den nye løsningen gir utskriftsleverandører, trykkerier og interiørdekoratører mulighet til å diversifisere virksomheten og utvide produkttilbudet med skreddersydd tapet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: