Sign&Print Connect: Sigraphic skal nå emballasjeindustrien

Robert Johansson hos Sigraphic stiller ut på Sign & Print Connect 9.-11. februar. Foto: Claes Nordström

Forhandleren Sigraphic satser på produkter rettet mot emballasje- og etikettområdet når de stiller ut på Sign & Print Connect.

Sigraphic understreker viktigheten av å bli sett i fremtiden. Når selskapet demonstrerer produkter på Sign & Print Connect 9.-11. Februar, er det tre pakker, eller spesialiseringer om du vil, som står i fokus.

Printere og plottere
Robert Johansson hos Sigraphic sier at det vil være demonstrasjoner av etikett- og rulleprintere samt skjæreplottere som vil bli gjort ekstra synlige i selskapets sortiment:

– De to første pakkene er mot emballasjeindustrien. Postmark og Iecho-plotteren er for å lage sine helt egne emballasjer. Rull-til-rull-skriveren Astro MC1 med Memjet er en rask og veldig rimelig etikettprinter, og sammen med rull-til-rull-plotteren Valoy Petit er det bare fantasien som setter en stopper for hvordan etiketten din skal se ut. Systemene er rimelige alternativer til andre litt større aktører i markedet.

POSTMARK AP1170-printeren skriver ut på for eksempel kartong og konvolutter. Foto: Sigraphic

Kreativ emballasje
Selskapet vil også markere OKIs hvite tonerprintere. I følge Robert Johansson gjør de det for eksempel mulig å lage veldig kreative emballasjer på fargede medier.

– Med de litt mindre modellene er det også mulig å trykke på for eksempel en svart t-skjorte.

«Et oppdemmet behov»
Målet med Sigraphics utstilling er å nå emballasjebransjen og markedsføringssektoren.

– Vi mener at det er et oppdemmet behov for å innovere og finne andre markeder hos kundene våre. Da trenger de rimelige løsninger. Så vår store forventning er at vi blir sett på en god måte i disse bransjene, sier Robert Johansson.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: