Sign&Print Connect: Sigraphic skal nå emballasjeindustrien

Robert Johansson hos Sigraphic stiller ut på Sign & Print Connect 9.-11. februar. Foto: Claes Nordström

Forhandleren Sigraphic satser på produkter rettet mot emballasje- og etikettområdet når de stiller ut på Sign & Print Connect.

Sigraphic understreker viktigheten av å bli sett i fremtiden. Når selskapet demonstrerer produkter på Sign & Print Connect 9.-11. Februar, er det tre pakker, eller spesialiseringer om du vil, som står i fokus.

Printere og plottere
Robert Johansson hos Sigraphic sier at det vil være demonstrasjoner av etikett- og rulleprintere samt skjæreplottere som vil bli gjort ekstra synlige i selskapets sortiment:

– De to første pakkene er mot emballasjeindustrien. Postmark og Iecho-plotteren er for å lage sine helt egne emballasjer. Rull-til-rull-skriveren Astro MC1 med Memjet er en rask og veldig rimelig etikettprinter, og sammen med rull-til-rull-plotteren Valoy Petit er det bare fantasien som setter en stopper for hvordan etiketten din skal se ut. Systemene er rimelige alternativer til andre litt større aktører i markedet.

POSTMARK AP1170-printeren skriver ut på for eksempel kartong og konvolutter. Foto: Sigraphic

Kreativ emballasje
Selskapet vil også markere OKIs hvite tonerprintere. I følge Robert Johansson gjør de det for eksempel mulig å lage veldig kreative emballasjer på fargede medier.

– Med de litt mindre modellene er det også mulig å trykke på for eksempel en svart t-skjorte.

“Et oppdemmet behov”
Målet med Sigraphics utstilling er å nå emballasjebransjen og markedsføringssektoren.

– Vi mener at det er et oppdemmet behov for å innovere og finne andre markeder hos kundene våre. Da trenger de rimelige løsninger. Så vår store forventning er at vi blir sett på en god måte i disse bransjene, sier Robert Johansson.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Skoleverket favoriserer digitale løsninger til tross for at forskningen viser at papir er best

Tekst: Roger Stormo |

I en artikkel før jul retter magasinet Kapital søkelyset mot innkjøpet av læremidler i skolen. På fire år fra 2015 til 2019 økte digitalandelen fra 11 til hele 34 prosent. Forskning tilsier imidlertid at innlæring er mye bedre når man leser fra papir enn fra digitale medier. Hva er det som gjør at skoleverket ikke lytter til forskning i dette spørsmålet?

Publisert av: 

Sign&Print Connect: Konica Minolta viser bredden

Tekst: Claes Nordström |

Nye maskiner, programvare og etterbehandlingsløsninger. Det blir den røde tråden når Konica Minolta lader opp for Sign & Print Connect: – Vi vil fortsette med det vi gjorde på forrige Sign & Print Scandinavia da vi slo på stortromma – at vi er så mye mer, sier sjef for forretningsområdet, Roy Spennare.

Publisert av: 

Trykt elektronikk på fremmarsj

Tekst: Roger Stormo |

Trykkeribransjen kan gjøre mer enn kommersielle jobber, emballasje eller storformatplakater. Trykt elektronikk er en milliardindustri og kommer mer og mer i fokus, spesielt trykte og fleksible sensorer. Sign & Print spør Matthew Dyson, teknisk analytiker i ID Tech Ex, om hvilke trykkerier som kan dra nytte av denne utviklingen, og hvilken kunnskap som kreves.

Publisert av: 

Antalis: Fokus på miljø og storformat

Den grafiske leverandøren Antalis vil finpusse til siste detalj på hva de vil vise fra sitt sortiment, når de stiller ut på den digitale messen Sign & Print Connect. Det er imidlertid sikkert at leverandøren av papir, emballasjeløsninger og materialer for trykking vil fokusere på to deler – storformat og miljø. – Vi snakker om […]

Publisert av: 

På agendaen: Tekstil-, etikett- og emballasjetrykk

Tekst: Claes Nordström |

Lars Haargard, landssjef for Oki i Danmark, sier at de har gjennomgått en stor strategiendring, fra en vanlig produsent av printere til en spesialist innen utvalgte trykkløsninger. Det inkluderer flere for det grafiske segmentet. Han sier at tre hovedområder vil utgjøre selve kjerneinnholdet i selskapet når selskapet viser frem produkter på den digitale messen Sign & Print Connect 9-11. februar.

Publisert av: 

“Inspirerende, innovativt og severdig”

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Vi presenterer noen av utstillerne på den kommende Sign & Print Connect -messen 9.-11. februar. Den arrangeres av svenske Sign & Print, men er åpen for besøkende og utstillere fra hele Norden. I denne artikkelen forteller den svenske Canon-sjefen litt om deres planer for den virtuelle messen.

Publisert av: