Trykt i Norge-trykkeriene presenteres

Facebooksiden til Grafisk Bransjeforening har startet opp en serie der de presenterer forskjellige trykkerier som er tilsluttet «Trykt i Norge»-kampanjen. Foreløpig er disse trykkeriene presentert:

Oslo Silketrykk AS
Andvord Grafisk

I utgangspunktet var det trykkerier som var medlemmer av Grafisk Bransjeforening som fikk tilgang på «Trykt i Norge»-stempelet, men nå har også medlemmene av Mediebedriftene blitt med på opplegget. Trykkerier som er medlemmer av MBL delta i Trykt i Norge og velger selv om man ønsker å inngå avtale om dette.

Trykt i Norge er et merke som viser at en trykksak er laget i Norge av et norsk trykkeri, av en seriøs bedrift med omtanke for miljøet og lokalsamfunnet. Merket skal symbolisere stoltheten ved å produsere og benytte norsk kvalitetstrykk. Følge gjerne med på Facebook for flere trykkeripresentasjoner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: